Blikkenslager Østerbro

  • Modtag gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Østerbro
  • Udfyld skemaet online på under fire min.
  • Spar op til 12 procent på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Østerbro tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 2100

Sortedam Dossering
Studsgaardsgade
Bryggervangen
Biskop Krags Vænge
Brumleby
Haraldsgade
Ved Kildevældskirken
Borgervænget
Malmøgade
Kastellet
Eckersbergsgade
Gunhildsgade
Brammingegade
Svaneknoppen
Nyborggade
Krausesvej
Pakhusvej
Hovgaardsgade
Århusgade
Vejrøgade

Få gratis 3 friske blikkenslager Østerbro tilbud

Din lokale blikkenslager på Østerbro udfører en lang række forskellige blikkenslageropgaver. Østerbro blikkenslagerne alle af all-round typen og kan derfor løse (så godt som) en hvilken som helst blikkenslageropgave, du måtte komme med. Beskriv den opgave, du ønsker tilbud på og send den ind til os.
Vi videredistribuerer den til vores samarbejdspartnere på Østerbro, som får lov at byde ind på opgaven. På den måde skal du ikke selv kontakte flere blikkenslagere - de kontakter dig. Med 2-3 supergode blikkenslagertilbud kan du nemt opnå en rabat på omkring 26% på arbejdet.
Blikkenslagere nødt til at følge plan- og byggeloven og har faktisk ikke lov til at samle eller installere produkter, som ikke er godkendt til brug i Danmark. Årsagen til det er, at det forkerte valg af fittings og rør i værste fald kan føre til vandskade både omkostninger tid og penge til at rette op på.

Opretstående badekar i vådzoner

Der projekteres med det opretstående badekar de steder, hvor badeværelset er udført af materialer og med konstruktioner, hvor der erfaringsmæssigt er stor risiko for tæthedssvigt. Det gælder især badeværelser med lette konstruktioner.
Et opretstående badekar er også nødvendigt de steder, hvor vådzonen placeres ved ydervæg, hvor der forekommer bevægelsesfuger. I helt små badeværelser er der oftest ikke plads til at afgrænse brusepladsen med brusevinger eller udstyre badeværelset med et opretstående badekar.
Hele badeværelset defineres i disse tilfælde som vådzone. Det får som konsekvens, at vægge og gulv skal udføres i materialer som beton, letbeton eller tegl, og at hele rummet tætnes med vandtæt lag ligesom i vådzonen. Derudover skal dør og vindue være af materialer, der kan modstå vand for at undgå nedbrydning. Gulv og vægge skal også i den øvrige del af badeværelset være tætte.

Brug kun professionelle armaturer

Vi anbefaler at benytte produkter fra disse producenter:
  • BayWa
  • Danfoss
  • INR
  • Metro Therm
  • Pannex

Få 3 Blikkenslager Østerbro tilbud


Eksempler på blikkenslager Østerbro

Broernes VVS ApS
Korsørgade 21
2100 København Ø
CVR: 33865333
Hjemmeside
MS Total VVS
Landskronagade 80
2100 København Ø
CVR: 30801156
Hjemmeside
Trio VVS
Strandboulevarden 140
2100 København Ø
CVR: 36906332
Hjemmeside