VVS Kerteminde

  • VVS Kerteminde - Få gratis 2-3 friske tilbud
  • Få omkring 17 procent rabat på kreativ vvs fagmand
  • Billig vvs - Udfyld formularen på kun 5 minutter

Få 3 VVS Kerteminde tilbud

Veje i postnummer 5300

Grønløkkevej
Enggade
Glysingsvej
Bødkerstræde
Borgmester Hansensvej
Anemonevej
Ahlefeldtsvej
Great Northern Ave.
Asylgade
Bellisvej
Bynkevej
Chr. Hansensvej
Hinkesvej
Hundslevgyden
Havnevejen
Idrætsvej
Hans Schacksvej
Enghaverne
Bakkevænget
Fladmosevej

VVS Kerteminde. Få hurtigt 3 gratis vvs tilbud

Er du på udkig efter en VVS installatør i Kerteminde kommune til at udføre en VVS opgave? I så fald kan vores net af tilknyttede vvs samarbejdspartnere hjælpe dig med opgaven. Find nemt den bedste VVS Kerteminde installatør til din VVS opgave ved at sætte opgaven i udbud her. Spar samtidig tæt på 17 procent.
De fleste boble- eller massagebadekar er væsentligt større end det traditionelle badekar. 150 x 150 cm og 50 cm høje er ikke usædvanligt, så de kræver megen plads. Vær også opmærksom på, at disse kar med deres ofte mange pumper kan støje en del, så kig evt. særligt efter støjsvage kar.
Se også efter kar med en konstruktion, der minimerer bakterie- og algevækst i slangerne. Ligeledes skal mundstykkerne kunne tages af for rengøring. Specielt for boble- og massagebadekar er det nødvendigt at kunne komme ind til pumper og slanger, og det sker lettest gennem en aftagelig front.

Udskiftning af et defekt blandingsbatteri i køkkenet

Blandingsbatteriets venstre rør skal altid kobles til installationens varmtvandsrør, der også er placeret til venstre, forudsat at blikkenslageren i sin tid udførte sit arbejde ordentligt. Indled monteringen af det nye blandingsbatteri med at fastgøre det midlertidigt i håndvasken eller bordet.
Buk derefter dets bløde kobberrør, så de sidder ud for vandtilslutningerne ved stophanerne. Afmærk nu med en pen på rørene, hvor de skal kortes af til. Kobberrørene bøjes forsigtigt med håndkraft i bløde krumninger, da de ellers risikerer at blive flade eller danne et knæk.
Det er ikke er til at rette ud igen. Gør atter blandingsbatteriet fri, skær kobberrørenes længde til med en nedstryger eller rørskærer. Blikkenslager i Kerteminde? Indtast din vvs opgave på 5-6 min. Du kan spare hele 18% med 3 tiltalende vvs tilbud. Brug vores onlinetjeneste og spar meget tid og mange penge.

Udfyld vores onlineskema på få minutter

De bedste VVS firmaer i Kerteminde kører gerne i hele kommunen:
  • Nonnebo
  • Nordskov
  • Marslev
  • Martofte
  • Dræby

Få 3 VVS Kerteminde tilbud


Aktuel vvs fra 5300

Villadsen VVS
Sybergsvej 4
5300 Kerteminde
CVR: 38937278
Hjemmeside
Hindsholm VVS
Møllevangen 2
5300 Kerteminde
CVR: 11010997
Hjemmeside
VVS-Installatør Jørgen Mohr Ernst
Longsvej 1
5300 Kerteminde
CVR: 79512214
Hjemmeside