VVS Dragør

  • VVS Dragør - Få op til 3 gratis enestående tilbud
  • Få ca 31 procent rabat på ansvarsbevidste vvs mænd
  • Billig vvs - Bestil den skarpeste pris nu

Eksempler på
vejnavne i 2791

Lindevej
Nordvænget
Nøragersmindevej
Fægårdsvej
Kapervænget
Bjergerlav
Gartnerstræde
Magstræde
Jægervej
Kampensgade
Hartkornsvej
Fyrrestien
Musvitvej
Prins Knuds Dæmning
Hvidtjørnen
Rosenengen
Køjevænget
Dragør Stationsplads
Møllevej
Krogvej

VVS Dragør ➤ spar tid og penge ➤ Få 3 tilbud gratis

Udfyld formularen online på mindre end 8 minutter. Så får du - gratis og uforpligtende - 3 dejlige VVS tilbud fra lokale VVS installatører i Dragør. Du skal ikke at spilde tid på at lede en VVS mand i Dragør i telefonbogen. Lad i stedet VVS folkene komme til dig. Spar såvel tid som penge på vores gratis tjeneste.
Beskriv vvs-opgaven i vvs-formularen (det gør du på bare 6 minutter). I fred og ro kan du evaluere buddene og bagefter beslutte dig for et af dem. Her på vores fantastiske online vvs-service lover vi, at sende dig to-tre eventyrlige vvs-mand tilbud fra ansvarsbevidste billige vvs-firmaer tæt på dig.
Som vandspareråd kan vi foreslå følgende: Kontrollér installationer, aftapningsarmaturer, tømmeventiler og fyldeventiler i WC-cisterner samt ledninger for utætheder, og lad straks eventuelle utætheder afhjælpe inden det er for sent og gulvet flyder med vand.

Dryp - Dryp - Dryp - natten lang

En dryppende vandhane er utålelig at høre på. Men den medfører også dyrt vandspild og risiko for grimme kalkrender i vasken. Årsagen til utætheder er som regel udtørrede og/eller slidte pakninger, men de er i de fleste tilfælde nemme at udskifte.
Det forudsætter dog at man ved, hvordan hanen adskilles, hvor pakningerne sidder og hvilke reservedele, der skal bruges til reparationen. Der findes en lang række forskellige typer af blandingsbatterier og inden for hver type findes igen mange forskellige fabrikater, der er forskelligt udformet.
En særlig kategori er de moderne armaturer med keramisk tætning i stedet for pakninger. Har man ikke mod på selv at foretage udskiftningen, er en anden mulighed at afmontere hanen, indlevere den til reparation på et vvs-værksted og bagefter selv installere den igen. Det sparer udgifterne til et dyrt servicebesøg.

Effektive VVS håndværkere arbejder overalt

Vi påtager os at finde et godt og billigt VVS Dragør firma, der kan løse dine VVS problemer, uanset hvor i Dragør kommune du er bosiddende fx:
  • Kongelunden
  • Store Magleby
  • Søvang
  • Dragør nord
  • Dragør havn

Udvalgte vvs-firmaer fra 2791 Dragør

Orla Hansen & Søn VVS A/S
Hovedgaden 36
2791 Dragør
CVR: 29398763
www.orla-hansen-vvs.dk
AK Artikler Dragør IVS
Søndre Tangvej 12
2791 Dragør
CVR: 38164007
Vest VVS
Harevænget 26
2791 Dragør
CVR: 27722830
www.vestvvs.dk