Blikkenslager Frederiksberg

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Frederiksberg
  • Indsend tilbudsskemaet på mindre end syv min.
  • Spar op til 23 procent på en velegnet blikkenslager

Eksempler på
vejnavne i 2000

Femte Juni Plads
Bag Søndermarken
Nitivej
Frederiksvej
Skadestuevej
Haven
Ved Lindevangen
Azaleavej
Godthåbsvej
Smallegade
Hoffmeyersvej
Borups Alle
Jyllandsvej
Arveprinsensvej
Tesdorpfsvej
Kong Georgs Vej
Skellet
La Cours Vej
Peter Graus Vej
Falkoner Plads

Blikkenslager Frederiksberg → 3 tilbud på VVS-arbejde

Du starter med oprette og specificere din blikkenslageropgave i formularen. Dernæst formidles opgaven videre til godkendte blikkenslagere på Frederiksberg. Så bliver du kontaktet af af maksimalt 3 lokale blikkenslagere der gerne vil byde ind på dit problem.
Hvis du opgave ikke er akut, finder du og blikkenslageren i fællesskab dagen, hvor du er hjemme, når blikkenslageren kommer for at ordne din blikkenslageropgave. Ind imellem kræver opgaven en mere detaljeret undersøgelse og derfor kan det være nødvendigt for blikkenslageren at komme forbi.
Forsikringsselskaberne har i de seneste år betalt næsten tre milliarder i forbindelse med vandskader i danske bygninger. Bag disse enorme summer er mange brudte hjem og lange perioder med genopbygning. Lejlighedsvis påvirket nabo hårdere end dig, selv om det er dine utætte rør. Det er derfor forståeligt, at forsikringskrav til korrekt udført VVS. Og god VVS afhænger af rigtige produkter.

Det opretstående badekar

Både det fritstående badekar og brusekabinen medfører en del gener med hensyn til rengøring. Det er vanskeligt at holde rent bagved og under dem, hvilket medfører risiko for skimmelvækst og mug op ad væggene, på grund af støv og stillestående vand.
Derfor har det været ønsket at fremme udviklingen af det opretstående badekar, der både er helt vandtæt, robust og rengøringsvenligt samt nagelfast inventar i boligen. Betegnelsen dækker over et i princippet opretstående badekar, der bygges ind i badeværelset og udgør vådzonen.
De skitser og modeller, der er vist i anvisningen af det opretstående badekar er ikke udtryk for konkrete produkter. Skitserne og modellerne har til formål at tjene som inspiration til en yderligere udvikling hos sanitets- og baderumsproducenter. Det forudsættes, at det opretstående badekar leveres til samling på stedet.

Benyt markedets bedste produkter

Ved renovering af køkken og badeværelser anbefaler vi at bruge kvalitetsarmaturer fra f.eks. følgende producenter:
  • Baxi
  • Damixa
  • Franke
  • Ifö
  • Kriss

Tilfældige blikkenslagere i postnummer 2000

Ragn Vvs ApS
Dronning Olgas Vej 20
2000 Frederiksberg
CVR: 37110485
Otto Mathiesen
Mariendalsvej 58-60
2000 Frederiksberg
CVR: 26601479
www.ottomathiesen.dk
K. Holmgreen & Søn Aps
H.C. Ørsteds Vej 10 A
2000 Frederiksberg C
CVR: 36080876
www.holmgreen-vvs.dk