VVS Rødovre

  • VVS Rødovre - Få gratis op til 3 fleksible tilbud
  • Få nemt 31 procent rabat på engagerede vvs fagmænd
  • Billig vvs - Tilbud fra solide fagfolk

Vejnavne i
postnummer 2610

Pildamsvej
Nyager Vænge
Grønnemarksvej
Lysbrovej
Bøgestien
Brandstrupvej
Haveforeningen Pilemosen
Henrik Cavlings Alle
Damhustorvet
Moseholmene
Amorinvej
Blistrupvej
Bjørnevej
Christiansdal
Mariehøj
Præstebakken
Junovej
Grambyvej
Frøslevvej
Bluevang Alle

VVS Rødovre. Indhent 3 tilbud på godt VVS-arbejde

Find let veletablerede vvs-firmaer her på onlinesiden 3vvstilbud.dk. Vi arbejder udelukkende sammen med pålidelige vvs-virksomheder, og følgelig er du sikret veludført vvs-arbejde fra start til slut. Det er lynhurtigt at bruge vor vvs-mandside og vvs-mændene udfører alle typer af vvs-opgaver overalt i Rødovre - og i det øvrige land.
Det kan f.eks. være en håndvask eller et toilet ved siden af. Brusekabinen kan f.eks. give børnene deres egen bademulighed i et bryggers, i en kælder eller måske i et gæstetoilet. Hvis det er en brusekabine af den rigtige kvalitet, så kan den for den sags skyld stå i soveværelset.
Vore partnere tilbyder den rette løsning og nøgleordene er bl.a håndelag, attraktive priser og super service. Her sparer du mange penge på en troværdig og troværdig specialist i 2610 Rødovre. Du er landet på håndværkerportalen 3vvstilbud.dk - siden hvor du nemt kan få tre generøse vvs-tilbud.

Fastsættelse af den forudsatte vandstrøm i ledningerne

Den forudsatte vandstrøm er betinget af tapstedets funktion, dvs. den afhænger ikke af taparmaturet, men af hvad det skal bruges til. For de almindeligst forekommende tapsteder angiver normen de anførte vandstrømme.
For armaturer, der ikke er anført, vil det være nødvendigt at søge vandstrømmen oplyst, enten fra VA-godkendelsesbladet eller hos leverandøren. Ved dimensioneringen skal vandstrømmen ved de enkelte tapsteder sættes lig den forudsatte vandstrøm.
l vejledningen til normen anføres det dog, at det, når der tappes andre steder i installationen, kan tillades, at vandstrømmen ved tapstedet kun er 70 pct. af den forudsatte vandstrøm. Der er i princippet ingen grænser for, hvor stor vandstrømmen ved det enkelte tapsted må være.

Lad godkendte VVS installatører byde på din opgave

Vi indhenter tilbud fra kompetente og billige VVS mænd i hele Rødovre kommune:
  • Brandholm
  • Islev
  • Rødager
  • Islevdal
  • Valhøj

Find de bedste vvs-firmaer

Varme og vand A/S
Glerupvej 6
2610 Rødovre
CVR: 13746303
www.varmeogvand.dk
VVS & Taggruppen Entreprise ApS
Knud Anchersvej 8
2610 Rødovre
CVR: 32469523
www.vvs-taggruppen.dk
Feldam VVS ApS
Tæbyvej 44
2610 Rødovre
CVR: 35253963
www.feldam.dk