VVS Måløv - Indhent gratis op til 3 prisbillige VVS tilbud
Få op til 12 pct rabat på certificerede vvs fagmænd
Billig vvs - Find en kvalitetssikret fagmand i dag

VVS Måløv? Få en god pris med 3 gratis VVS tilbud

Den smarteste måde at finde en god og pålidelig VVS installatør i Måløv på, er at bestille 3 hammerfede vvs-tilbud her på 3vvstilbud.dk. Udfyld bare kontaktformularen og indsend den - så er din del af arbejdet overstået. Vi finder de mest pålidelige vvs firmaer i Måløv som kontakter dig hurtigst muligt.
Der er i øjeblikket kun begrænsede muligheder for at gøre en installation vandbesparende gennem dimensionering og komponentvalg. Man kan gennem en omhyggelig beregning sørge for, at der ikke kan tappes mere fra et tapsted end forudsat i normen. Man kan vælge maskiner og installationsgenstande med lille vandforbrug.
Ved VA-godkendelse af vandforbrugende apparatur og maskiner, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner, skal der oplyses om vandforbruget. Disse oplysninger kan anvendes ved valg af maskinfabrikat, således at køberen har mulighed for at prioritere et lille vandforbrug i forhold til andre egenskaber. Få 3 VVS Måløv tilbud!

Montering af håndvask på badeværelset

Først monteres blandingsbatteriet og derefter bundventilen i den nye vask, som derpå skrues fast på væggen med bæringer eller i nogle tilfælde med bolte. Kan de eksisterende bæringer ikke bruges, fastgøres de nye, der følger med vasken.
Deres indbyrdes afstand skal svare nøjagtigt til afstanden mellem monteringshullerne på begge sider af vaskens underkant. Den ideelle højde fra gulv til vaskens overkant er 85-90 cm. Ved ophængning af vasken på væggen, anbringes en solid pølse af silikonefugemasse mellem vasken og væggen for at sikre en helt vandtæt fuge, som er nem at holde ren.
Skal vasken derimod nedfældes i et bord, lægges pølsen af fugemasse langs kanten af bordpladens hul, inden vasken trykkes på plads i bordet. Tilbage står nu at slutte afløbet til vasken og blandingsbatteriet til stophanerne for koldt og varmt vand.

Sammenlign VVS firmaernes priser online

I Måløv udfører autoriserede VVS folk mange opgaver for både private og firmaer:
  • Aftapningsventil
  • Belægninger
  • Benzinledning
  • Driftsparameter
  • Energiligning

Kompetent vvs i 2760 Måløv? Modtag 3 gratis tilbud!

Vælg et af vvs-mandtilbuddene og få op omkring 23 % i god rabat på din vvs-mandopgave. Det tager mindre end 7 min at beskrive din opgave i vvs-mandformularen og sende den ind til os. Du er havnet på tilbudssiden 3vvstilbud.dk, hvor du med det samme kan bestille 2-3 gennemarbejdede vvstilbud.
Det varer cirka 7 minutter at udfylde opgaven i opgaveformularen og indsende den til videre behandling. Slip for dårlige firmaer - Benyt denne anerkendte internetportal 3vvstilbud.dk i stedet. Inden for 2-3 arbejdsdage kontakter de tre mest egnede vvsvirksomheder dig med deres optimale kanontilbud.
En 100 % gratis og brugbar vvs hjælp fra 3vvstilbud.dk til dig med priser, der luner i dit budget. Håndværkersiden 3vvstilbud.dk er en ganske uforpligtende og brugbar internet vvstjeneste, som garanterer at lokalisere fordelagtige tilbud på vvsarbejde. Til tider har man ikke tiden til selv at stå for din vvs-opgave - Indhent i stedet et antal prisvenlige vvstilbud.

Få kontakt til de bedste VVS-firmaer


Sand og Larsen Byg Aps

Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37156817
Tlf. 25761140

N.K.VVS og Gasteknik

Kratvej 61
2760 Måløv
CVR: 25776143
Tlf. 75259000

Måløv VVS Holding Aps

Måløv Hovedgade 102
2760 Måløv
CVR: 26525055
Tlf. 44650402

BPS Ejendomsservice

Tjæreborgvej 21
2760 Måløv
CVR: 18060094
Tlf. 26211597


SPH VVS & Kloak A/S

Måløv Hovedgade 86
2760 Måløv
CVR: 25802071
www.sph.dk