Blikkenslager Sorø

  • Få gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Sorø
  • Udfyld formularen online på bare seks min.
  • Spar op til 20 pct på en professionel blikkenslager

Eksempler på
vejnavne Sorø

Rævebjærgvej
Sorøvej
Smedeparken
Lillevangsvej
Knudstrupvej
Løkkevej
Lærkevej
Rosenvej
Søbjærg
Kastanievej
Sognefogedvej
Tjørnevang
Smedevej
Stationspladsen
Storkens Kvarter
Pilevænget
Syrenvej
Mimersvej
Løngvej
Søndergade

Blikkenslager Sorø ➡ Modtag gratis 3 seriøse tilbud

Sorø kommune er som bekendt en af landets mindste kommuner rent arealmæssigt og alle vore tilknyttede samarbejdspartnere kører derfor gerne til Sorø fra andre steder på Sjælland. Blikkenslagerne i Sorø råder over en stor maskinpark til både gas, vand, varme og tag, så de har sikkert også en, der passer til netop din blikkenslageropgave.
Du føler nok, at det er alt for kompliceret, selv at finde en lokal godkendt blikkenslager i Sorø. Indsend blikkenslagerformularen på kort tid og få 3 udmærkede tilbud fra kreative blikkenslagere. Udse et af blikkenslagerbuddene og få mere end 13 % i rabat på din blikkenslageropgave.
Inden for 2-3 hverdage kontakter de 3 bedste blikkenslagervirksomheder dig med deres prægtige pristilbud. Lad autoriserede og kompetente specialister i Sorø klare blikkenslageropgaven. Du kan spare mange penge (i nærheden af 13%) på 3 uovertrufne aktuelle tilbud.

lsoleringstykkelse af vandledninger

Vandledninger, der lejlighedsvis kan blive udsatte for frost i kortere perioder, skal isoleres. Vandledninger, der kan blive udsatte for frost i længere perioder, må forsynes med opvarmningsmulighed, f.eks. elektriske varmekabler, der sættes i funktion i frostperioder.
Isolering mod frysning kan for varmtvandsrør udføres som mod energitab med relevante isoleringstykkelser, idet isoleringstykkelsen dog altid skal være som mod energitab. Isolering mod frysning for koldtvandsrør udføres med de relevante isoleringstykkelser som mod energitab, idet det for små rørdimensioner kan være umuligt at sikre røret mod frost længere end 12 timer.
Det kolde brugsvand føres ind i bunden af lagertanken. For at sikre at der sker en god overførsel af varmen, er det vigtigt at der opbygges en lagdeling i beholderen, således at den er kold forneden og varm foroven.

Få 3 tilbud på en dygtig blikkenslager

Blikkenslagere i Sorø kommune tilbyder VVS service overalt i kommunen:
  • Stenmagle
  • Bromme
  • Vielsted
  • Kirke Flinterup
  • Ruds Vedby

Kreative blikkenslagere i postnummer 4180

M-service 2008 ApS
Slagelsevej 56
4180 Sorø
CVR: 31770874
Tlf. 20126356
Absalon Vvs ApS
Energivej 3
4180 Sorø
CVR: 38826867
Tlf. 29223035
Per´s Rørservice
Nyrupvej 96
4180 Sorø
CVR: 29232628
www.rorservice.dk