VVS Måløv

  • VVS Måløv - Få 3 gratis konkrete tilbud
  • Få omkring 15 pct rabat på velrenommerede vvs fagmænd
  • Billig vvs - Få en fin rabat - 12%

Lokale veje
Måløv

Måløv Teknikerby
Jørgen Andersensvej
Jungshøjvej
Kildedalsvej
Bakkesvinget
Tueholmen
Gershøjvej
Måløv Værkstedsby
Marklodden
Liljevangsvej
Brydegårdsvej
Kratvej
Søholmen
Dyssemarken
Moseholmen
Novo Nordisk Park
Sølodden
Knardrupvej
Møllemosen
Bavnevolden

VVS Måløv? Få en god pris med 3 gratis VVS tilbud

Den smarteste måde at finde en god og pålidelig VVS installatør i Måløv på, er at bestille 3 hammerfede vvs-tilbud her på 3vvstilbud.dk. Udfyld bare kontaktformularen og indsend den - så er din del af arbejdet overstået. Vi finder de mest pålidelige vvs firmaer i Måløv som kontakter dig hurtigst muligt.
Der er i øjeblikket kun begrænsede muligheder for at gøre en installation vandbesparende gennem dimensionering og komponentvalg. Man kan gennem en omhyggelig beregning sørge for, at der ikke kan tappes mere fra et tapsted end forudsat i normen. Man kan vælge maskiner og installationsgenstande med lille vandforbrug.
Ved VA-godkendelse af vandforbrugende apparatur og maskiner, f.eks. vaske- og opvaskemaskiner, skal der oplyses om vandforbruget. Disse oplysninger kan anvendes ved valg af maskinfabrikat, således at køberen har mulighed for at prioritere et lille vandforbrug i forhold til andre egenskaber. Få 3 VVS Måløv tilbud!

Montering af håndvask på badeværelset

Først monteres blandingsbatteriet og derefter bundventilen i den nye vask, som derpå skrues fast på væggen med bæringer eller i nogle tilfælde med bolte. Kan de eksisterende bæringer ikke bruges, fastgøres de nye, der følger med vasken.
Deres indbyrdes afstand skal svare nøjagtigt til afstanden mellem monteringshullerne på begge sider af vaskens underkant. Den ideelle højde fra gulv til vaskens overkant er 85-90 cm. Ved ophængning af vasken på væggen, anbringes en solid pølse af silikonefugemasse mellem vasken og væggen for at sikre en helt vandtæt fuge, som er nem at holde ren.
Skal vasken derimod nedfældes i et bord, lægges pølsen af fugemasse langs kanten af bordpladens hul, inden vasken trykkes på plads i bordet. Tilbage står nu at slutte afløbet til vasken og blandingsbatteriet til stophanerne for koldt og varmt vand.

Sammenlign VVS firmaernes priser online

I Måløv udfører autoriserede VVS folk mange opgaver for både private og firmaer:
  • Aftapningsventil
  • Belægninger
  • Benzinledning
  • Driftsparameter
  • Energiligning

Topmotiverede vvs-firmaer fra postnummer 2760

Måløv VVS Holding Aps
Måløv Hovedgade 102
2760 Måløv
CVR: 26525055
Tlf. 44650402
N.K.VVS og Gasteknik
Kratvej 61
2760 Måløv
CVR: 25776143
Tlf. 75259000
BPS Ejendomsservice
Tjæreborgvej 21
2760 Måløv
CVR: 18060094
Tlf. 26211597