VVS Odder

  • VVS Odder - Få 2-3 gratis gode tilbud
  • Få op til 20 pct rabat på kompetent vvs mand
  • Billig vvs - Nye muligheder med 3 kontante tilbud

Få 3 VVS Odder tilbud

Eksempler på
vejnavne Odder

Præsthøjvej
Persievej
Findalsvej
Samsøvej
Præstelunden
Mosagervej
Vitavej
Mantelenvej
Rasmus Larsens Vænge
Gl.Bygade
Engdalsvej
Røddalsminde
Stadionvænget
Jensens Plads
Parcelvej
Plantagevej
Lundevej
Strandvejen
Ahornvej
Frederikshaldparken

VVS mand Odder - VVS-arbejde - Få 3 gode tilbud

Modtag 3 konkurrencedygtige og tiltalende tilbud fra VVS håndværkere i Odder på din VVS opgave. Spar en masse tid og lad 3vvstilbud.dk indhente tilbud fra godkendte VVS Odder fagmænd. Benyt vores gratis internet tjeneste og spar op til 30 procent på din VVS opgave. Vores service er komplet gratis for dig.
Med tiden kalker vandhanens udløbstud (perlator) til, så vandet sprøjter ud i alle retninger. Som regel kan man nøjes med at afmontere og rense udløbsfiltret, eller hvis det er beskadiget, udskifte det med et nyt. Det vanskeligste er måske at få skruet filterets kappe løs, hvis den er groet helt til i kalk.
Kan kappen ikke skrues af med håndkraft, kan man bruge en vandpumpetang (papegøjetang). Kappens krom eller emalje kan beskyttes ved at lægge en klud mellem tangens kæber og tuden. Filtret lægges i blød i et kalkfjerningsmiddel i nogle timer og skylles derefter i vand.

Krav til korrosionsbeskyttelse af vandinstallationer

I vandnormen fremgår det specifikt, at vandinstallationernes bestandighed skal være af en rimelig størrelsesorden i forhold til omgivelsernes karakter og vandinstallationernes indbygningsmåde.
For vandledninger placeret i jorden anfører normen f.eks., at de skal lægges, så der tages højde for korrosionsrisiko. For vandledninger i bygninger anføres ligeledes, at ledningsarbejde skal udføres således, at man undgår skader på bygningsdele. Vandledningerne skal ved indbygningen derudover sikres en tilstrækkelig ekspansionsmulighed.
Der stilles herudover en lang række krav til sikring mod forurening, hvilket f.eks. i beholdere kan nødvendiggøre brug af specielle korrionsfaste materialer. Hertil kommer, at korrosions produkterne i sig selv kan give anledning til en vis forurening.

Få service fra den rette VVS´er i Odder

VVS specialister i Odder kommune kører naturligvis i hele kommunen for eksempel til:
  • Fensten
  • Kysing
  • Dyngby
  • Assedrup
  • Torrild

Få 3 VVS Odder tilbud


Aktuel vvs fra postnummer 8300

A.D. Teknik ApS
Kildegade 6
8300 Odder
CVR: 27003168
Hjemmeside
Finn Sørensen ApS VVS & Teknik
Rønhøjvej 29
8300 Odder
CVR: 19848604
Hjemmeside
Blikværkstedet ApS
Drammelsbækvej 21
8300 Odder
CVR: 31327032
Hjemmeside