VVS Lejre

  • VVS Lejre - Få gratis 3 konkurrencedygtige tilbud
  • Få ca 16 pct rabat på godkendt vvs fagmand
  • Billig vvs - Benyt dig af vores gratis service

Få 3 VVS Lejre tilbud

Vejnavne i
postnummer 4320

Poplens Kvarter
Kastholmvej
Lærkevænget
Nørretoften
Vibyvejen
Kromarksvej
Kisserupvej
Møllegårdsvej
Flintebjerg
Jonstrupvej
Elmens Kvarter
Valdemarsgård
Ryeskovvej
Baunemosen
Højbyvej
Agertoften
Store Stensager
Lejrevej
Engvejen
Plantagen

VVS Lejre. Få 3 gratis tilbud i dag fra vvs-firmaer

Skal man hyre en professionel VVS installatør i Lejre, når man ikke aner, hvad sådan en koster? I dag er det meget lettere at få opklaret, hvad en VVS opgave ender med at koste. Brug vores gratis tjeneste til at indhente 3 gedigne tilbud fra VVS fagmænd i Lejre. Med ca 23% i rabat får du billigste pris på VVS Lejre opgaven.
Små børn elsker at bade. At bade i et badekar opfattes mere som en leg end at blive ren. Og foruden at blive vasket får børnene nyttige vandvaner og viden om at være i vand. lsær for småbørn er badekarret vigtigt, selvom det måske kun er et lille badekar. Ved indretning af badeværelset skal man også være opmærksom på, at børn plasker meget, så i nærheden af børns vaskeplads skal materialerne kunne tåle vand.
Til spædbørn kan det være meget praktisk med en pusleplads i badeværelset, hvor man har let adgang til vand. Et 85 cm højt puslebord med plads til at bade barnet og til at skifte ble er derfor en god ide.

Fjederbelastede tilbagestrømningssikringer

Fjederbelastede kontraventiler kan f .eks. bestå af et rørformet hus af messing med indvendigt rørgevind. Ventilen har på midten en indsnævring, der danner sæde for et pæreformet, fjederbelastet ventillegeme af plast eller metal.
Kuglekontraventilen minder i princip meget om sædekontraventilen - blot er ventillegemet kugleformet. Ventilhuset udføres ofte med skueglas, således at ventilens funktion kan kontrolleres.
Denne funktion kan også opnås med andre konstruktioner, f.eks. ved kontrol gennem åbning af en pinolskrue. Denne ventiltype kaldes kontrollerbar kontraventil. Der findes også andre typer af kontraventiler. Der er sâledes VA-godkendt en membrankontraventil.

Spar nemt op til 25% på VVS opgaven

Hele Lejre kommune er omfattet af vores netværk af kompetente VVS firmaer:
  • Osager
  • Ledreborg
  • Kirkebjerg
  • Allerslev
  • Osted

Få 3 VVS Lejre tilbud


Lokal vvs fra 4320

Herse VVS
Boerbjergvej 48
4320 Hvalsø
CVR: 27812007
Hjemmeside
Lejre Vvs & Kloak ApS
Hyldebjergvænget 8
4320 Hvalsø
CVR: 37297038
Hjemmeside
Karl Peter Jensen og søn
Kvandrupvej 2
4320 Hvalsø
CVR: 15495472
Hjemmeside