VVS Nordfyn

  • VVS Nordfyn - Få gratis op til 3 1. klasses tilbud
  • Få nemt 21 procent rabat på anerkendte vvs fagmænd
  • Billig vvs - Lad energiske firmaer løse opgaven

Postnummer 5210
vejnavne

Lærkevænget
Rørsangervej
Saxovænget
Mejsevænget
Mosevej
Jupitervænget
Præstevej
Korup Tværvej
Kirkesvinget
Lærkevangen
Lykkegårdsvej
Præstevænget
Rådyrløkken
Juvelvej
Kolibrivænget
Musvågevej
Kornvej
Rødkløvervej
Pilevangen
Rydsåvej

VVS Nordfyn ➔ Få gratis 3 tilbud på VVS-arbejde

Her på vores tilbudsportal får du nemt kontakt med grundige VVS mænd over hele Nordfyn. Beskriv din VVS opgave og bliv kontaktet af 3 solide VVS håndværkere fra Nordfyn med attraktive tilbud. Det er absolut gratis og du modtager 3 skarpe VVS tilbud, at vælge blandt. Få en pæn rabat (20%) med 3 gratis tilbud.
Det traditionelle badekar er fremstillet i emaljeret stålplade, er 160 cm langt, 70 cm bredt og 50 cm højt. Men et badekar fås i mange størrelser lige fra det lille siddebadekar til det store spabad. Selvfølgelig kræver et badekar dog en vis plads i baderummet og nogle steder er der ganske enkelt ikke plads til selv den mindste model.
Den normale længde på 160 cm er for kort til høje personer; de kommer til at sidde halvt op med knæene over vandet. Man kan også få helt korte badekar, de såkaldte siddebadekar, men de bør kun vælges, hvis der ikke er andre muligheder. Bestil gratis 3 VVS Nordfyn tilbud.

Blandearmatur til bidet

Blandearmatur med skrå tud og eventuelt med mulighed for indstilling af strålekarakter og stråleretning. Denne armaturtype er praktisk taget den eneste, der anvendes. Blandearmatur med omstilling til f.eks. håndbruser og bundbruser.
Blandearmatur med omstilling mellem bundbruser og vulstskylning. Der findes normalt en reguleringsventil på tilgang til bundbruser, således at strålehøjde kan reguleres. Alle armaturtyper kan fås med løft-op-bundventil eller tilsvarende. Armaturer monteres normalt på bidet.
Enkelte typer er beregnet til montering på væg. Sikring mod tilbagestrømning foretages som anført for badekar. Det skal dog nævnes, at det i de fleste tilfælde er en god idé at montere afspærringsventiler på tilgange til hver enkelt armatur.

Det er nemt at få 3 tilbud på VVS service på Nordfyn

Vores netværk af erfarne vvs firmaer dækker hele Nordfyn kommune:
  • Guldbjerg
  • Morud
  • Skamby
  • Veflinge
  • Harritslev

3 vvs-firmaer fra postnummer 5210

Paarup VVS
Hans Egedes Vej 18 B
5210 Odense NV
CVR: 19874591
www.paarupvvs.dk
VVS-Installatør Freddy Hansen
Villestoftemarken 24
5210 Odense NV
CVR: 29367205
www.freddyhansenvvs.dk
Lumby Smede og VVS A/S
H.C. Lumbyes Vej 19
5210 Odense N
CVR: 14909745
www.lumbysmeden.dk