VVS Odder

  • VVS Odder - Få gratis 2-3 friske tilbud
  • Få omkring 10 procent rabat på energisk vvs fagmand
  • Billig vvs - Gratis tilbud - find dem her

Få 3 VVS Odder tilbud

Lokale vejnavne
Odder

Kalvsømadevej
Havnegade
Mågevej
Posmosevej
Drammelsbækvej
Dyngby Havvej
Aahavevej
Rude Skovvej
Bøgevej
Skellergaardsvej
Vesterhedevej
Egevænget
Ulvsborgvej
Aaparken
Bøgelunden
Øster Alle
Stjernebakken
Kirsebærstien
Vitavej
Købmagergade

VVS mand Odder - VVS-arbejde - Få 3 gode tilbud

Modtag 3 konkurrencedygtige og tiltalende tilbud fra VVS håndværkere i Odder på din VVS opgave. Spar en masse tid og lad 3vvstilbud.dk indhente tilbud fra godkendte VVS Odder fagmænd. Benyt vores gratis internet tjeneste og spar op til 30 procent på din VVS opgave. Vores service er komplet gratis for dig.
Med tiden kalker vandhanens udløbstud (perlator) til, så vandet sprøjter ud i alle retninger. Som regel kan man nøjes med at afmontere og rense udløbsfiltret, eller hvis det er beskadiget, udskifte det med et nyt. Det vanskeligste er måske at få skruet filterets kappe løs, hvis den er groet helt til i kalk.
Kan kappen ikke skrues af med håndkraft, kan man bruge en vandpumpetang (papegøjetang). Kappens krom eller emalje kan beskyttes ved at lægge en klud mellem tangens kæber og tuden. Filtret lægges i blød i et kalkfjerningsmiddel i nogle timer og skylles derefter i vand.

Krav til korrosionsbeskyttelse af vandinstallationer

I vandnormen fremgår det specifikt, at vandinstallationernes bestandighed skal være af en rimelig størrelsesorden i forhold til omgivelsernes karakter og vandinstallationernes indbygningsmåde.
For vandledninger placeret i jorden anfører normen f.eks., at de skal lægges, så der tages højde for korrosionsrisiko. For vandledninger i bygninger anføres ligeledes, at ledningsarbejde skal udføres således, at man undgår skader på bygningsdele. Vandledningerne skal ved indbygningen derudover sikres en tilstrækkelig ekspansionsmulighed.
Der stilles herudover en lang række krav til sikring mod forurening, hvilket f.eks. i beholdere kan nødvendiggøre brug af specielle korrionsfaste materialer. Hertil kommer, at korrosions produkterne i sig selv kan give anledning til en vis forurening.

Få service fra den rette VVS´er i Odder

VVS specialister i Odder kommune kører naturligvis i hele kommunen for eksempel til:
  • Fensten
  • Kysing
  • Dyngby
  • Assedrup
  • Torrild

Få 3 VVS Odder tilbud


Eksempel på vvs Odder

PVS Tecnique ApS
Højgaardsvej 13
8300 Odder
CVR: 16108979
Hjemmeside
Odder Vvs IVS
Ankjær 119
8300 Odder
CVR: 39863480
Hjemmeside
Gosmer Smede og VVS ApS
Gosmervej 56
8300 Odder
CVR: 31498244
Hjemmeside