Blikkenslager København

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslager i København
  • Udfyld formularen online på ca ni min.
  • Spar omkring 32 pct på en energisk blikkenslager

Eksempler på
København vejnavne

Borups Allé
Støvnæs Allé
Kæmnervej
Orgelbyggervej
Engsvinget
Hyrdeledet
brikosvej
Landsdommervej
Postholdervej
Vibevej
Kantorparken
Tornsangervej
Rismosevej
Theklavej
Mågevej
Lygten
Oldermandsvej
C.J. Brandts Vej
Fladstjernevej
Sporemagervej

Blikkenslager København → Få 3 aktuelle tilbud, spar 25%

Her på internetsiden 3vvstilbud.dk tilbyder vi - helt gratis og uforpligtende - at skaffe op til 3 gode blikkenslagertilbud. Vi sender din vvs opgave videre til vores tilknyttede kvalitetsbevidste blikkenslagere i København, som meget gerne vil tilbyde at løse din opgave. Indsend din vvs opgave via webformularen på 7½ min.
I løbet af kort tid modtager du tre lokale tilbud fra København som du selv kan anvende. Hvis du ikke ønsker at benytte dig af de tilbud du modtager, kan du bare sige nej tak dem alle.
Passende produkter er kendetegnet ved produkter af høj kvalitet med gode miljømæssige, økonomiske og praktiske funktioner. Vvs virksomheder organiseret i danske VVS sammenslutning har et godt overblik over, hvad produkter er egnede i hvilke sammenhænge. De sidder også på værdifuld viden om, hvilke produkter ikke anbefales til danske forhold. For mere information om kendetegnene ved et godt produkt, kan du tjekke 3vvs-tilbud.dk.

Installationsskakt i vådrum

For at give adgang til reparation og udskiftning i skakten, udføres skaktvæggen af gipsplader. Af hensyn til lydisolering udføres væggene af 2 lag 13 mm gipsplader. Gipspladerne nedbrydes i tilfælde af lækage. Utætheder ved ledningsbrud og udsivende vand viser sig synligt via et melderør, der er ført til kælderen.
I boliger med terrændæk etableres et lækagemeldingssystem, hvor melderøret føres ud i badeværelset. Det kan være fornuftigt, at der i skakten skabes plads til vandmålere og en eventuel senere etablering af rør til miljørigtig genbrug af spildevand for toiletskyl, samt kanaler til varmegenvending på ventilationsanlægget.
Badeværelser skal have god ventilation. Derfor er det bedst at placere dem ud til facaden, hvor frisklufttilførsel fra vindue sikrer mulighed for god udluftning efter hvert bad. Ved hvert eksempel er det vist, hvor en mekanisk ventilation kan placeres.

Håndværkertilbud - spar op til 30%

Her er en række eksempler på opgaver som professionelle blikkenslagere håndterer dagligt.
  • Badeværelser
  • Eftersyn af brugsvandpumper
  • Energioptimering
  • Gaskedler
  • Inddækning af skorstene

Lokale blikkenslagere i postnummer 2400

Nova VVS ApS
Emdrupvej 124
2400 København NV
CVR: 39291037
www.novavvs.dk
Lars Lyngby VVS ApS
Emdrupgårdsvej 11
2400 København NV
CVR: 30594584
www.llvvs.dk
W. Ventilation ApS
Rentemestervej 35
2400 København NV
CVR: 53723217
www.w-teknik.dk