Blikkenslager Hedensted

  • Indhent 3 gratis tilbud på blikkenslager i Hedensted
  • Udfyld online skemaet på mindre end 6 min.
  • Spar let 20 procent på en velegnet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Hedensted → Få 3 seriøse tilbud på 2 dage

12. november 2018. At finde en pålidelig blikkenslager i Hedensted er ikke nødvendigvis så nemt som man umiddelbart skulle tro. Svaret finder du lige her, hvor du får 3 skræddersyede tilbud fra kvalitetssikrede blikkenslagere i Hedensted. Du skal blot indtaste din opgave i kontaktformularen på 5 minutter.
I løbet af et par dage modtager du tre spændende blikkenslagertilbud at vælge mellem. Hvis vvs-opgaven er mere kompliceret, bør tilbuddet ikke være afhængig af prisen.
Galvaniserede rør fås i mange længder og med drejet gevind i begge ender, men som regel vil man være nødt til selv at skære røret til i nøjagtig den ønskede længde og dreje nyt gevind. Et arbejde, der kræver specialværktøj som rørskærer, gevindskærer (klup og tilhørende skærebakker) samt en kraftig skruestik til opspænding af rørene.

Zink og kobbertage

På almindelige villaer er der sjældent hele tage med dækning af metal. I det ældre byggeri forekommer dog mange steder både tegl- og skifertage, som har afgrænsede elementer med zink- eller kobberdækning.
Især zink ses flittigt brugt til dækning af fremspring og kviste, og kviste med buet tag er oplagte at zinkdække. I nyere tid har luftforurening nedsat zinks holdbarhed som tagmateriale og af den grund vælges i dag tykkere plade til restaureringer.
Kobber holder bedre til denne miljøpåvirkning, men er også et dyrere materiale. Det rangerer under blikkenslagerens fagområde at udføre den slags tage og deres reparationer. og det man selv kan gøre er at holde øje med pladernes langsomme nedslidning.

Her får du nemt 3 attraktive tilbud

Vi skaffer 3 gratis blikkenslagertilbud overalt i Hedensted kommune:
  • Juelsminde
  • Daugård
  • Løsning
  • Hornborg
  • Kalhave

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 8722 Hedensted

VVS Gården
Grønnevang 34
8722 Hedensted
CVR: 31584779
Hjemmeside
Hans Henrik Enevoldsen
Højkildevej 25
8722 Daugård
CVR: 25639626
Hjemmeside
Hauges smedie
Troldhøjvej 21
8722 Hedensted
CVR: 19898830
Hjemmeside