Blikkenslager Vesterbro

  • Bestil gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Vesterbro
  • Indsend formularen online på ca tre min.
  • Spar op til 22 % på en troværdig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få gratis 3 friske blikkenslager Vesterbro tilbud

12. november 2018. Her på 3vvstilbud.dk bestiller du nemt og hurtigt tre konkrete tilbud fra godkendte blikkenslagere på Vesterbro. Spar både tid og mange penge, og lad os skaffe dig blikkenslagertilbud på en certificerede blikkenslager Vesterbro - eller andre steder i Hovedstaden.
Vores tilknyttede blikkenslagere omfatter flere hundrede blikkenslagere landet over. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af opgaver - uanset om det er en simpel opgave som for eks. bare en pakning eller det er nye tagrender til en hel ejerforening på Vesterbro, så har vi firmaerne.
Hvorfor vil blikkenslager ikke installere VVS-produkter købt af mig? Når blikkenslager siger nej til at samle produkter, han ikke kender, er det ikke bare om at følge sin egen samvittighed - det handler også om at være sikker på at få reservedele og få support fra producenten, hvis noget går galt. Derudover handler det om at adlyde loven.

Vådzoner i boligen

I Bygningsreglementet er det sat som mål, at vådzonen skal kunne modstå en brugsbelastning på 6-8 daglige bade uden aftørring efter hvert bad. Vægge og gulv skal være så robuste, at mekaniske påvirkninger og rengøringsmidler ikke forringer funktionen.
Vådzonen skal være så tæt, at fugt ikke ophobes i gulv og vægge. I de tunge badeværelser er et af midlerne til at sikre dette, at gulvet støbes af beton og forsynes med opkanter, der danner fundament for væggene. Væggene udføres af tegl eller forstøbte elementer på disse opkanter.
Gulv og vægge vandtætnes og henholdsvis belægges med klinker og beklædes med fliser. Det vandtætte lag lægges så nær overfladen som muligt. Brusepladsen skal være mindst 800 x 800 mm - gerne større.

Dygtige fagfolk står klar til din opgave

Her er en lille liste med et par eksempler på områder, hvor en blikkenslager på Vesterbro kan hjælpe:
  • Afdækning af altaner
  • Bad og sanitet
  • Ejendomsservice
  • Faldrørsrensning
  • Installation af armaturer

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 1650 Vesterbro

Riise Vvs ApS
Istedgade 38
1650 København V
CVR: 36735163
Hjemmeside
LT VVS Teknik ApS
Gammel Kongevej 1
1650 København V
CVR: 35210369
Hjemmeside
V. Sæmer & Søn A/S
Dybbølsgade 17
1650 København V
CVR: 30908759
Hjemmeside