VVS Allerød

  • VVS Allerød - Få gratis 3 fede tilbud
  • Få hutigt 23 % rabat på lokal vvs fagmand
  • Billig vvs - Spar 28 pct. på et billigt firma

Få 3 VVS Allerød tilbud

Vi dækker også disse
veje i Allerød

Berberishaven
Allerød Stationsvej
Flintholmvej
Conferencevej
Grønnevang
Gråstenvej
Gl Lyngevej
Fasanvang
Egealle
Græsmarken
Enhøjsvej
Drabæk Huse
Askevangen
Cedervangen
Allerød Park
Bakkevej
Falkevang
Drejøvej
Gærdesmuttevej
Bygvænget

VVS Allerød - Bestil 3 VVS tilbud - 100% gratis

3vvstilbud.dk er en helt unik gratis internetservice, som tilbyder at finde 3 attraktive tilbud fra lokale VVS fagmænd i Allerød. Disse VVS mænd er alle autoriserede og også kvalitetssikret, så du er 100% sikker på, at du er i gode hænder hele vejen under løsningen af din VVS Allerød opgave.
Alle vaske og gulvafløb er forsynet med en vandlås. Vandlåsen forhindrer dårligt lugt fra kloakledningerne i at trænge ind i huset. Men vandet i vandlåsen kan fordampe, specielt i fyrrum og rum med gulvvarme - og i meget varme somre. Derfor bør de fyldes efter med vand, hvis der er lang tid mellem brugen af vandinstallationerne.
Da rørene fra vaske er små, kan vandlåsen også stoppe til, specielt af sæberester, hår, fedt, kaffe- og terester og lignende. Derfor bør vandlåsene renses jævnligt, mindst en gang om året. Dette gøres bedst ved gentagne gange at hælde spilkogende vand gennem afløbet.

VA-godkendelse af armaturer

Alle armaturer skal VA-godkendes i henhold til godkendelses- og prøvningsbetingelser for de enkelte armaturtyper. Ved VA-godkendelsen oplyses om armaturets egenskaber, og der anføres eventuelle specielle betingelser for armaturets anvendelse.
Inden der tages beslutning om anvendelse af et armatur, bør VA-godkendelsen altid studeres nærmere, og fremfor alt bør det kontrolleres, at armaturet er godkendt. Armaturer skal opfylde de generelle krav til materialer og installationer, f.eks. vedrørende holdbarhed, støj og sundhed mv.
For nogle armaturtyper er der formuleret specielle krav i normen, Det drejer sig f.eks. om aftapningsarmaturer og sikkerhedsventiler. For at undgå tilstopning bør den mindste nominelle diameter, der anvendes i cirkulationssystemet, være 15 mm, og forindstillingsventiler bør stilles til mindst 75% åbning.

En certificeret VVS mand løser mange typer af opgaver

I allerød kan du få 3 stærke tilbud på vvs arbejde overalt i kommunen:
  • Høvelte
  • Blovstrød
  • Vassingerød
  • Lillerød
  • Lynge

Få 3 VVS Allerød tilbud


Lokal vvs fra postnummer 3450

Thomas Jelstrup VVS
Gl Kollerødvej 1
3450 Allerød
CVR: 18695189
Hjemmeside
Nymand CVM VVS-Teknik ApS
Gydevang 20
3450 Allerød
CVR: 38043188
Hjemmeside
Svarre VVS
Kollerødvej 23
3450 Allerød
CVR: 26100984
Hjemmeside