VVS Haslev

  • VVS Haslev - Få gratis 2-3 bæredygtige tilbud
  • Få omkring 13 procent rabat på kreativ vvs fagmand
  • Billig vvs - Du kan spare tid og penge

Få 3 VVS Haslev tilbud

Eksempler på
Haslev vejnavne

Villa Gallinavej
Tulipanvej
Troldhøjen
Spurvemosegård
Turebyholmvej
Skuderløse Husrække
Lærkehøjen
Jernbanegade
Højagervej
Højmarken
Kalvehaven
Højskolevej
Østergade
Skuderløse Bygade
Højleddet
Piberhusvej
Slåenvej
Stoksbjergvej
Peberkildevej
Rørdalen

Få 3 gratis VVS tilbud i Haslev og spar mange penge

Har du brug for et professionelt og alsidigt VVS firma i Haslev til at udføre dit VVS-arbejde? Så få gratis 3 tilbud på VVS opgaven her. Vores kvalitetssikrede samarbejdspartnere håndterer alt VVS fra A til Z - hvad enten det er gas, vand, sanitet eller ventilation. Spar penge på VVS Haslev arbejdet.
Det er blevet almindeligt med vandsparetoiletter, men man må sikre sig, at afløbsinstallationen fungerer med mindre vand. Der findes afløbsinstallationer med meget lidt fald, og der skal vandmængden være tilstrækkelig til, at der kan skylles igennem afløbsinstallationen ud til det offentlige kloaksystem. Almindelige toiletter måler 40 cm i bredden, 70 cm i dybden og har en siddehøjde på 42 cm.
En lidt større siddehøjde kan være påkrævet for visse bevægelseshæmmede. Man kan også få toiletter til børn, men det er sjældent, de opsættes i private boliger. Når man skal vælge toilet, skal man først og fremmest tænke på hygiejne og komfort.

Typer af armaturer til private boliger

Der kan under forudsætning af VA-godkendelse anvendes andre armaturtyper med samme eller andre funktioner. Her skal kun en enkelt, men meget vigtig, armaturtype omtales, nemlig svømmerventiler. Svømmerventiler er ventiler til fyldning af cisterner.
Selve svømmerlegemet kan være en hul metalbeholder, et plastlegeme eller lignende, der kan forskydes på en stang, således at den aftappede vandmængde kan indstilles.
Det er vigtigt, at der foretages en rigtig indstilling af svømmerventilen, både for at opnå en tilstrækkelig god skylning og for ikke at bruge mere vand end nødvendigt. Cisterner er forsynet med et vandstandsmærke, og af VA-godkendelsen fremgår, hvilken vandmængde dette svarer til.

Benyt vores gratis vvs tilbud service i dag

Et førsteklasses vvs-firma fra Haslev kan være behjælpelig med en lang række klassiske vvs-opgaver i boligen som for eksempel:
  • Stikledning
  • Stilbar kontraventil
  • Termostatventil
  • Udsyring
  • Vandbesparelser

Få 3 VVS Haslev tilbud


Eksempler på vvs i Haslev

Mito VVS ApS
Terslevvej 17
4690 Haslev
CVR: 36944722
Hjemmeside
Energiteknik Danmark ApS
Islandsgade 28
4690 Haslev
CVR: 35869530
Hjemmeside
Dansk Energi Center A/S
Karisevej 72
4690 Haslev
CVR: 32765823
Hjemmeside