Blikkenslager Skødstrup

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Skødstrup
  • Udfyld formularen online på bare fire minutter
  • Spar ca 10 procent på en solid blikkenslager

8541 Skødstrup
vejnavne

Grenåvej
Bals Mark
Hjelmagerparken
Møllegården
Rosenhaven
Rosenvænget
Digesvalevej
Terosevej
Balle Skovvej
Smedestien
Rødegevej
Berberisvej
Engskovvej
Anton Mejers Vej
Vildrosevej
Den Gamle Skolesti
Mosrosevej
Fresiavej
Agatvej
Bakketoften

Blikkenslager Skødstrup. Få gratis tilbud på VVS-service

Vi har hjulpet rigtig mange danskere med at finde den rette blikkenslager, der passer til lige præcis deres individuelle behov. Vores omfattende netværk af samarbejdspartnere sikrer, at vi altid kan finde 3 autoriserede blikkenslager Skødstrup fagfolk, der lever op til dine behov og forventninger.
Vores onlinetjeneste er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Dette betyder rent praktisk, at du ikke forpligtiger dig til at skulle acceptere nogle af de 3 eminente tilbud, som du får via os. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at finde pålidelige blikkenslagere i Skødstrup lige her.
PEX-rørene føres i et ubrudt stykke fra et fordelerrør ved vandindgangen til særlige dåser ved brugsstederne. Skal husets rørsystemer repareres eller udbygges, vil man normalt vælge rør af samme materiale som tidligere anvendt. Der er dog flere muligheder for at kombinere de forskellige rørtyper, når det gøres med omtanke.

Højvandslukker for armaturer

For beskyttelse mod opstemning via vaske og gulvafløb alene findes der produkter, der løser dette problem ved enten automatisk lukning eller manuel lukning. Generelt for disse enheder gælder, at de skal holdes rene for at sikre en optimal funktion.
Pumpning af afløbsvand bør, af energimæssige årsager, kun foregå, hvor andre muligheder for sikring mod opstemning ikke kan anvendes. Generelt gælder, at alle højvandslukker og pumpeanlæg jævnligt skal inspiceres, rengøres og vedligeholdes. Der bør, til brugeren af anlægget, udarbejdes en vedligeholdelsesplan herfor.
I nybyggeri er det fornuftigt at placere højvandslukket i en grav i kældergulvet, hvorimod det i eksisterende byggeri oftest er formålstjenligt at placere højvandslukket i en tilpas stor brønd uden for bygningen.

Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

En pålidelig blikkenslager fra Skødstrup løser blandt andet disse vvs-opgaver:
  • Brugsvandpumper
  • Installation af gulvvarme
  • Oliekedler
  • Service af radiatorer
  • Udskiftning af faldstamme

Aktuelle blikkenslagere fra 8541 Skødstrup

VVS installatør Hilmer Jørgensen ApS
Grenåvej 674
8541 Skødstrup
CVR: 64475614
www.tambo-vvs.dk
Blikkenslagerfirmaet Ernst Meyer ApS
Sletten 3
8541 Hornslet
CVR: 32796214
Tlf. 86994111
Leo Jensen VVS
Grenåvej 689
8541 Skødstrup
CVR: 38895745
Tlf. 86992122