VVS Farum

  • VVS Farum - Få 3 gratis godkendte tilbud
  • Få ca 18 procent rabat på pålidelig vvs fagmand
  • Billig vvs - Udfyld skemaet online nu

Få 3 VVS Farum tilbud

Eksempler på
vejnavne Farum

Hirsemarken
Hesselbækpark
Løvbakken
Lindegårds Alle
Kålundsvej
Hvilebækgårdsvej
Kassemosevej
Langemosevej
Mosekrogen
Hvedemarken
Krogen
Markstien
Horsebakken
Havremarken
Mosevangsvej
Korsbjerghave
Kastanie Alle
Lucernemarken
Jernbanevej
Lillevangsvej

VVS mand i Farum ➽ Få 3 tilbud på VVS-arbejde

Mangler du en erfaren VVS installatør i Farum? På 3vvstilbud.dk får du gratis og let tre gode tilbud fra professionelle VVS mænd i Farum, der gerne vil løse dine VVS problemer. Få gratis 3 stærke tilbud på vvs-arbejde fra professionelle vvs-firmaer i Farum. Få en tiltalende rabat på 15% når du bestiller 3 gratis tilbud.
I Danmark har der været en gammel tradition for en neutral og klinisk stil i badeværelset. Det ser vi i badeværelser i huse fra især 50´erne, 40´erne og tiden før. Men mange badeværelser fra det store byggeboom i 60´erne virker meget kulørte og måske også slidte i installationerne.
Det hele fungerer sådan set stadigvæk, men det er blevet lidt mistrøstigt at se på og helt ude af trit med hjemmets øvrige indretning. Selv blanke fliser kan males, og malingen bliver siddende, hvis man er omhyggelig med afrensning og grunding. Tal med farvehandleren om valg af materialer.

Tapventiler med tilbagestrømningssikring (spulehaner)

Når tapventiler har slangeforskruning (spulehaner), skal de forsynes med tilbagestrømningssikring. Dette kan f.eks. ske med en kontraventil, som monteres foran tapventilen, men der godkendes nu kun armaturer med indbygget tilbagestrømningssikring.
Denne består - for de normalt anvendte spulehaner - af en kontraventil, men der findes også tapventiler, der har indbygget en kombineret kontraventil og vacuumventil. En tapventil er oftest konstrueret som en sædeventil med løs kegle.
Denne ventiltype kaldes også stilbar kontraventil - i modsætning til en almindelig kontraventil, som kun har den funktion at sikre mod tilbagestrømning. Armaturet anvendes oftest som spule- og havevandingshane, men kan også anvendes ved tilslutning af opvaskemaskiner mv. i de tilfælde hvor der i VA-godkendelsen er krævet såvel afspærrings- som kontraventil.

Overlad tilbudsarbejdet til os - opret din VVS opgave nu

Eksempler på opgaver som godkendte vvs installatører fra Farum påtager sig:
  • Automatisk sikring
  • Demineralisering
  • El-vandvarmer
  • Forkompression
  • Holdetryk

Få 3 VVS Farum tilbud


Aktuel vvs fra 3520

Dan Young VVS ApS
Garnisonsvej 45 2 tv
3520 Farum
CVR: 34475962
Hjemmeside
B.C. Gas og Vand Aps
Bygmarken 21 B
3520 Farum
CVR: 13866287
Hjemmeside
N. P. Nielsen VVS
Nygårdspark 85
3520 Farum
CVR: 20752386
Hjemmeside