Blikkenslager Charlottenlund

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslager i Charlottenlund
  • Udfyld skemaet online på ca ni min.
  • Spar nemt 25 procent på en godkendt blikkenslager

Lokale vejnavne
Charlottenlund

Hjortevangen
Øresundshøj
Hans Edvard Teglers Vej
Gudrunsvej
Skovshoved Terrasse
Skovvej
Kratkrogen
Maglevænget
Krathusparken
Clarasvej
Lykkevej
Smutvej
Frisersvej
Einar Holbølls Vej
Tornagervej
Lysagervej
Forårsvej
Vasehøjvej
Blidahlund
Skovholmvej

Blikkenslager Charlottenlund ➔ VVS-arbejde ➔ få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra flere dygtige blikkenslagere i Charlottenlund og spar op til 29 procent. Alle blikkenslagertilbuddene som du modtager igennem vores gratis blikkenslager formidlingsservice er helt uforpligtende. Du behøver ikke at acceptere nogen af dem - valget er dit alene.
Det er let og hurtigt at anvende herværende blikkenslagerportal og blikkenslagerne ordner alle former for blikkenslageropgaver hvor som helst i Charlottenlund - og i resten af landet. Du mener vel, at det er temmelig tidskrævende, selv at få kontakt med en lokal velrenommeret blikkenslager i Charlottenlund. Med vores superservice kan vi tilbyde, at levere 3 blikkenslager tilbud.
Undgå at betale en skyhøj pris for en veletableret blikkenslager i 2920 Charlottenlund. Her kan du gratis sammenligne firmaer online og opnå lige ved 19 pct i prima rabat. Bruger du websiden 3vvstilbud.dk, kan du få mere end 19 pct. i herlig reduktion på blikkenslageropgaven.

Forskellige typer af tapventiler

En tapventil med tilbagestrømningssikring er normalt en sædeventil med løs kegle. Ventiltypen kaldes også en stilbar kontraventil. Normalt anvendes armaturet som spulehane og er derfor forsynet med slangeforskruning. Spulehaner benyttes feks. til havevanding, til kedelpåfyldning, som gårdhaner, til forskellige maskiner, som kræver tilbagestrømningssikring, o.l. Benyttes ventilen på steder, hvor der er risiko for frostfare, findes der i handelen ventiler, som er frostsikrede.
Selvlukkende ventiler kan benyttes til mange formål, f.eks. køkken- og håndvaske, brusere m.m. Mest almindeligt er brusere på skoler, ved idrætsanlæg, i svømmehaller og lignende steder, hvor mange benytter badeanlægget samtidigt. Betjeningen foregår med en trykknap, der åbner for vandstrømmen i et vist tidsrum. Der er normalt mulighed for indstilling af åbningstiden.

Lad godkendte blikkenslagere byde på din opgave

Blikkenslagere i Charlottenlund løser opgaver over et stort spektrum - se for eksempel dette uddrag.
  • Installation af fastbrænselfyr
  • Jordvarmeservice
  • Montering af gaskedler
  • Nyt badeværelse
  • Service af gulvvarme

Udvalgte blikkenslagere i 2920 Charlottenlund

G. Strømann A/S
Jægersborg Alle 11
2920 Charlottenlund
CVR: 11932576
www.stroemann.dk
Denko A/S
Jægersborg Alle 47
2920 Charlottenlund
CVR: 29145563
www.denko.dk
Bagsværd VVS
Schioldannsvej 1
2920 Charlottenlund
CVR: 12636539
www.bagsvaerdvvs.dk