Blikkenslager Herlev

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Herlev
  • Udfyld skemaet online på kun tre min.
  • Spar nemt 25 % på en dygtig blikkenslager

Eksempler på veje
i postnummer 2730

Menuetvej
Klausdalsbrovej
Hyldestubben
Ellekær
Disavej
Herlev Torv
Nyvang Østvej
Gammavej
Hjortespring Have
Avnedevej
Dildhaven
Lenesvej
Kastagervej
Knapholm
Gigesti
Birkehaven
J E Pitznersvej
Købelevvej
Jagtporten
Gåseholmvej

VVS-arbejde og Blikkenslager Herlev → Få 3 seje tilbud

Bestil gratis det sikreste tilbud på din blikkenslager opgave i Herlev ved professionelle blikkenslagere. I løbet af to-fire dage kontakter de 3 udvalgte blikkenslagerfirmaer dig med deres konkrete specialtilbud. Prekvalificerede blikkenslagere påtager sig eksempelvis disse opgaver: beklædning med kobber, nye tagrender, installation af opvaskemaskine og udskiftning af toiletter.
Spar penge i dag (ca 29 pct) på 3 tiltalende fleksible tilbud. Bestil godkendt bistand til løsning af de udsatte blikkenslageropgaver til yderst gennemførte priser. Udse et af tilbuddene og få op til 29 % i fortrinlig rabat på din blikkenslageropgave.
Udskiftning af tagrender: Små huller i en metaltagrende kan man ofte lappe med tokomponent spartelmasse. Men større huller, revner og tæringer er som regel blikkenslagerarbejde. Og måske er den gamle tagrende så bulet og tæret, at en ny vil være den rigtige løsning.

Fysiske og termiske påvirkninger af vandledninger

Fysiske påvirkninger: Ved placeringen af vandledninger skal det sikres, at de ikke senere kan blive udsat for mekanisk overlast. I færdselsarealer skal ledningerne anbringes, så de ikke kan påkøres. I skoler bør ledningerne placeres, så de er utilgængelige for eleverne. Hvis dette ikke er muligt, skal de afskærmes eller oplægges i ekstra bæringer. I byggeperioden bør det sikres, at ledningerne ikke beskadiges af andre håndværkere.
Termiske påvirkninger: Vandledninger skal anbringes således, at de ikke udsættes for termiske påvirkninger. Koldtvandsledninger bør så vidt muligt ikke føres i varme rum, idet der her vil være risiko for kondensdannelse på rørene og utilsigtet opvarmning af vandet, hvilket ofte kan være medvirkende til vandspild.

Der er penge at spare på en blikkenslager

Her er et par konkrete eksempler på bydele i Herlev kommune, hvor vi tilbyder at skaffe 3 absolut førsteklasses tilbud på din blikkenslager opgave:
  • Marielund
  • Kildegård
  • Klausdalbro
  • Sønderlund
  • Hjortespring

Herlev blikkenslagere eksempler:

Knud Olsen VVS A/S
Turkisvej 1 A
2730 Herlev
CVR: 17916432
www.knudolsenvvs.dk
Kridahl Tag 6 VVS ApS
Hørkær 7 - 9
2730 Herlev
CVR: 31600103
www.kridahlvvs.dk
Bedre Bad ApS
Marielundvej 18
2730 Herlev
CVR: 10150795
www.bedrebad.dk