VVS Odder

  • VVS Odder - Få op til 3 gratis personlige tilbud
  • Få hutigt 14 procent rabat på ansvarsbevidste vvs fagmænd
  • Billig vvs - Tilbud fra 1. klasses fagfolk

Eksempler på
Odder vejnavne

Havestien
Præstelunden
Bygaden
Aakjærvej
Næsvej
Chr Christensensvej
Solbakken
Grønvej
Tuskærvej
Grønnevej
Dyngby Havvej
Fillerupvej
Solstien
Gunnar Madsensgade
Bondesvadvej
Strandagervej
Lundgaardsvej
Musmannsvej
Løvsangervej
Engtoften

VVS mand Odder - VVS-arbejde - Få 3 gode tilbud

Modtag 3 konkurrencedygtige og tiltalende tilbud fra VVS håndværkere i Odder på din VVS opgave. Spar en masse tid og lad 3vvstilbud.dk indhente tilbud fra godkendte VVS Odder fagmænd. Benyt vores gratis internet tjeneste og spar op til 30 procent på din VVS opgave. Vores service er komplet gratis for dig.
Med tiden kalker vandhanens udløbstud (perlator) til, så vandet sprøjter ud i alle retninger. Som regel kan man nøjes med at afmontere og rense udløbsfiltret, eller hvis det er beskadiget, udskifte det med et nyt. Det vanskeligste er måske at få skruet filterets kappe løs, hvis den er groet helt til i kalk.
Kan kappen ikke skrues af med håndkraft, kan man bruge en vandpumpetang (papegøjetang). Kappens krom eller emalje kan beskyttes ved at lægge en klud mellem tangens kæber og tuden. Filtret lægges i blød i et kalkfjerningsmiddel i nogle timer og skylles derefter i vand.

Krav til korrosionsbeskyttelse af vandinstallationer

I vandnormen fremgår det specifikt, at vandinstallationernes bestandighed skal være af en rimelig størrelsesorden i forhold til omgivelsernes karakter og vandinstallationernes indbygningsmåde.
For vandledninger placeret i jorden anfører normen f.eks., at de skal lægges, så der tages højde for korrosionsrisiko. For vandledninger i bygninger anføres ligeledes, at ledningsarbejde skal udføres således, at man undgår skader på bygningsdele. Vandledningerne skal ved indbygningen derudover sikres en tilstrækkelig ekspansionsmulighed.
Der stilles herudover en lang række krav til sikring mod forurening, hvilket f.eks. i beholdere kan nødvendiggøre brug af specielle korrionsfaste materialer. Hertil kommer, at korrosions produkterne i sig selv kan give anledning til en vis forurening.

Få service fra den rette VVS´er i Odder

VVS specialister i Odder kommune kører naturligvis i hele kommunen for eksempel til:
  • Fensten
  • Kysing
  • Dyngby
  • Assedrup
  • Torrild

Tre vvs-firmaer fra 8300 Odder

A.D. Teknik ApS
Kildegade 6
8300 Odder
CVR: 27003168
www.adteknik.dk
Ken Skovby VVS
Skovdalsvej 13
8300 Odder
CVR: 29421617
www.bedrebad-odder.dk
Berggrens Vvs Aps
Stampmøllevej 50B
8300 Odder
CVR: 35889833
www.berggrens-vvs.dk