Blikkenslager Frederiksværk

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Frederiksværk
  • Indsend skemaet på kun 3 minutter
  • Spar nemt 17 pct på en kreativ blikkenslager

Vejnavne i
postnummer 3300

Skovfogedvænget
Søtorvstien
Tyttebærkrattet
Skovsneglevej
Privatvej
Tårnvej
Tørveskærvej
Vibevej
Vibevænget
Uglevangen
Smedebakken
Rensdyrvej
Svalevej
Ryagervej
Stjernevej
Tårnvænget
Trinevænget
Tolleruphusvej
Strandlodsvej
Sandtornvej

Blikkenslager Frederiksværk → Få 3 tilbud fra fagmænd

Få 3 tilbud på blikkenslager i Frederiksværk. Beskriv din blikkenslageropgave i formularen på 3 minutter. Når du har beskrevet din opgave, formidler vi din opgave videre. Vi garanterer at du får kontakt med reelle blikkenslagere i Frederiksværk, der kan hjælpe dig med din specifikke opgave.
På relativ kort tid leverer vi gratis 3 hammerfede tilbud på seriøs blikkenslagerarbejde. Spar mange penge i dag på en 1. klasses og seriøs blikkenslager i 3300 Frederiksværk. Du føler sikkert, at det er lidt træls, selv at opstøve en lokal velrenommeret blikkenslager i Frederiksværk.
Det tager kun 7½ minut at informere os om opgaven i blikkenslagerformularen og indsende den til os. Beskriv din sag i detaljer så blikkenslagerfirmaerne nemmere kan vurdere, om de vælger at udforme tiltalende tilbud på blikkenslageropgaven. Vi opsnuser udelukkende tilbud ved solide blikkenslagervirksomheder, og følgelig er du sikret flot udført arbejde.

Tilbagestrømningssikring med sikkerhedsventil

Tilbagestrømningssikringer kan være indbygget i eller sammenbygget med andre armaturer. Ventilerne kan også forekomme som kombinerede enheder, f.eks. kombineret kontra- og vacuumventil eller kombineret lav- og bøjtryksvacuumventil.
Sikríngen består af et hus med et indbygget fjederbelastet ventillegeme. Ventilen leveres med forudindstillet tryk for fjederen. Ved normalt vandtryk er ventilen åben for vandstrøm. Hvis vandtrykket bliver lavere end indstillíngstrykket, lukkes for vandstrømmen og der åbnes for luftens adgang til installationen på udløbssiden.
En sikkerhedsventil er en ventil, som ved et forudindstillet tryk kan bortlede overskydende luft-, vand- eller dampmængder fra beholdere eller ledningssystemer. Ventilerne udføres normalt som sædeventiler og der skelnes mellem to former; vægtbelastede sikkerhedsventiler og fjederbelasrede sikkerhedsvenriler

Der er penge at spare (25%)

Blikkenslagerfirmaer kan assistere i en lang række af forskellige opgaver f.eks.
  • Service af stokerkedler
  • Spjældarbejde
  • Udskiftning af skotrender
  • Vandvarmerservice
  • VVS-service

Eksempler på blikkenslagere i postnr. 3300

FH Vand og Varme Service ApS
Kildevej 8
3300 Frederiksværk
CVR: 37785075
www.vandvarme.dk
Thorsen VVS
Heimdalsvej 14
3300 Frederiksværk
CVR: 33662858
www.tp-vvs.dk
VVS-Installatør Arne Frandsen A/S
Åsebro 71
3300 Frederiksværk
CVR: 18617005
www.frandsen-vvs.dk