Blikkenslager Egedal

  • Modtag gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Egedal
  • Indsend formularen på ca 6 min.
  • Spar op til 21 pct på en certificeret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Egedal tilbud

2765 Egedal
vejnavne

Bjørnekær
Liljehaven
Rytterparken
Krokushaven
Smørumvej
Hasselkær
Blomsterhaven
Bjørnetoften
Stenkær
Rådhuslunden
Dyvelåsen
Toftehøjvænge
Rytterkær
Lyngkær
Rendebæksvej
Porsebakken
Kong Eriks Have
Astershaven
Mosevej
Teglkær

Blikkenslager Egedal ➽ Spar penge på vvs opgave tilbud

På dette site kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle blikkenslageropgave i Egedal kommune. Vi sender dig 3 uforpligtende blikkenslagertilbud som du kan gennemse i ro og mag.
En blikkenslager Egedal kommune rådgiver gerne om forskellige løsningsmuligheder så alt kommer til at forløbe helt perfekt. Derudover kan du få en serviceaftale i form af en årlig servicegennemgang af dine VVS-installationer, så de holder endnu længere.
Hvad ville De sige til hvert år at få pjasket 5000 liter vand rundt i hjemmet? Nej vel, det er ikke nogen behagelig tanke. Ikke desto mindre er det, hvad en gennemsnitsfamilie oplever, men heldigvis bliver det meste af vandet hurtigt hældt ud igen. Hvert døgn afgiver fire familiemedlemmer tilsammen omkring 15 liter vand til den omgivende luft, dels gennem huden og udåndingsluften, dels under de daglige gøremål som madlavning.

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger: Vandvarmere, der i en helårsbolig forsyner flere tapsteder fordelt på forskellige rum, bør kunne tilfredsstille de viste tappeprogrammer, gentaget hver tolvte time. To og tre boliger kan beregnes som to. hhv. tre gange helårsboligen men let reduceret med hensyn til samtidighed for varmtvandsforbruget.
I bygninger med flere lejligheder med kun et badeværelse i hver, er antallet af normallejligheder proportionalt med antallet af beboere i de enkelte lejligheder, dog følges nogle minimumsregler. Bestemmelse af antallet af normallejligheder kan ske ved beregning eller på baggrund af målt varmtvandsforbrug. Antallet af normallejligheder er normalt ikke det samme som det virkelige antal lejligheder.

Find det billigste tilbud i dag

Bor du i Egedal kommune, kan vi finde et godt og billigt blikkenslagerfirma til din VVS opgave:
  • Ledøje
  • Smørum
  • Veksø
  • Slagslunde
  • Ganløse

Få 3 Blikkenslager Egedal tilbud


Eksempel på lokal blikkenslager Egedal

4H VVS ApS
Skebjergvej 20
2765 Smørum
CVR: 37323306
Hjemmeside
Mogens Lind & Sønner ApS
Nybøllevej 39
2765 Smørum
CVR: 17497235
Hjemmeside
Hovedstadens El Og Vvs ApS
Smørumnedrevej 31
2765 Måløv
CVR: 37158585
Hjemmeside