VVS Lolland

  • VVS Lolland - Få gratis 3 gennemarbejdede tilbud
  • Få op til 19 % rabat på faglærd vvs fagmand
  • Billig vvs - Find det rigtige firma i dag

Få 3 VVS Lolland tilbud

Lokale veje
Lolland

Fasanlunden
Vestre Allé
Vejleby Kirkevej
Skovvej
Indertoften
Solvej
Ringsebøllevej
Højbygårdvej
Nordre Kaj
Rosenparken
Stationsvej
Musvågelunden
Høgevænget
Bindernæsvej
Strandagervej
Sneppevænget
Lindsgade
Trætteskovvej
Grønvej
Briggen

VVS-arbejde og VVS installatør på Lolland - Få 3 tilbud

Søger du efter et kompetent og billigt VVS firma på Lolland? Det kan være svært at få kontakt med en erfaren VVS installatør på Lolland. Ved at bestille priser fra flere VVS firmaer får du et fortrinligt overblik. Udfyld kontaktformularen, få 3 tilbud og spar mindst 20 pct på VVS Lolland regningen.
En bruseniche kan udformes på mange måder. Der findes i handelen et hav af færdige brusenicher i forskellige udformninger med svingdøre eller skydedøre og af plast eller af glas. Brusenichen kan også bygges til rummet med vægge af f.eks. glasbygningssten, mursten eller som lette vægge.
Føres væggene helt op til loftet kaldes det dampnicher, der har den egenskab, at dampen fra det varme badevand holdes inde i nichen. Man kan også få brusekabiner som færdige enheder, der blot skal tilsluttes vand og afløb og ikke kræver det store ombygnings- eller monteringsarbejde.

Armaturer til brusearrangementer

For visse armaturtyper kan der kræves særlige tilbagestrømningssikringer for at hindre overstrømning mellem koldt- og varmtvandstilslutningerne, f .eks. kontraventiler på tilgangene til blandearmaturet. De særlige krav vil fremgå af VA-godkendelserne.
Som det fremgâr af det foregående, styres bruservandets temperatur sædvanligvis centralt, f.eks. kan blandearmaturet være placeret uden for selve bruserrummet. For at undgå skoldning er det derfor bedst, at temperaturen styres automatisk.
Fra betjeningsstedet er der mulighed for at overvåge bruserrummet, samt at der som en simpel kontrol monteres de nødvendige termometre. Hvor hver enkelt bruser ikke er forsynet med afspærrings- og reguleringsmulighed, bør anlægget forsynes med reguleringsventil, der sikrer en vandstrøm på 0,2 l/s ved hver bruser.

Håndværkertilbud - spar op til 31%

Autoriserede vvs installatører på Lolland dækker hele kommunen fra øst til vest:
  • Højreby
  • Rødby
  • Stokkemarke
  • Søllested
  • Dannemare

Få 3 VVS Lolland tilbud


Eksempler på vvs Lolland

Handel og Oliefyrsservice
Snedkervej 5
4970 Rødby
CVR: 26276624
Hjemmeside
Vagn´s VVS Comfort
Klinkegårdsvej 2
4970 Holeby
CVR: 10085217
Hjemmeside
Blikkenslagermester Jørn Christiansen
Strandvej 30 B
4970 Rødby
CVR: 10444403
Hjemmeside