VVS Allerød

  • VVS Allerød - Få 2-3 gratis gode tilbud
  • Få op til 15 % rabat på troværdige vvs mænd
  • Billig vvs - Indtast din opgave i dag

Lokale vejnavne
Allerød

Egernvej
Banevang
Bakkedraget
Duevej
Farremosen
Cypresvej
Bakkevej
Græsmarken
Blomsterhaven
Engdraget
Frugtlunden
Gråstenvej
Flintholmvej
Guldborgvej
Brødeskovvej
Grevinde Danners Vej
Engbuen
Fresiavej
Drabæk Huse
Damgårdshave

VVS Allerød - Bestil 3 VVS tilbud - 100% gratis

3vvstilbud.dk er en helt unik gratis internetservice, som tilbyder at finde 3 attraktive tilbud fra lokale VVS fagmænd i Allerød. Disse VVS mænd er alle autoriserede og også kvalitetssikret, så du er 100% sikker på, at du er i gode hænder hele vejen under løsningen af din VVS Allerød opgave.
Alle vaske og gulvafløb er forsynet med en vandlås. Vandlåsen forhindrer dårligt lugt fra kloakledningerne i at trænge ind i huset. Men vandet i vandlåsen kan fordampe, specielt i fyrrum og rum med gulvvarme - og i meget varme somre. Derfor bør de fyldes efter med vand, hvis der er lang tid mellem brugen af vandinstallationerne.
Da rørene fra vaske er små, kan vandlåsen også stoppe til, specielt af sæberester, hår, fedt, kaffe- og terester og lignende. Derfor bør vandlåsene renses jævnligt, mindst en gang om året. Dette gøres bedst ved gentagne gange at hælde spilkogende vand gennem afløbet.

VA-godkendelse af armaturer

Alle armaturer skal VA-godkendes i henhold til godkendelses- og prøvningsbetingelser for de enkelte armaturtyper. Ved VA-godkendelsen oplyses om armaturets egenskaber, og der anføres eventuelle specielle betingelser for armaturets anvendelse.
Inden der tages beslutning om anvendelse af et armatur, bør VA-godkendelsen altid studeres nærmere, og fremfor alt bør det kontrolleres, at armaturet er godkendt. Armaturer skal opfylde de generelle krav til materialer og installationer, f.eks. vedrørende holdbarhed, støj og sundhed mv.
For nogle armaturtyper er der formuleret specielle krav i normen, Det drejer sig f.eks. om aftapningsarmaturer og sikkerhedsventiler. For at undgå tilstopning bør den mindste nominelle diameter, der anvendes i cirkulationssystemet, være 15 mm, og forindstillingsventiler bør stilles til mindst 75% åbning.

En certificeret VVS mand løser mange typer af opgaver

I allerød kan du få 3 stærke tilbud på vvs arbejde overalt i kommunen:
  • Høvelte
  • Blovstrød
  • Vassingerød
  • Lillerød
  • Lynge

Tre vvs-firmaer fra 3450 Allerød

Thomas Jelstrup VVS
Gl Kollerødvej 1
3450 Allerød
CVR: 18695189
Tlf. 48192334
IO VVS
Gydevang 14
3450 Allerød
CVR: 13547637
www.iovvs.dk
Bedre Bad Allerød
Lyngevej 245
3450 Allerød
CVR: 67996917
www.xn--bedrebad-allerd-jub.dk