VVS Sjælland

  • VVS Sjælland - Få 3 gratis prisgodkendte tilbud
  • Få ca 17 pct rabat på veletablerede vvs fagmænd
  • Billig vvs - Spar både tid og penge

Postnummer 4160
vejnavne

Kirkelyngsvej
Fensmarkvej
Skåremosevej
Pøllegårdsvej
Ravnevej
Herluflillevej
Skolemarken
Primulavænget
Nederlandsvej
Broksøvej
Søgårdsvej
Hjulebækvej
Hæggerupvej
Høgevænget
Herluflille Møllevej
Ravnstrupvej
Tuevej
Fr. Bajersvej
Skelbyvej
Hybenvænget

VVS Sjælland. Modtag 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

På denne hjemmeside tilbyder vi brugere at finde en kompetent VVS installatør på Sjælland. Det foregår sådan, at du opdaterer online skemaet med, hvad du ønsker assistance til. I løbet af 40 timer afgiver tre VVS Sjælland fagmænd tilbud på den opgave, som du ønsker assistance til. Du kan få 26-28 % i rabat ved 3 aktuelle tilbud.
Har man muligheden for at indrette et badeværelse fra grunden, kan man nemt blive helt euforisk ved tanken om at kunne skabe et helt personligt badeværelse. Men euforien dæmpes måske lidt, når man kombinerer entusiasmen med lidt eftertanke.
Badeværelset er med de mange faste installationer en blivende ting, der skal holde i mange år - både mht. til slid og design. Man påvirkes uvægerligt af tidens mode, men det skal overvejes hvilken stil, man har tænkt sig at give rummet og om den er holdbar på længere sigt.

Reguleringsventiler

Reguleringsventiler anvendes, hvor man ønsker at begrænse eller regulere vandstrømmen i en ledning. Reguleringsventiler kan f.eks. være forindstillingsventiler, der indstilles til et ønsket fast modstandstal.
De kan også være automatisk virkende ventiler, der sikrer, at trykfaldet over ventilen eller vandstrømmen gennem ventilen holdes konstant. Afspærringsventiler er karakteristiske derved, at der ikke er vand i overdelen, og at spindeltætning derfor ikke er nødvendig.
Membranventilerne kræver derfor ikke megen vedligeholdelse. Et typisk anvendelsesområde er som afspærringsventil i jord. Til samme ventil findes ofte et stort udvalg af membraner, så det bør altid kontrolleres, at den anvendte membran er egnet for den aktuelle vandtype.

Få serviceret dine VVS installationer

Her er nogle eksempler på arbejdsområder for dygtige vvs mænd på Sjælland:
  • Magnetisk vandbehandling
  • Omsætningstabeller
  • Recirkulation
  • Rustfri stålrør
  • Støjkrav

Autoriserede vvs-firmaer fra postnr. 4160

Gelsted VVS- og Oliefyrsservice
Porsemosen 100, Gelsted
4160 Herlufmagle
CVR: 45013014
Tlf. 55502300
Vand & Varmeservice ApS
Enghavevej 1
4160 Herlufmagle
CVR: 33755503
JJJ Smed
Mosevej 15
4160 Herlufmagle
CVR: 38052942