Blikkenslager Måløv

  • Modtag gratis 3 tilbud på blikkenslager i Måløv
  • Udfyld kontaktformularen på bare fire min.
  • Spar omkring 11 % på en professionel blikkenslager

Vi dækker også
postnummer 2760

Tueholmen
Liljevangsvej
Parklodden
Søholmen
Novo Nordisk Park
Møllemosen
Tjæreborgvej
Bavnevolden
Knardrupvej
Måløv Værkstedsby
Bjørnekær
Baneskrænten
Søndergårds Allé
Eskebjerggård
Jørgen Andersensvej
Bakketoften
Bækholmen
Måløv Hovedgade
Bringevej
Jungshøjgård

Blikkenslager Måløv ➡ VVS-arbejde? Få 3 gratis tilbud!

Har du også ledt forgøves efter en billig blikkenslager i Måløv? Så brug vores gratis online portal til hurtigt at komme i kontakt med billige og kompetente blikkenslagere i Måløv. Ved at indtaste din opgave her på siden, modtager du rare tilbud online.
Alle blikkenslagertilbud modtaget gennem 3vvstilbud.dk er gratis. Det er op til dig, om du vil acceptere nogen af tilbuddene. 3vvstilbud.dk er formidler af opgaven, og prisen aftales direkte mellem dig og de interesserede blikkenslager Måløv firmaer.
Dimensionering af tagrender: Det bedste vaterpas til så store længder er en haveslange med et gennemsigtigt rør i hver ende. Vandoverfladerne i røret vil altid stå i samme højde, uanset hvordan slangen snor sig mellem de to gennemsigtige stykker. Får man en hjælper til at holde slangen, så den indre vandoverflade er ud for tagrendens øvre kant i den ende, der vender bort fra nedløbet, kan man aflæse tagrendens fald temmelig nøjagtigt.

Blikkenslagerens værksted i gamle dage

Ligesom høvlebænken var uundværlig for snedkeren, var blokken omdrejningspunktet i blikkenslagerens værksted. Den bestod af et stykke af en svær træstamme sat på tre ben, og foroven var der hugget firkantede huller til de forskellige støtteredskaber.
l værkstedet så man også skruestikken, vulstmaskinen, bukkemaskinen, rundemaskinen og trækulsovnen til at varme loddekolberne på. Af håndværktøj havde man pladesaksen, hugpiben til at hugge huller i pladen med, loddekolben og et væld af hamre.
Det var meget vigtigt, at hamre og støtteredskaber (ambolte) var højpolerede, hvis de skulle bruges til at forme genstande med, så der ikke kom aftryk af redskaberne. Plattenslagere havde til opgave at slå jern ud til plader, men efterhånden påtog de sig stort set de samme opgaver som blikkenslagerne.

Lad blikkenslagerne konkurrere om opgaven

Ved renovering af badeværelser og køkken anbefales det udelukkende at anvende armaturer af høj kvalitet for eksempel fra nogle af disse kendte producenter:
  • Lintech
  • Oras
  • Rheinzink
  • Vølund
  • Bosch

Udvalgte blikkenslagere fra postnr. 2760

Måløv VVS Holding Aps
Måløv Hovedgade 102
2760 Måløv
CVR: 26525055
Tlf. 44650402
N.K.VVS og Gasteknik
Kratvej 61
2760 Måløv
CVR: 25776143
Tlf. 75259000
Sand og Larsen Byg Aps
Måløv Byvej 229
2760 Måløv
CVR: 37156817
Tlf. 25761140