Blikkenslager Vordingborg

  • Indhent gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Vordingborg
  • Udfyld skemaet online på bare syv min.
  • Spar omkring 30% på en seriøs blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Vordingborg ➤ Få 3 gratis knald tilbud

22. juli 2018. Blikkenslagere installerer og reparerer alt indenfor varme både i nye og gamle boliger. Det indebærer f.eks. nye rørføringer, tætning at utætte rør, udskiftning af cisterne og håndvask, oprensning af tilstoppet håndvask, ompakning af utætte brusehoveder og renovering af varmtvandsbeholder.
Hvad få sikkert er klar over, så installerer og vedligeholder mange blikkenslagerfirmaer i Vordingborg derudover store varmeinstallationer som fx vand-til-luft varmepumper og solvarmeanlæg. Få to-tre gode tilbud på blikkenslager Vordingborg arbejde - gratis og hurtigt - fra billige faguddannede blikkenslagere.
Udfyld formularen online på under to minutter og spar op til 45% på beløbet. Som allerede beskrevet er det ganske gratis og tidsbesparende at indtaste en blikkenslager opgave i Vordingborg og du behøver slet ikke at tage imod nogen af tilbuddene, hvis de ikke er som du ønsker.

Indvendigt fortinnede kobberrør

Indvendigt fortinnede kobberrør er en ny rørtype, der er udviklet specielt til drikkevand, og som der ikke endnu er de store erfaringer med i Danmark. Tinlagets minimumstykkelse pålægges ved en speciel proces. Rørene opfylder kravene i EN 1057.
Samlings- og bearbejdningsmetoder, der medfører høj varmetilførsel, f.eks. lodning, må ikke anvendes. Godkendte samlingsmetoder er mekaniske samlinger, f.eks. klemrings- eller pressamlinger. Udenlandske forsøg med flere vandtyper har vist, at migrationen af kobber til drikkevandet for disse rør er betydeligt mindre end for traditionelle kobberrør.
Hvorvidt indvendigt fortinnede kobberrør langfristet kan sikre mod for høje kobberindhold i drikkevand, kan der ikke siges noget præcist om på nuværende tidspunkt, men tyske undersøgelser viser, at materialet har en passende lav kobberafgivelse i mere end 10 år.

Udfyld kontaktformularen i dag

Overalt i Vordingborg kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på blikkenslagerarbejde f.eks.:
  • Møn
  • Sværdborg
  • Stavreby
  • Kalvehave
  • Mern

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4760 Vordingborg

Moe A/S
Næstvedvej 1
4760 Vordingborg
CVR: 64045628
Hjemmeside
VVSøren Rasmussen
Algade 143
4760 Vordingborg
CVR: 10126479
Hjemmeside
Nyråd VVS​
Karpevænget 3
4760 Vordingborg
CVR: 28008228
Hjemmeside