VVS Køge

  • VVS Køge - Få gratis 2-3 skarpe tilbud
  • Få op til 28 pct rabat på rutineret vvs mand
  • Billig vvs - Indsend din opgave på under 2 min.

Få 3 VVS Køge tilbud

4600 Køge
vejnavne

Bukkarvej
Birkevej
Blåbærvej
Byledet
Brombærvej
Andelsvej
Harekærvej
Brudelysvej
Frijsenborgvej
Fyrvej
Botoftevej
Cypresvej
Gymnasievej
Glentevej
Baneledet
Bjerggade
Blegdammen
Bytoften
Baggesensvej
Frejasvej

VVS Køge? Modtag 3 tilbud på godt VVS-arbejde

Bor du i Køge, kan en lokal VVS installatør hurtigt og billigt løse din VVS opgave. Her på webportalen 3vvstilbud.dk kan du hurtigt bestille attraktive vvs tilbud fra 3 forskellige autoriserede VVS fagfolk i Køge. En autoriseret VVS Køge installatør udfører hver dag en lang række meget forskellige VVS og blikkenslager opgaver.
Hvidt har altid været den mest anvendte farve i baderum og næsten alt findes i hvidt. Det hvide udstyr er almindeligvis billigst og hvidt er også meget praktisk i badeværelser. Håndvaske, toiletter og bideter fremstilles mest af porcelæn, idet dette materiale er utroligt slidstærkt.
Sanitetsporcelænen har en tæt glasur, som kan tåle kemikalier og hårdhændet rengøring. Porcelæn går nemt i stykker, hvis man taber noget hårdt og tungt på det. Badekar fremstilles mest af emaljeret stålplade, som også tåler kemikalier, men det tåler ikke så hårdhændet rengøring som porcelæn.

Når den klassiske vandhane drypper

De almindeligste størrelser er ½ tomme, hvortil der bruges 16 mm ventilpakninger og ⅜ tomme svarende til pakninger på 13 mm i diameter. Efter udskiftning af vandhanens pakning og O-ringe bør man smøre dem med lidt hanefedt (silikonefedt) for at forlænge deres levetid.
Føl også efter med en finger, om vandhanens ventilsæde er helt glat. Ellers renses det for kalk og snavs med en ventilfræser, hvis fræseskive skal have samme diameter som hanens pakning. Slut af med at samle vandhanen i den modsatte rækkefølge og kontroller, at den slutter tæt.
Stopper drypperiet, er det batteriets kolde hane, der er utæt. Gentag prøven med det varme vand for også at tjekke den anden hane.

Håndværksarbejde - spar 24-28%

Du kan få 3 gratis tilbud fra godkendte vvs firmaer uanset hvor i Køge, du er bosat f.eks.:
  • Kimmerslev
  • Ølby
  • Lille Skensved
  • Ølsemagle
  • Herfølge

Få 3 VVS Køge tilbud


Eksempel på vvs Køge

Køge Tag & Blikmontage ApS
Klemmenstrupvej 46
4600 Køge
CVR: 30499980
Hjemmeside
Henning Carlsen VVS A/S
Tømrervej 1
4600 Køge
CVR: 25993837
Hjemmeside
Finmann VVS/Entreprise ApS
Tigervej 15
4600 Køge
CVR: 38758683
Hjemmeside