Blikkenslager Odense

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Odense
  • Udfyld onlineformularen på kun 3 min.
  • Spar op til 33 pct på en udvalgt blikkenslager

5000 Odense
vejnavne

Annasholmsgade
Baumgartensvej
Albani Torv
Finlandgade
Bøgebjergvej
Gustav Johannsens Vej
Ejlskovsgade
Dannebrogsgade
Gerthasminde
Bastholmvænget
Brandts Passage
Eranthisvej
Enggade
Fynsgade
Bangs Boder
Adamsgade
Fredensgade
H.C. Andersens Gade
Banegårdspladsen
Georgsgade

Blikkenslager Odense ➽ Få 3 tilbud fra lokale fagmænd

Her får du gratis 3 tilbud på en solid blikkenslager fra Odense. Indsend din blikkenslageropgave i løbet af nogle få minutter og lad os udvælge de allerbedste blikkenslagerfirmaer i Odense by til din vvs opgave. Har du først 3 supersolide tilbud på bordet, kan du nemt få 29 procents rabat på opgaven.
I badeværelset skal tre ting gå op i en højere enhed: Det skal se godt ud. Tingene skal fungere. Og vi skal huske at gemme lidt vand til de næste generationer! Stilmæssigt er det vigtigt at søge et designudtryk, som matcher badeværelset og huset. Alle muligheder står åbne - fra landlig/romantisk stil - over stramme designarmaturer - til high tech eller overdådighed.
Her skal der tænkes i sammenhænge. Bor man for eksempel i et funkishus og skal modernisere badeværelset, er romantikken næppe det rette valg. Og omvendt: Et fuldstændig tjekket badeværelse i sort og hvidt og stål, ville næppe klæde det lille hus på landet.

PE- og PVC-rør

Rør af PE og PVC kan også anvendes i bygninger, men kun til koldt vand. Rørene giver ikke korrosionsproblemer i gængs forstand. Oftest anvendes disse rørtyper til vandforsyning, lagt i jord.
De til samling af disse rørtyper anvendte samlingsmetoder svejsning/limning, flanger, kompressionsfittings og stikfittings giver normalt ikke anledning til korrosionsproblemer. Da rørene primært anvendes til koldt drikkevand, hvor migrationen er lav, anses migrationen af kulstofforbindelser at være uden betydning.
PE- og PVC-rør kan i bygninger anvendes til koldt vand og kan lægges ikke-udskifteligt dog uden samlinger. PE- og PVC-rør må ikke vedvarende berøres af kemikalier, der kan beskadige rørmaterialet. Rørledninger af PVC C, der udsættes for direkte sollys (UV-stråling), skal beskyttes med et egnet isoleringsmateriale eller maling.

Her får du 3 tilbud fra pålidelige firmaer

Blikkenslagerfirmaer i Odense kommune opererer over hele kommunen:
  • Skibhusene
  • Fraugde
  • Neder Holluf
  • Holmstrup
  • Elmelund

Tilfældige blikkenslagere i postnummer 5000

Falch VVS Teknik
Heltzensgade 2
5000 Odense C
CVR: 36006501
www.falchvvsteknik.dk
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
www.hvg-as.dk
VVS Centeret​ ApS
Børstenbindervej 10
5000 Odense
CVR: 27257348
www.vvscenteret.dk