Blikkenslager Syddjurs

  • Bestil 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Syddjurs
  • Udfyld skemaet på mindre end 4 minutter
  • Spar hutigt 19 procent på en energisk blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Syddjurs tilbud

Vejnavne i
postnummer 8410

Egernvej
Korbærvej
Ryttersmindevej
Gransangervej
Damvej
Solskrænten
Strandløbervej
Lille Randers
Hvedevangen
Dalgårdsvej
Bekkasinvej
Svanevej
Smouenvej
Søren Møllersvej
Tjerrildvej
Dibbelsbrovej
Akelejevej
Balevej
Rostvedvej
Ny Lufthavnsvej

Find en blikkenslager Syddjurs. 3 tilbud på VVS-arbejde

Har du brug for en blikkenslager på Syddjurs? Her på siden kan du indtaste din opgave ganske gratis og uforpligtende, hvorefter tre blikkenslagere fra Syddjurs kontakter dig. Du behøver blot at vente på, at blikkenslagerne selv ringer eller skriver. Så bliver det ikke nemmere. 30% i rabat er ikke utænkeligt.
Det er derfor på dine betingelser I forhandler om priser og vilkår, samtidig med at du undgår selv at skulle kontakte blikkenslagere over hele Syddjurs. Du stiller kravene og blikkenslagerfirmaet udfører opgaven til den pris, I aftaler. Blikkenslagerne kan som regel arbejde med få dages varsel.
Hvordan får du mest for pengene, når du skal vælge en blikkenslager Syddjurs til dit projekt? Vi giver dig tre gode og uforpligtende blikkenslagertilbud, så du kan se, hvad projektet vil stå i. Hos os kan du få et blikkenslagertilbud på alle de opgavetyper, som vvs branchen omfatter.

Forsinkelsesbassiner - Betryggende højdeforskel

Som betryggende højdeforskel/sikkerhedshøjde regnes normalt med 30 cm. Det er ikke betryggende at laveste armatur anbringes præcist i opstemningskoten, da tilført afløbsvand således ikke kan bortledes, uden at der opstår oversvømmelse.
Betryggende højdeforskel kan om nødvendigt ofte opnås ved at hæve armaturet. I områder hvor der ikke forekommer opstemning, men hvor hovedafløbsledningen er stor, skal laveste armatur placeres 30 cm over toppen af denne ledning.
DS 432 stiller i kapitel 4.6 en række tekniske krav til højvandslukker. Højvandslukker skal have mindst to af hinanden uafhængige lukkeanordninger, hvoraf den ene skal kunne lukkes manuelt og fastholdes i lukket stilling. Højvandslukker skal kunne lukke tæt mod det forekommende tryk.

Få den skarpeste pris her

De bedste blikkenslagerfirmaer på Syddjurs kører gerne i hele kommunen:
  • Tirstrup
  • Feldballe
  • Nødager
  • Pindstrup
  • Ryomgård

Få 3 Blikkenslager Syddjurs tilbud


Blikkenslager Syddjurs eksempel:

Tonny Sletskov VVS ApS
Industrivej 4
8410 Rønde
CVR: 28891989
Hjemmeside
Aut VVS-Installatør Jørgen Josiasen
Lyngevej 4
8410 Knebel
CVR: 13042136
Hjemmeside
N.G. VVS - Teknik
Bygaden 1
8410 Rønde
CVR: 26490162
Hjemmeside