VVS Dragør

  • VVS Dragør - Få gratis 3 sikre tilbud
  • Få ca 27 % rabat på faglærd vvs fagmand
  • Billig vvs - Vi sender opgaven i udbud

Få 3 VVS Dragør tilbud

Eksempler på
vejnavne i 2791

Poppelvej
Lille Tværvej
Chl Hansensvej
Doorn Alle
Militærvej
Musvitvej
Elmestien
Grusbakken
Englandsvej
Mærskvej
Fristrands Alle
Gl. Havn
Rosenlundsvej
Kongelunden
Drogdensvej
Færgevej
Engstien
Annasvej
Kessel Alle
Brydevej

VVS Dragør ➤ spar tid og penge ➤ Få 3 tilbud gratis

Udfyld formularen online på mindre end 8 minutter. Så får du - gratis og uforpligtende - 3 dejlige VVS tilbud fra lokale VVS installatører i Dragør. Du skal ikke at spilde tid på at lede en VVS mand i Dragør i telefonbogen. Lad i stedet VVS folkene komme til dig. Spar såvel tid som penge på vores gratis tjeneste.
Som vandspareråd kan vi foreslå følgende: Kontrollér installationer, aftapningsarmaturer, tømmeventiler og fyldeventiler i WC-cisterner samt ledninger for utætheder, og lad straks eventuelle utætheder afhjælpe. Der bør bruges WC´er, der skyller med 6 liter vandmængde eller VA-godkendte afløbssystemer, der er tilsluttet WC´er med mindre skyllevandsmængde.
Vær opmærksom på maskinens vandforbrug ved valg af vaske- eller opvaskemaskine. Udfør havevanding med kande. Vask bilen med vand fra spand i stedet for med vand fra slange. Indhent gratis 3 VVS Dragør tilbud på 2-3 dage.

Dryp - Dryp - Dryp - natten lang

En dryppende vandhane er utålelig at høre på. Men den medfører også dyrt vandspild og risiko for grimme kalkrender i vasken. Årsagen til utætheder er som regel udtørrede og/eller slidte pakninger, men de er i de fleste tilfælde nemme at udskifte.
Det forudsætter dog at man ved, hvordan hanen adskilles, hvor pakningerne sidder og hvilke reservedele, der skal bruges til reparationen. Der findes en lang række forskellige typer af blandingsbatterier og inden for hver type findes igen mange forskellige fabrikater, der er forskelligt udformet.
En særlig kategori er de moderne armaturer med keramisk tætning i stedet for pakninger. Har man ikke mod på selv at foretage udskiftningen, er en anden mulighed at afmontere hanen, indlevere den til reparation på et vvs-værksted og bagefter selv installere den igen. Det sparer udgifterne til et dyrt servicebesøg.

Effektive VVS håndværkere arbejder overalt

Vi påtager os at finde et godt og billigt VVS Dragør firma, der kan løse dine VVS problemer, uanset hvor i Dragør kommune du er bosiddende fx:
  • Kongelunden
  • Store Magleby
  • Søvang
  • Dragør nord
  • Dragør havn

Få 3 VVS Dragør tilbud


Udvalgt vvs fra 2791

JS VVS
Pileengen 8
2791 Dragør
CVR: 25457021
Hjemmeside
MD VVS
Spættevænget 4
2791 Dragør
CVR: 34328471
Hjemmeside
Dragør VVS
Skipperstræde 10
2791 Dragør
CVR: 10697638
Hjemmeside