VVS Haslev - Modtag gratis op til 3 uimodståelige VVS tilbud

Få hutigt 29 pct rabat på faguddannede vvs folk

Billig vvs - Sammenlign lokale firmaer

Få 3 gratis VVS tilbud i Haslev og spar mange penge

Har du brug for et professionelt og alsidigt VVS firma i Haslev til at udføre dit VVS-arbejde? Så få gratis 3 tilbud på VVS opgaven her. Vores kvalitetssikrede samarbejdspartnere håndterer alt VVS fra A til Z - hvad enten det er gas, vand, sanitet eller ventilation. Spar penge på VVS Haslev arbejdet.
Det er blevet almindeligt med vandsparetoiletter, men man må sikre sig, at afløbsinstallationen fungerer med mindre vand. Der findes afløbsinstallationer med meget lidt fald, og der skal vandmængden være tilstrækkelig til, at der kan skylles igennem afløbsinstallationen ud til det offentlige kloaksystem. Almindelige toiletter måler 40 cm i bredden, 70 cm i dybden og har en siddehøjde på 42 cm.
En lidt større siddehøjde kan være påkrævet for visse bevægelseshæmmede. Man kan også få toiletter til børn, men det er sjældent, de opsættes i private boliger. Når man skal vælge toilet, skal man først og fremmest tænke på hygiejne og komfort.

Typer af armaturer til private boliger

Der kan under forudsætning af VA-godkendelse anvendes andre armaturtyper med samme eller andre funktioner. Her skal kun en enkelt, men meget vigtig, armaturtype omtales, nemlig svømmerventiler. Svømmerventiler er ventiler til fyldning af cisterner.
Selve svømmerlegemet kan være en hul metalbeholder, et plastlegeme eller lignende, der kan forskydes på en stang, således at den aftappede vandmængde kan indstilles.
Det er vigtigt, at der foretages en rigtig indstilling af svømmerventilen, både for at opnå en tilstrækkelig god skylning og for ikke at bruge mere vand end nødvendigt. Cisterner er forsynet med et vandstandsmærke, og af VA-godkendelsen fremgår, hvilken vandmængde dette svarer til.

Benyt vores gratis vvs tilbud service i dag

Et førsteklasses vvs-firma fra Haslev kan være behjælpelig med en lang række klassiske vvs-opgaver i boligen som for eksempel:
 • Stikledning
 • Stilbar kontraventil
 • Termostatventil
 • Udsyring
 • Vandbesparelser

2-3 tilbud på vvs Haslev - Oplys om opgaven i tekstformularen

Arbejdsvillige og kreative fagfolk står parate til vvsopgaven. Her kommer en liste over professionelle mærkevarer:
 • Pannex
 • Lintech
 • Geberit
 • FM Mattsson
 • Ideal
Find lynhurtigt solide vvsfirmaer her på tilbudsportalen 3vvstilbud.dk.
Kvalitetssikrede vvs-firmaer afgiver tilbud på eksempelvis disse opgaver: havevanding, rørafbryder, kobberrør og lodning. Vi lokaliserer 100 % gratis og nemt 2-3 velegnede tilbud i Haslev fra fleksible vvs-firmaer. Uanset hvor i Haslev du er placeret, kan du bestille hjælp til din vvsopgave f.eks.:
 • Vester Egede
 • Bråby
 • Babberup
 • Terslev

Lad billige og billige fagfolk i Haslev løse din vvsopgave. Udvælg et af vvsbuddene og få op omkring 25% i herlig rabat på din vvs-mandopgave. Rutinerede billige specialister kan lave vvs-opgaven her på udbudssiden 3vvstilbud.dk.

Find de bedste VVS-firmaer


J O Teknik Jan Overgaard

Smedevej 6
4690 Haslev
CVR: 20445033
Tlf. 56360208


Nymann VVS og Gasservice ApS

Finlandsgade 35
4690 Haslev
CVR: 38280015
www.nymannvvs.dk

Mito VVS ApS

Terslevvej 17
4690 Haslev
CVR: 36944722
www.mitovvs.dk

Finn L. & Davidsen A/S

Finlandsgade 13
4690 Haslev
CVR: 12147376
www.fld.dk

Energiteknik Danmark ApS

Islandsgade 28
4690 Haslev
CVR: 35869530
www.kompletvarme.dk


K2 Byg Haslev ApS

Allegade 48
4690 Haslev
CVR: 31154790
www.k2byg.dk

AC VVS-TEKNIK ApS

Bag Banen 4
4690 Holmegaard
CVR: 35236023
www.acvvs.dk