Blikkenslager Gilleleje

  • Bestil gratis 3 tilbud på blikkenslager i Gilleleje
  • Udfyld kontakt skemaet på under syv min.
  • Spar omkring 12 pct på en bundsolid blikkenslager

Lokale vejnavne
Gilleleje

Hybenvej
Krogskilde
Lille Fredensvej
Langestykket
Kaldehøjs-Åsen
Lille-Åsen
Nellebakken
Jacobslystvej
Kornmodsvej
Lundevangen
Kyse-Ager
Plantagevej
Kanalvejen
Poppelvej
Klintevangen
Hørvænget
Højvejen
Lyng-Ager
Helsingevej
Jydebjergvej

Blikkenslager Gilleleje. Få 3 professionelle tilbud i dag

Har du brug for at få renoveret dit køkken eller måske en ny varmekedel eller nye tagrender? Her på 3vvstilbud.dk kan du enkelt og superhurtigt få 3 100% konkurrencedygtige tilbud fra anerkendte blikkenslagere i Gilleleje, som gerne vil tilbyde at udføre din blikkenslageropgave.
Fortæl os om blikkenslageropgaven i onlineformularen på kun 5½ minut her. Du er endt på blikkenslagersiden 3vvstilbud.dk - stedet hvor du i dag kan bestille tre gavnlige blikkenslagertilbud. I løbet af to-fire arbejdsdage kontakter de 3 bedste blikkenslagervirksomheder dig med deres ideelle pristilbud.
Uanset størrelsen på din blikkenslageropgave, kan du få hjælp fra et blikkenslagerfirma med års erfaring. Vores tilknyttede firmaer er specialister i at håndtere denne type af opgaver. Rør og slanger samles med muffer, bøjninger, grenrør og flanger blot ved at klikke delene sammen og lime samlingerne med pvc-lim for at gøre dem fuldstændig lufttætte.

Tilbagestrømningssikring

En åben rørafbryder er luftindtagsåbning, som normalt er indbygget i et armatur, f.eks. i en skylleventil eller svømmerventil. Den kan være udformet efter ejektorprincippet.
En vacuumventil åbner forbindelsen til atmosfærisk luft, når der opstår undertryk i vandinstallationen. Herved brydes hævertvirkningen. Der skelnes mellem to typer:
Lavtryksvacuumventiler, der monteres på installationer, der ikke påregnes udsat for fuldt ledningstryk hele tiden. Ventilerne kan f.eks. være monteret i gaffelstykker for håndbrusere.
Kontraventiler, der er godkendt som tilbagestrømningssikring, har i stor udstrækning overtaget lavtryksvacuumventilens rolle.
Højtryksvacuumventiler kan tåle fuldt ledningstryk konstant og monteres derfor direkte på vandinstallationen før aftapningssteder eller som sikring af vandínstallationsområder.

Lad seriøse blikkenslagere løse dine vvs-problemer

Her er et par gode eksempler på spændvidden af de vvs opgaver, et blikkenslagerfirma i Gilleleje kan løse for dig:
  • Montering af klimaanlæg
  • Reparation af utætte installationer
  • Service af solvarmeanlæg
  • Udskiftning af radiatorventil
  • Vandvarmere

3 blikkenslagere fra 3250 Gilleleje

MJ VVS-Service
Nellikevej 38
3250 Gilleleje
CVR: 25517326
www.mjvvs.dk
Blikkenslagermester Martin Bannebjerg
Helsingevej 29 B
3250 Gilleleje
CVR: 25836111
Tlf. 26707409
Bedre Bad Gilleleje
Fiskerbakken 17
3250 Gilleleje
CVR: 30515536
www.bedrebad-gilleleje.dk