Blikkenslager Sjælland

  • Få 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager i Sjælland
  • Udfyld skemaet online på ca 2 minutter
  • Spar let 29 % på en velegnet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Sjælland tilbud

Lokale vejnavne
Sjælland

Søgårdsvej
Møllerstræde
Skelbyvej
Rosenvænget
Skolemarken
Nygårdevej
Guldagervej
Trælløse Bygade
Nyvangsvej
Porsemosen
Lupinvænget
Bjergbakken
Tybjerglillevej
Alleen
Blegebjergvej
Langkærgårdsvej
Nåbyvej
Hedevej
Pøllegårdsvej
Sandstien

Blikkenslager Sjælland ➽ Indhent 3 tilbud på VVS service

Du søger efter en lokal blikkenslager på Sjælland? Så er endelig nået frem til den helt rigtige online portal. Her på 3vvstilbud.dk kan du fuldstændig gratis og hurtigt indhente tre tiltalende og billige tilbud fra dygtige blikkenslagere på Sjælland, der meget gerne vil løse din blikkenslageropgave.
Du skal blot indtaste din blikkenslageropgave i online skemaet på under tre minutter og forklare, hvad du skal have udført. Inden for et par hverdage, modtager du hurtige tilbud fra op til 3 kompetente sjællandske blikkenslagere, som gerne vil udarbejde tilbud på din blikkenslageropgave.
Rengøring af toilettet: Opløs opvaskemaskinpulveri vandet ved let omrøring. Lad det stå mindst 15 minutter - gerne mere, hvorefter der børstes efter med toiletrens-børsten. Hvis den gullige belægning ikke forsvinder efter denne behandling, er der tale om aflejring af urinsten. Det skal så fjernes med fosforsyre - ca. 1 dl hældes i vandspejlet.

Tapventiler og sædeventiler

Almindelige tapventiler er sædvanligvis de ventiler, der betjenes ved et traditionelt håndgreb. Der findes dog også ventiler med knæ-, albue- eller fodbetjening. Anbringelse af almindelige tapventiler, eller servantehaner, som disse også kaldes sker på steder, hvor man ikke ønsker eller har mulighed for at anvende blandearmaturer.
De kan også anvendes som spulehaner på steder, hvor der ikke kræves tilbagestrømningssikring, feks. foran vaske- og opvaskemaskiner. Tryktabet gennem almindelige tapventiler er normalt meget lille, til gengæld støjer ventilerne.
Sædeventiler er følsomme over for urenheder og har ofte svært ved at lukke tæt efter nogle års brug, Pakningerne skal så udskiftes, og ofte skal ventilsædet, der er af metal, fræses op. Keramiske ventiler, hvor lukningen sker ved hjælp af to keramiske skiver, der drejes i forhold til hinanden, er stort set vedligeholdelsesfri.

Der er penge at spare (30%)

Blikkenslagere har et temmelig alsidigt job - se bare nogle af disse eksempler:
  • Brugsvandpumper
  • Etablering af tagnedløb
  • Installation af vandvarmere
  • Montering af træpillefyr
  • Varmeinstallationer

Få 3 Blikkenslager Sjælland tilbud


Lokal blikkenslager fra postnummer 4160

Gelsted VVS- og Oliefyrsservice
Porsemosen 100, Gelsted
4160 Herlufmagle
CVR: 45013014
Hjemmeside
Vand & Varmeservice ApS
Enghavevej 1
4160 Herlufmagle
CVR: 33755503
Hjemmeside
JJJ Smed
Mosevej 15
4160 Herlufmagle
CVR: 38052942
Hjemmeside