Blikkenslager Gilleleje

  • Indhent gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Gilleleje
  • Udfyld formularen online på under otte min.
  • Spar nemt 23 procent på en velegnet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Gilleleje. Få 3 professionelle tilbud i dag

12. november 2018. Har du brug for at få renoveret dit køkken eller måske en ny varmekedel eller nye tagrender? Her på 3vvstilbud.dk kan du enkelt og uforpligtende få 3 100% konkurrencedygtige tilbud fra blikkenslagere i Gilleleje, som gerne vil tilbyde at udføre din blikkenslageropgave.
Høj faglig stolthed er kendetegnet for disse blikkenslagere, der alle har adskillige års viden og ekspertise i at arbejde med netop disse opgaver. Det sikrer dig til at få behandlet netop din blikkenslageropgave bedst muligt med det bedste resultat - sikkert, billigt og hurtigt.
Uanset om du har brug for assistance med en lille eller en større blikkenslageropgave, kan du få hjælp fra et blikkenslagerfirma med års erfaring. Vores tilknyttede firmaer er specialister i at håndtere denne type af opgaver. Rør og slanger samles med muffer, bøjninger, grenrør og flanger blot ved at klikke delene sammen og lime samlingerne med pvc-lim for at gøre dem fuldstændig lufttætte.

Tilbagestrømningssikring

En åben rørafbryder er luftindtagsåbning, som normalt er indbygget i et armatur, f.eks. i en skylleventil eller svømmerventil. Den kan være udformet efter ejektorprincippet.
En vacuumventil åbner forbindelsen til atmosfærisk luft, når der opstår undertryk i vandinstallationen. Herved brydes hævertvirkningen. Der skelnes mellem to typer:
Lavtryksvacuumventiler, der monteres på installationer, der ikke påregnes udsat for fuldt ledningstryk hele tiden. Ventilerne kan f.eks. være monteret i gaffelstykker for håndbrusere.
Kontraventiler, der er godkendt som tilbagestrømningssikring, har i stor udstrækning overtaget lavtryksvacuumventilens rolle.
Højtryksvacuumventiler kan tåle fuldt ledningstryk konstant og monteres derfor direkte på vandinstallationen før aftapningssteder eller som sikring af vandínstallationsområder.

Lad seriøse blikkenslagere løse dine vvs-problemer

Her er et par gode eksempler på spændvidden af de vvs opgaver, et blikkenslagerfirma i Gilleleje kan løse for dig:
  • Montering af klimaanlæg
  • Reparation af utætte installationer
  • Service af solvarmeanlæg
  • Udskiftning af radiatorventil
  • Vandvarmere

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3250 Gilleleje

Bedre Bad Gilleleje
Fiskerbakken 17
3250 Gilleleje
CVR: 30515536
Hjemmeside
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Pårupvej 183-185
3250 Gilleleje
CVR: 26862930
Hjemmeside
Springstrup VVS A/S
Fiskerbakken 6
3250 Gilleleje
CVR: 30570596
Hjemmeside