VVS Haslev

  • VVS Haslev - Få 3 gratis førsteklasses tilbud
  • Få op til 32 % rabat på anerkendte vvs fagmænd
  • Billig vvs - Få dette flotte tilbud

Eksempler på veje
fra Haslev

Højagervej
Tøpkildevej
Vængevej
Violvej
Rysagervej
Nielstrupvej
Æblevej
Tollerødvej
Slagterivej
Vibevej
Teestrup Overdrevsvej
Morbærvej
Terslev Møllevej
Turebylundvej
Ny Næstvedvej
Troelstrupvej
Højmarken
Løvhøjen
Korsagervej
Valnøddeparken

Få 3 gratis VVS tilbud i Haslev og spar mange penge

Har du brug for et professionelt og alsidigt VVS firma i Haslev til at udføre dit VVS-arbejde? Så få gratis 3 tilbud på VVS opgaven her. Vores kvalitetssikrede samarbejdspartnere håndterer alt VVS fra A til Z - hvad enten det er gas, vand, sanitet eller ventilation. Spar penge på VVS Haslev arbejdet.
Det er blevet almindeligt med vandsparetoiletter, men man må sikre sig, at afløbsinstallationen fungerer med mindre vand. Der findes afløbsinstallationer med meget lidt fald, og der skal vandmængden være tilstrækkelig til, at der kan skylles igennem afløbsinstallationen ud til det offentlige kloaksystem. Almindelige toiletter måler 40 cm i bredden, 70 cm i dybden og har en siddehøjde på 42 cm.
En lidt større siddehøjde kan være påkrævet for visse bevægelseshæmmede. Man kan også få toiletter til børn, men det er sjældent, de opsættes i private boliger. Når man skal vælge toilet, skal man først og fremmest tænke på hygiejne og komfort.

Typer af armaturer til private boliger

Der kan under forudsætning af VA-godkendelse anvendes andre armaturtyper med samme eller andre funktioner. Her skal kun en enkelt, men meget vigtig, armaturtype omtales, nemlig svømmerventiler. Svømmerventiler er ventiler til fyldning af cisterner.
Selve svømmerlegemet kan være en hul metalbeholder, et plastlegeme eller lignende, der kan forskydes på en stang, således at den aftappede vandmængde kan indstilles.
Det er vigtigt, at der foretages en rigtig indstilling af svømmerventilen, både for at opnå en tilstrækkelig god skylning og for ikke at bruge mere vand end nødvendigt. Cisterner er forsynet med et vandstandsmærke, og af VA-godkendelsen fremgår, hvilken vandmængde dette svarer til.

Benyt vores gratis vvs tilbud service i dag

Et førsteklasses vvs-firma fra Haslev kan være behjælpelig med en lang række klassiske vvs-opgaver i boligen som for eksempel:
  • Stikledning
  • Stilbar kontraventil
  • Termostatventil
  • Udsyring
  • Vandbesparelser

Haslev vvs-firmaer eksempler:

Energiteknik Danmark ApS
Islandsgade 28
4690 Haslev
CVR: 35869530
www.kompletvarme.dk
Aut. VVS installatør Steen Mastrup ApS
Stenskovvej 54
4690 Holmegaard
CVR: 34602875
www.mastrupvvs.dk
Finn L. & Davidsen A/S
Finlandsgade 13
4690 Haslev
CVR: 12147376
www.fld.dk