Blikkenslager i Aabenraa

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Aabenraa
  • Udfyld online formularen på under 6 minutter
  • Spar op til 30% på en reel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Håndværksarbejde udføres hurtigt og billigt

23. november 2017. Her på portalen 3vvstilbud.dk kan vi levere dig et rigtig spændende fleksibelt tilbud på din kommende blikkenslageropgave. Vi skaffer dig 3 100 pct uforpligtende blikkenslagertilbud som du kan gennemlæse i ro og mag. Før vi kan sende dig de konkrete tilbud, har vores godkendte samarbejdspartnere i Aabenraa dog behov for at vide mere om vvs opgaven.
De udvalgte blikkenslagere i Aabenraa vil henvende sig til dig hurtigst muligt med det formål at aftale en dag, hvor I kan diskutere opgaven igennem. Når der skal gennemføres en omfattende blikkenslageropgave, anbefaler vi altid, at du får en professionel gennemgang af dit reelle behov.
Søger du en erafren og pålidelig blikkenslager i Aabenraa, der arbejder fleksibelt i forhold til dine mange ønsker? Så er portalen 3vvstilbud.dk det helt rigtige valg. For her for du nemlig 3 gratis tilbud. Uanset om du som erhverv eller privat har brug for hjælp, står vvs partnerne til rådighed året rundt.

Vedligeholdelse af varmtvandsbeholder

Ved vandtemperaturer over 55° C sker der udfældning af kalk. Dette betyder især at varmelegemerne i vandvarmere vil tilkalke efter en driftsperiode og må afkalkes. Det kan derfor være nødvendigt med jævne mellemrum at foretage en behandling, f.eks. afsyring af varmelegemet.
Hvis dele af brugsvandsinstallationen har været i berøring med udsyringsvæsken, må delen først tages i brug efter rigelig gennemskylning. Ud- og afsyring af brugsvandsinstallationer skal foretages af et autoriseret VVS-firma eller et firma, der har specialiseret sig i dette.
Sikkerhedsventilen på en vandvarmer har til formål at sikre, at der ikke opstår et overtryk i systemet, der er større end det installationen er beregnet for. Sikkerhedsventilens funktion skal let kunne kontrolleres, hvilket bør ske ca. en gang om måneden.

Sammenlign firmaernes priser

Eksempler på byer i Aabenraa kommune hvori du kan bestille 3 blikkenslagertilbud:
  • Frøslev
  • Terkelsbøl
  • Bylderup-Bov
  • Hjortkær
  • Klovtoft

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6200 Aabenraa
Fredslund VVS
Avntoftvej 35, Søgaard
6200 Aabenraa
CVR: 29663351
Hjemmeside
C.A. Jensen ApS
Gråstenvej 18
6200 Aabenraa
CVR: 16523097
Hjemmeside
Olaf Hein
Østergade 38
6200 Aabenraa
CVR: 75848013
Hjemmeside