VVS Haslev

  • VVS Haslev - Få gratis 3 prima tilbud
  • Få nemt 20 % rabat på faglærd vvs mand
  • Billig vvs - Her får du let 3 konkurrencedygtige tilbud

Få 3 VVS Haslev tilbud

Haslev
vejnavne eksempler

Slettehavevej
Hørvænget
Kirsebærvej
Savskærerivej
Månebakken
Tofteagervej
Vibevej
Torpeskovvej
Valmuevej
Skovbrynet
Kildehøjen
Teestrup Bygade
Smedevænget
Toftevej
Sygehusvej
Æblevej
Ny Ulsevej
Høsten Teglværksvej
Lærkehøjen
Teglværksvej

Få 3 gratis VVS tilbud i Haslev og spar mange penge

Har du brug for et professionelt og alsidigt VVS firma i Haslev til at udføre dit VVS-arbejde? Så få gratis 3 tilbud på VVS opgaven her. Vores kvalitetssikrede samarbejdspartnere håndterer alt VVS fra A til Z - hvad enten det er gas, vand, sanitet eller ventilation. Spar penge på VVS Haslev arbejdet.
Det er blevet almindeligt med vandsparetoiletter, men man må sikre sig, at afløbsinstallationen fungerer med mindre vand. Der findes afløbsinstallationer med meget lidt fald, og der skal vandmængden være tilstrækkelig til, at der kan skylles igennem afløbsinstallationen ud til det offentlige kloaksystem. Almindelige toiletter måler 40 cm i bredden, 70 cm i dybden og har en siddehøjde på 42 cm.
En lidt større siddehøjde kan være påkrævet for visse bevægelseshæmmede. Man kan også få toiletter til børn, men det er sjældent, de opsættes i private boliger. Når man skal vælge toilet, skal man først og fremmest tænke på hygiejne og komfort.

Typer af armaturer til private boliger

Der kan under forudsætning af VA-godkendelse anvendes andre armaturtyper med samme eller andre funktioner. Her skal kun en enkelt, men meget vigtig, armaturtype omtales, nemlig svømmerventiler. Svømmerventiler er ventiler til fyldning af cisterner.
Selve svømmerlegemet kan være en hul metalbeholder, et plastlegeme eller lignende, der kan forskydes på en stang, således at den aftappede vandmængde kan indstilles.
Det er vigtigt, at der foretages en rigtig indstilling af svømmerventilen, både for at opnå en tilstrækkelig god skylning og for ikke at bruge mere vand end nødvendigt. Cisterner er forsynet med et vandstandsmærke, og af VA-godkendelsen fremgår, hvilken vandmængde dette svarer til.

Benyt vores gratis vvs tilbud service i dag

Et førsteklasses vvs-firma fra Haslev kan være behjælpelig med en lang række klassiske vvs-opgaver i boligen som for eksempel:
  • Stikledning
  • Stilbar kontraventil
  • Termostatventil
  • Udsyring
  • Vandbesparelser

Få 3 VVS Haslev tilbud


Eksempel på lokal vvs i 4690 Haslev

K2 Byg Haslev ApS
Allegade 48
4690 Haslev
CVR: 31154790
Hjemmeside
Finn L. & Davidsen A/S
Finlandsgade 13
4690 Haslev
CVR: 12147376
Hjemmeside
Nymann VVS og Gasservice ApS
Finlandsgade 35
4690 Haslev
CVR: 38280015
Hjemmeside