Blikkenslager Vejle

  • Modtag 3 gratis tilbud på blikkenslager i Vejle
  • Udfyld web formularen på ca ni min.
  • Spar op til 26 pct på en veletableret blikkenslager

Lokale vejnavne
Vejle

Niels Bohrs Vej
Otte Ruds Vej
Munkevej
Kalkbrænderivej
Mirabelstræde
Marie Grubbes Vej
Norgesvej
Kjærsgaarden
Lomholtvej
Humlestien
Lærketoften
Karsevej
Nyvej
Nørre Alle
Mosevænget
Parkvej
Kingosvej
Junovej
Platzvej
Hyldevej

Blikkenslager Vejle. Bestil 3 gratis VVS tilbud i dag

Her på websiden kan du hurtigt og 100% uforpligtende få to-tre fleksible tilbud på din blikkenslageropgave i Vejle. Du skal kun indtaste dine ønsker til blikkenslagerfirmaet og trykke på send-knappen. Vi udsender så din blikkenslager opgave til alle vores godkendte blikkenslagere i Vejle området.
Du kan selv vælge mellem de indkomne tilbud fra blikkenslager Vejle firmaerne og du behøver endda ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem - enklere kan det ikke gøres! Indsend din opgave hurtigst mulig - og spar ikke mindre end 22% på blikkenslagerregningen.
Emsuget skal være så kraftigt som muligt. Jo større motor, jo mindre støj, og jo bedre udluftning. Hvis emsuget kan gå direkte ud i det fri, vil det være en fordel. Ønsker man at bruge gas til madlavning, skal det med i de allerførste planer, da gassen skal føres ind i køkkenet gennem rør, der ikke kan krydse et allerede lagt gulv.

Påfyldning af vand på centralvarmeanlægget

Mangler der vand i anlægget, forsvinder varmen i radiatorerne. Den situation kan man sikre sig mod ved at kontrollere trykket og eventuelt efterfylde anlægget et par gange om året. Til påfyldning skal bruges en trykarmeret vandslange med 3/4 tomme forskruninger i begge ender, en fast- eller skiftenøgle og en papegøjetang.
Anlæggets påfyldnings og aftapningsstuds sidder i bunden af kedelenheden. Studsen kan eventuelt være lukket med en sekskantet eller rund og riflet blindprop, som først skal skrues ud.
Efter påfyldning af vand til det rigtige tryk i kedlen, skal alle radiatorerne tømmes for luft, ved at man åbner for deres udluftningsskruer, indtil der kommer vand ud at dem. Derefter vil det oftest være nødvendigt at fylde mere vand på anlægget, til manometeret igen viser det korrekte tryk.

Undgå uprofessionelle firmaer

Her er nogle enkelte eksempler på byer i Vejle kommune, hvor vi også kan tilbyde 3 gode tilbud fra dygtige blikkenslagere:
  • Gårdslev
  • Bindeballe
  • Grejsdalen
  • Gadbjerg
  • Skolding

Eksempel på blikkenslagere i 7100 Vejle

VVS-Installatør Kaj Hansen ApS
Bredballe Byvej 3
7100 Vejle
CVR: 21780197
www.fyrogflamme.dk
Vilstrup Blik
Ribe Landevej 493
7100 Vejle
CVR: 14012095
www.vilstrupblik.dk
Hovmand VVS Teknik ApS
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
CVR: 37592064
www.hovmandvvs.dk