Blikkenslager Frederiksberg

  • Modtag gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Frederiksberg
  • Udfyld formularen online på mindre end 4 min.
  • Spar ca 24 procent på en effektiv blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Frederiksberg tilbud

Eksempler på veje
fra Frederiksberg

Platanskellet
Nordre Fasanvej
Dalgas Have
Rostrupsvej
Osvald Helmuths Vej
Pile Alle
Roarsvej
Nyelandsvej
Ane Katrines Vej
Glahns Alle
Bispeengen
Holger Danskes Vej
Kristian Zahrtmanns Plads
Emil Slomanns Vej
Kirstinedalsvej
Bogøvej
Borups Alle
Finsensvej
Beringsvej
Johan Ottosens Vej

Blikkenslager Frederiksberg → 3 tilbud på VVS-arbejde

Du starter med oprette og specificere din blikkenslageropgave i formularen. Dernæst formidles opgaven videre til godkendte blikkenslagere på Frederiksberg. Så bliver du kontaktet af af maksimalt 3 lokale blikkenslagere der gerne vil byde ind på dit problem.
Hvis du opgave ikke er akut, finder du og blikkenslageren i fællesskab dagen, hvor du er hjemme, når blikkenslageren kommer for at ordne din blikkenslageropgave. Ind imellem kræver opgaven en mere detaljeret undersøgelse og derfor kan det være nødvendigt for blikkenslageren at komme forbi.
Forsikringsselskaberne har i de seneste år betalt næsten tre milliarder i forbindelse med vandskader i danske bygninger. Bag disse enorme summer er mange brudte hjem og lange perioder med genopbygning. Lejlighedsvis påvirket nabo hårdere end dig, selv om det er dine utætte rør. Det er derfor forståeligt, at forsikringskrav til korrekt udført VVS. Og god VVS afhænger af rigtige produkter.

Det opretstående badekar

Både det fritstående badekar og brusekabinen medfører en del gener med hensyn til rengøring. Det er vanskeligt at holde rent bagved og under dem, hvilket medfører risiko for skimmelvækst og mug op ad væggene, på grund af støv og stillestående vand.
Derfor har det været ønsket at fremme udviklingen af det opretstående badekar, der både er helt vandtæt, robust og rengøringsvenligt samt nagelfast inventar i boligen. Betegnelsen dækker over et i princippet opretstående badekar, der bygges ind i badeværelset og udgør vådzonen.
De skitser og modeller, der er vist i anvisningen af det opretstående badekar er ikke udtryk for konkrete produkter. Skitserne og modellerne har til formål at tjene som inspiration til en yderligere udvikling hos sanitets- og baderumsproducenter. Det forudsættes, at det opretstående badekar leveres til samling på stedet.

Benyt markedets bedste produkter

Ved renovering af køkken og badeværelser anbefaler vi at bruge kvalitetsarmaturer fra f.eks. følgende producenter:
  • Baxi
  • Damixa
  • Franke
  • Ifö
  • Kriss

Få 3 Blikkenslager Frederiksberg tilbud


Blikkenslager Frederiksberg eksempel:

Kenkia
Dalgas Boulevard 1
2000 Frederiksberg
CVR: 33340176
Hjemmeside
Frederiksberg VVS A/S
Pile Allé 21
2000 Frederiksberg
CVR: 17600176
Hjemmeside
Valdemar Petersen eftf. Aps
Kong Georgs vej 23
2000 Frederiksberg
CVR: 25603036
Hjemmeside