VVS Rødovre

  • VVS Rødovre - Få 2-3 gratis hurtige tilbud
  • Få hutigt 17 procent rabat på solid vvs mand
  • Billig vvs - Sammenlign priser online

Få 3 VVS Rødovre tilbud

Eksempler på veje
fra Rødovre

Krarupvej
Henrik Cavlings Alle
Næsbyvej
Nordstien
Lucernevej
Islevbrovej
Krondalvej
Elektravej
Erhvervsvej
Højrisvej
Korsdalsvej
Koldbyvej
Bjørnevej
Amorinvej
Munktoftevej
Junovej
Pantervej
Dahliavej
Engdiget
Nørrekær

VVS Rødovre. Indhent 3 tilbud på godt VVS-arbejde

3vvstilbud.dk er en online formidlings virksomhed, der er specialister i at formidle kontakt mellem borgere, brugere og kunder i Rødovre kommune på den ene side og VVS-installatører og -firmaer på den anden side. Vores onlineservice dækker rent faktisk hele Danmark, hvis nu du ikke lige skulle bo i Rødovre.
Det kan f.eks. være en håndvask eller et toilet ved siden af. Brusekabinen kan f.eks. give børnene deres egen bademulighed i et bryggers, i en kælder eller måske i et gæstetoilet. Hvis det er en brusekabine af den rigtige kvalitet, så kan den for den sags skyld stå i soveværelset.
Hvis du har andre håndværkeropgaver, du har behov for at få løst, så findes hele listen her: kontaktside. Det kan være alt lige fra en en tømrer, en havemand, en murer, en gulvsliber eller en rengøringsassistent. Vi tilbyder at skaffe 3 knaldtilbud i Rødovre inden for alle disse erhverv.

Fastsættelse af den forudsatte vandstrøm i ledningerne

Den forudsatte vandstrøm er betinget af tapstedets funktion, dvs. den afhænger ikke af taparmaturet, men af hvad det skal bruges til. For de almindeligst forekommende tapsteder angiver normen de anførte vandstrømme.
For armaturer, der ikke er anført, vil det være nødvendigt at søge vandstrømmen oplyst, enten fra VA-godkendelsesbladet eller hos leverandøren. Ved dimensioneringen skal vandstrømmen ved de enkelte tapsteder sættes lig den forudsatte vandstrøm.
l vejledningen til normen anføres det dog, at det, når der tappes andre steder i installationen, kan tillades, at vandstrømmen ved tapstedet kun er 70 pct. af den forudsatte vandstrøm. Der er i princippet ingen grænser for, hvor stor vandstrømmen ved det enkelte tapsted må være.

Lad godkendte VVS installatører byde på din opgave

Vi indhenter tilbud fra kompetente og billige VVS mænd i hele Rødovre kommune:
  • Brandholm
  • Islev
  • Rødager
  • Islevdal
  • Valhøj

Få 3 VVS Rødovre tilbud


Eksempel på vvs Rødovre

Dahl A/S
Islevdalvej 208
2610 Rødovre
CVR: 12700377
Hjemmeside
Dehlsen & Sønner A/S
Valhøjs Alle 187
2610 Rødovre
CVR: 15553871
Hjemmeside
Combi Byg VVS ApS
Valhøjs Allé 160
2610 Rødovre
CVR: 32360084
Hjemmeside