VVS Odder - Indhent gratis op til 3 seriøse VVS tilbud
Få ca 26 pct rabat på rutinerede vvs fagmænd
Billig vvs - Gratis tilbud - bestil dem i dag

VVS mand Odder - VVS-arbejde - Få 3 gode tilbud

Modtag 3 konkurrencedygtige og tiltalende tilbud fra VVS håndværkere i Odder på din VVS opgave. Spar en masse tid og lad 3vvstilbud.dk indhente tilbud fra godkendte VVS Odder fagmænd. Benyt vores gratis internet tjeneste og spar op til 30 procent på din VVS opgave. Vores service er komplet gratis for dig.
Med tiden kalker vandhanens udløbstud (perlator) til, så vandet sprøjter ud i alle retninger. Som regel kan man nøjes med at afmontere og rense udløbsfiltret, eller hvis det er beskadiget, udskifte det med et nyt. Det vanskeligste er måske at få skruet filterets kappe løs, hvis den er groet helt til i kalk.
Kan kappen ikke skrues af med håndkraft, kan man bruge en vandpumpetang (papegøjetang). Kappens krom eller emalje kan beskyttes ved at lægge en klud mellem tangens kæber og tuden. Filtret lægges i blød i et kalkfjerningsmiddel i nogle timer og skylles derefter i vand.

Krav til korrosionsbeskyttelse af vandinstallationer

I vandnormen fremgår det specifikt, at vandinstallationernes bestandighed skal være af en rimelig størrelsesorden i forhold til omgivelsernes karakter og vandinstallationernes indbygningsmåde.
For vandledninger placeret i jorden anfører normen f.eks., at de skal lægges, så der tages højde for korrosionsrisiko. For vandledninger i bygninger anføres ligeledes, at ledningsarbejde skal udføres således, at man undgår skader på bygningsdele. Vandledningerne skal ved indbygningen derudover sikres en tilstrækkelig ekspansionsmulighed.
Der stilles herudover en lang række krav til sikring mod forurening, hvilket f.eks. i beholdere kan nødvendiggøre brug af specielle korrionsfaste materialer. Hertil kommer, at korrosions produkterne i sig selv kan give anledning til en vis forurening.

Få service fra den rette VVS´er i Odder

VVS specialister i Odder kommune kører naturligvis i hele kommunen for eksempel til:
  • Fensten
  • Kysing
  • Dyngby
  • Assedrup
  • Torrild

2-3 gratis tilbud på billig vvs i hele Odder

Ind imellem har man ikke overskuddet til at lave rørarbejde selv - Modtag i stedet 2-3 prisbillige tilbud. Få en seriøs vvs-mand til fx at lave vvv-arbejde i 8300 Odder. På 3vvstilbud.dk kan du hurtigt sammenligne tilbud på vvsarbejde online og tjene ca 29 pct i rabat.
I fred og ro kan du sammenholde alle de leverede vvstilbud og herefter udse det, du foretrækker. Er du på jagt efter en ansvarsbevidst og billig vvs-mand i 8300 Odder?. Indtast vvsopgaven i vvs-mandformularen (det kan du gøre på bare 4½ minut).
Få f.ex. besvaret denne slags vvs spørgsmål:
  • Hvad følger der med når man køber håndvask?
  • Hvilket vvs-arbejde må man lave uden en autorisation?
  • Hvordan får man en radiator til at blive varm?
Oplys os om vvsopgaven i vvs-mandskemaet (det gør du på cirka 4 min). Styr uden om fusker håndværkere - Brug vores gratis internetside 3vvstilbud.dk i stedet.

Odder VVS-firmaer eksempler:


Mårslet VVS

Østerlunden 24
8300 Odder
CVR: 27642705
www.facebook.com/lars.mvvs

A.D. Teknik ApS

Kildegade 6
8300 Odder
CVR: 27003168
www.adteknik.dk

Henrik Sørensen ApS

Holsteinsgade 30
8300 Odder
CVR: 30897714
www.hs-blik.dk

Odder Vvs IVS

Ankjær 119
8300 Odder
CVR: 39863480
Tlf. 30488908


Blikværkstedet ApS

Drammelsbækvej 21
8300 Odder
CVR: 31327032
www.blikvaerkstedet.dk

PVS Tecnique ApS

Højgaardsvej 13
8300 Odder
CVR: 16108979
www.pvs-vvs.dk


Ken Skovby VVS

Skovdalsvej 13
8300 Odder
CVR: 29421617
www.bedrebad-odder.dk

Berggrens Vvs Aps

Stampmøllevej 50B
8300 Odder
CVR: 35889833
www.berggrens-vvs.dk