Blikkenslager Hedensted

  • Bestil gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Hedensted
  • Udfyld skemaet online på bare 6 minutter
  • Spar op til 21 procent på en anerkendt blikkenslager

Eksempler på
vejnavne i 8722

Bredalvej
Præstevænget
Gretbjergvej
Myntevej
Urlev Kirkevej
Kirkegade
Stadion Alle
Østerled
Kildeparken
Humlevej
Thorsvej
Ved Bækken
Tværforten
Dalbylunden
Frejasvej
Kilde Alle
Vesterbyvej
Båstrupvej
Lysagervænget
Constantiavej

Blikkenslager Hedensted → Få 3 seriøse tilbud på 2 dage

At finde en pålidelig blikkenslager i Hedensted er ikke nødvendigvis så nemt som man umiddelbart skulle tro. Svaret finder du lige her, hvor du får 3 skræddersyede tilbud fra kvalitetssikrede blikkenslagere i Hedensted. Du skal blot indtaste din opgave i kontaktformularen på 5 minutter.
I løbet af et par dage modtager du tre spændende blikkenslagertilbud at vælge mellem. Hvis vvs-opgaven er mere kompliceret, bør tilbuddet ikke være afhængig af prisen.
Galvaniserede rør fås i mange længder og med drejet gevind i begge ender, men som regel vil man være nødt til selv at skære røret til i nøjagtig den ønskede længde og dreje nyt gevind. Et arbejde, der kræver specialværktøj som rørskærer, gevindskærer (klup og tilhørende skærebakker) samt en kraftig skruestik til opspænding af rørene.

Zink og kobbertage

På almindelige villaer er der sjældent hele tage med dækning af metal. I det ældre byggeri forekommer dog mange steder både tegl- og skifertage, som har afgrænsede elementer med zink- eller kobberdækning.
Især zink ses flittigt brugt til dækning af fremspring og kviste, og kviste med buet tag er oplagte at zinkdække. I nyere tid har luftforurening nedsat zinks holdbarhed som tagmateriale og af den grund vælges i dag tykkere plade til restaureringer.
Kobber holder bedre til denne miljøpåvirkning, men er også et dyrere materiale. Det rangerer under blikkenslagerens fagområde at udføre den slags tage og deres reparationer. og det man selv kan gøre er at holde øje med pladernes langsomme nedslidning.

Her får du nemt 3 attraktive tilbud

Vi skaffer 3 gratis blikkenslagertilbud overalt i Hedensted kommune:
  • Juelsminde
  • Daugård
  • Løsning
  • Hornborg
  • Kalhave

Hedensted blikkenslagere eksempel:

Projekt Vvs IVS
Dalbyvej 23
8722 Hedensted
CVR: 38468081
Løsning VVS A/S
Sneppevej 7
8722 Løsning
CVR: 11561586
www.loesningvvs.dk
Sebberup VVS A/S
Mosegade 2 B
8722 Hedensted
CVR: 19945731
www.sebberup.dk