VVS Lejre

  • VVS Lejre - Få gratis op til 3 velegnede tilbud
  • Få ca 15 % rabat på prekvalificerede vvs mænd
  • Billig vvs - Spar 24 pct. på en billig fagmand

Postnummer 4320
vejnavne

Tokkerupvej
Ryeskovvej
Kirkebakken
Rorupvej
Åholmvej
Rynkebjerggårdsvej
Store Stensager
Flintevænget
Bækgårdsvej
Byvejen
Skovvejen
Rødkildebanken
Bøgebakken
Blæsenborgvej
Birkevej
Lejrevej
Alfarvejen
Pilegårdsvej
Baunehøj
Gormsvænget

VVS Lejre. Få 3 gratis tilbud i dag fra vvs-firmaer

Skal man hyre en professionel VVS installatør i Lejre, når man ikke aner, hvad sådan en koster? I dag er det meget lettere at få opklaret, hvad en VVS opgave ender med at koste. Brug vores gratis tjeneste til at indhente 3 gedigne tilbud fra VVS fagmænd i Lejre. Med ca 23% i rabat får du billigste pris på VVS Lejre opgaven.
Små børn elsker at bade. At bade i et badekar opfattes mere som en leg end at blive ren. Og foruden at blive vasket får børnene nyttige vandvaner og viden om at være i vand. lsær for småbørn er badekarret vigtigt, selvom det måske kun er et lille badekar. Ved indretning af badeværelset skal man også være opmærksom på, at børn plasker meget, så i nærheden af børns vaskeplads skal materialerne kunne tåle vand.
Til spædbørn kan det være meget praktisk med en pusleplads i badeværelset, hvor man har let adgang til vand. Et 85 cm højt puslebord med plads til at bade barnet og til at skifte ble er derfor en god ide.

Fjederbelastede tilbagestrømningssikringer

Fjederbelastede kontraventiler kan f .eks. bestå af et rørformet hus af messing med indvendigt rørgevind. Ventilen har på midten en indsnævring, der danner sæde for et pæreformet, fjederbelastet ventillegeme af plast eller metal.
Kuglekontraventilen minder i princip meget om sædekontraventilen - blot er ventillegemet kugleformet. Ventilhuset udføres ofte med skueglas, således at ventilens funktion kan kontrolleres.
Denne funktion kan også opnås med andre konstruktioner, f.eks. ved kontrol gennem åbning af en pinolskrue. Denne ventiltype kaldes kontrollerbar kontraventil. Der findes også andre typer af kontraventiler. Der er sâledes VA-godkendt en membrankontraventil.

Spar nemt op til 25% på VVS opgaven

Hele Lejre kommune er omfattet af vores netværk af kompetente VVS firmaer:
  • Osager
  • Ledreborg
  • Kirkebjerg
  • Allerslev
  • Osted

Få kontakt til de bedste vvs-firmaer

Herse VVS
Boerbjergvej 48
4320 Hvalsø
CVR: 27812007
Tlf. 46192869
Ebbe Hollænder VVS
Rorupvej 19
4320 Lejre
CVR: 86860317
Tlf. 20235343
Dansk Montage Teknik ApS
Kastholmvej 3
4320 Lejre
CVR: 31329396
Tlf. 24792888