Blikkenslager Ølstykke

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Ølstykke
  • Indsend web formularen på kun 5 minutter
  • Spar op til 15 pct på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Billig blikkenslager Ølstykke - Få 3 gode VVS tilbud

12. november 2018. Her på vores webportal kan du indhente både rare vvs-tilbud på billigste pris og højeste kvalitet. Hvad der er vigtigst, afgør du helt selv. Det er rigtig vigtigt at du, når du skal bruge en pålidelig blikkenslager i Ølstykke finder en, som kan leve op til alle dine vanskelige ønsker.
Det er ofte sådan, at en blikkenslagers kunder har forskellige behov. Dette er grunden til, at du ikke blindt skal tage den første og bedste blikkenslager i Ølstykke by. Derimod skal du indhente bistand her på siden til at vælge den helt rigtige kompetente blikkenslager til at løse din opgave.
Til en start skal du oprette og forklare din blikkenslager opgave i skemaet. Bagefter sikrer vi, at din opgave sendes videre til godkendte blikkenslagere. Herpå får du en henvendelse af maksimalt tre blikkenslagere angående at give et tilbud. Få gratis 3 kvalitetssikrede blikkenslager Ølstykke tilbud.

5 forureningsgrader af drikkevand

Metoderne til at sikre mod tilbagestrømning er angivet i DS/EN 1717. Hidtil har DS 439 været anvendt, der har beskrevet 5 forureningsgrader, hver med den grad af forurening der er risiko for kan indtræffe ved tilbagestrømning til drikkevandsinstallationen.
I DS/EN 1717 er Forureningsgrad erstattet med Mediumkategori, der angiver farligheden af det medie (stof), der kan komme i kontakt med drikkevandet ved tilbagestrømning. De to beskrivelser er nummererede ved tal fra 1-5.
Det bemærkes, at talværdierne - som repræsenterende risikoen - er modsat rettede i de to standarder. Talværdierne vil derfor ikke kunne sammenlignes, og det er i dag begrebet Mediumkategori fra DS/EN 1717, der er gældende.

Du får kun tilbud fra effektive blikkenslagerfirmaer

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som en dygtig blikkenslager er ekspert i:
  • Biobrændsel
  • Eftersyn af vandvarmere
  • Installation af stokerkedler
  • Montering af solvarme
  • Varmegenvinding

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3650 Ølstykke

Blik-Sprutten VVS
Nydamvej 11
3650 Ølstykke
CVR: 26871433
Hjemmeside
Svend Grau VVS
Københavnsvej 33
3650 Ølstykke
CVR: 27867723
Hjemmeside
Vesi VVS
Kornvænget 86
3650 Ølstykke
CVR: 30414152
Hjemmeside