Blikkenslager Syddjurs

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Syddjurs
  • Udfyld formularen online på ca seks minutter
  • Spar omkring 10 procent på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Find en blikkenslager Syddjurs. 3 tilbud på VVS-arbejde

12. november 2018. Har du brug for en blikkenslager på Syddjurs? Her på siden kan du indtaste din opgave ganske gratis og uforpligtende, hvorefter tre blikkenslagere fra Syddjurs kontakter dig. Du behøver blot at vente på, at blikkenslagerne selv ringer eller skriver. Så bliver det ikke nemmere. 30% i rabat er ikke utænkeligt.
Det er derfor på dine betingelser I forhandler om priser og vilkår, samtidig med at du undgår selv at skulle kontakte blikkenslagere over hele Syddjurs. Du stiller kravene og blikkenslagerfirmaet udfører opgaven til den pris, I aftaler. Blikkenslagerne kan som regel arbejde med få dages varsel.
Hvordan får du mest for pengene, når du skal vælge en blikkenslager Syddjurs til dit projekt? Vi giver dig tre gode og uforpligtende blikkenslagertilbud, så du kan se, hvad projektet vil stå i. Hos os kan du få et blikkenslagertilbud på alle de opgavetyper, som vvs branchen omfatter.

Forsinkelsesbassiner - Betryggende højdeforskel

Som betryggende højdeforskel/sikkerhedshøjde regnes normalt med 30 cm. Det er ikke betryggende at laveste armatur anbringes præcist i opstemningskoten, da tilført afløbsvand således ikke kan bortledes, uden at der opstår oversvømmelse.
Betryggende højdeforskel kan om nødvendigt ofte opnås ved at hæve armaturet. I områder hvor der ikke forekommer opstemning, men hvor hovedafløbsledningen er stor, skal laveste armatur placeres 30 cm over toppen af denne ledning.
DS 432 stiller i kapitel 4.6 en række tekniske krav til højvandslukker. Højvandslukker skal have mindst to af hinanden uafhængige lukkeanordninger, hvoraf den ene skal kunne lukkes manuelt og fastholdes i lukket stilling. Højvandslukker skal kunne lukke tæt mod det forekommende tryk.

Få den skarpeste pris her

De bedste blikkenslagerfirmaer på Syddjurs kører gerne i hele kommunen:
  • Tirstrup
  • Feldballe
  • Nødager
  • Pindstrup
  • Ryomgård

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8410 Syddjurs

Hvilsager VVS ApS
Brombærvej 16
8410 Rønde
CVR: 19132439
Hjemmeside
Tonny Sletskov VVS ApS
Industrivej 4
8410 Rønde
CVR: 28891989
Hjemmeside
Hvilsager VVS ApS
Brombærvej 16
8410 Rønde
CVR: 78807628
Hjemmeside