Blikkenslager Sorø

  • Indhent 3 gratis tilbud på blikkenslager i Sorø
  • Udfyld onlineformularen på kun fire minutter
  • Spar nemt 15 % på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Sorø tilbud

Eksempler på
vejnavne i 4180

Højholmvej
Rylevænget
Tusindfrydvej
Pilevænget
Smedeparken
Løngvej
Lønnevang
Mosevænget
Heimdalsvej
Norgesvej
Topshøjvænge
Kongebrovej
Østergade
Sognefogedvej
Peter Damsvej
Klosterhaven
Ringstedvej
Kirkevænget
Lange Løng
Juliesmindevej

Blikkenslager Sorø ➡ Modtag gratis 3 seriøse tilbud

Sorø kommune er som bekendt en af landets mindste kommuner rent arealmæssigt og alle vore tilknyttede samarbejdspartnere kører derfor gerne til Sorø fra andre steder på Sjælland. Uanset hvor i Sorø kommune du bor, finder vi den bedst egnede og samtidig billige blikkenslager til netop din blikkenslageropgave.
Med stor erfaring i al VVS og Blik arbejde, er vores net af tilknyttede blikkenslager Sorø fagmænd de helt rigtige at anvende ved enhvert blikkenslagerarbejde. Deres samlede erfaring gør, at de kan klare selv de helt store vvs opgaver, hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden.
At opgaver klares på kortest mulige tid, er både rart for kunden og betyder, at der bliver en lavere samlet pris i sidste ende. Blikkenslagerne i Sorø råder over en stor maskinpark til både gas, vand, varme og tag, så de har sikkert også en, der passer til netop din blikkenslageropgave.

lsoleringstykkelse af vandledninger

Vandledninger, der lejlighedsvis kan blive udsatte for frost i kortere perioder, skal isoleres. Vandledninger, der kan blive udsatte for frost i længere perioder, må forsynes med opvarmningsmulighed, f.eks. elektriske varmekabler, der sættes i funktion i frostperioder.
Isolering mod frysning kan for varmtvandsrør udføres som mod energitab med relevante isoleringstykkelser, idet isoleringstykkelsen dog altid skal være som mod energitab. Isolering mod frysning for koldtvandsrør udføres med de relevante isoleringstykkelser som mod energitab, idet det for små rørdimensioner kan være umuligt at sikre røret mod frost længere end 12 timer.
Det kolde brugsvand føres ind i bunden af lagertanken. For at sikre at der sker en god overførsel af varmen, er det vigtigt at der opbygges en lagdeling i beholderen, således at den er kold forneden og varm foroven.

Få 3 tilbud på en dygtig blikkenslager

Blikkenslagere i Sorø kommune tilbyder VVS service overalt i kommunen:
  • Stenmagle
  • Bromme
  • Vielsted
  • Kirke Flinterup
  • Ruds Vedby

Få 3 Blikkenslager Sorø tilbud


Aktuel blikkenslager fra postnummer 4180

J.N. Service VVS ApS
Udbyhøjvej 8
4180 Sorø
CVR: 29804249
Hjemmeside
Sorø VVS ApS
Juliesmindevej 17
4180 Sorø
CVR: 24259471
Hjemmeside
Højlands VVS
Fulbyvej 4
4180 Sorø
CVR: 32839932
Hjemmeside