VVS Nordfyn

  • VVS Nordfyn - Få 2-3 gratis hammerfede tilbud
  • Få op til 12 pct rabat på erfaren vvs mand
  • Billig vvs - Vi skaffer dig 20 procent i rabat

Få 3 VVS Nordfyn tilbud

Eksempler på veje
i postnummer 5210

Kærsangervænget
Rørsangervej
Præstegårdsvænget
Sandvadvej
Løvsangervænget
Rådyrvej
Rismarksvej
Lykkegårdsvej
Jupitervænget
Kirkesvinget
Lundsgårds Vænge
Præstevænget
Rønnebærvangen
Kildetoften
Kronhjortløkken
Rydsåvej
Jørgen Peter Hansen Vænget
Kalørvej
Sigmundvænget
Lærkevej

VVS Nordfyn ➔ Få gratis 3 tilbud på VVS-arbejde

Her på vores tilbudsportal får du nemt kontakt med grundige VVS mænd over hele Nordfyn. Beskriv din VVS opgave og bliv kontaktet af 3 solide VVS håndværkere fra Nordfyn med attraktive tilbud. Det er absolut gratis og du modtager 3 skarpe VVS tilbud, at vælge blandt. Få en pæn rabat (20%) med 3 gratis tilbud.
Det traditionelle badekar er fremstillet i emaljeret stålplade, er 160 cm langt, 70 cm bredt og 50 cm højt. Men et badekar fås i mange størrelser lige fra det lille siddebadekar til det store spabad. Selvfølgelig kræver et badekar dog en vis plads i baderummet og nogle steder er der ganske enkelt ikke plads til selv den mindste model.
Den normale længde på 160 cm er for kort til høje personer; de kommer til at sidde halvt op med knæene over vandet. Man kan også få helt korte badekar, de såkaldte siddebadekar, men de bør kun vælges, hvis der ikke er andre muligheder. Bestil gratis 3 VVS Nordfyn tilbud.

Blandearmatur til bidet

Blandearmatur med skrå tud og eventuelt med mulighed for indstilling af strålekarakter og stråleretning. Denne armaturtype er praktisk taget den eneste, der anvendes. Blandearmatur med omstilling til f.eks. håndbruser og bundbruser.
Blandearmatur med omstilling mellem bundbruser og vulstskylning. Der findes normalt en reguleringsventil på tilgang til bundbruser, således at strålehøjde kan reguleres. Alle armaturtyper kan fås med løft-op-bundventil eller tilsvarende. Armaturer monteres normalt på bidet.
Enkelte typer er beregnet til montering på væg. Sikring mod tilbagestrømning foretages som anført for badekar. Det skal dog nævnes, at det i de fleste tilfælde er en god idé at montere afspærringsventiler på tilgange til hver enkelt armatur.

Det er nemt at få 3 tilbud på VVS service på Nordfyn

Vores netværk af erfarne vvs firmaer dækker hele Nordfyn kommune:
  • Guldbjerg
  • Morud
  • Skamby
  • Veflinge
  • Harritslev

Få 3 VVS Nordfyn tilbud


Nordfyn vvs eksempel:

Paarup VVS
Hans Egedes Vej 18 B
5210 Odense NV
CVR: 19874591
Hjemmeside
Centrum VVS
Sandvadvej 20
5210 Odense NV
CVR: 13837341
Hjemmeside
Krüger VVS ApS
Nordbirkvej 11
5210 Odense NØ
CVR: 26768276
Hjemmeside