💧Blikkenslager Egedal

Indhent 2-3 gratis tilbud fra blikkenslager Egedal

Udfyld formularen online på bare 5 min.

Spar ca 48 % med nye blikkenslagertilbud

💧Blikkenslager Egedal ➽ Spar penge på vvs opgave tilbud

3 tilbud: Få kontakt til ansvarsbevidste fagfolk
På dette site kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle blikkenslageropgave i Egedal kommune. Vi sender dig 3 uforpligtende blikkenslagertilbud som du kan gennemse i ro og mag.
En blikkenslager Egedal kommune rådgiver gerne om forskellige løsningsmuligheder så alt kommer til at forløbe helt perfekt. Derudover kan du få en serviceaftale i form af en årlig servicegennemgang af dine VVS-installationer, så de holder endnu længere.
Hvad ville De sige til hvert år at få pjasket 5000 liter vand rundt i hjemmet? Nej vel, det er ikke nogen behagelig tanke. Ikke desto mindre er det, hvad en gennemsnitsfamilie oplever, men heldigvis bliver det meste af vandet hurtigt hældt ud igen. Hvert døgn afgiver fire familiemedlemmer tilsammen omkring 15 liter vand til den omgivende luft, dels gennem huden og udåndingsluften, dels under de daglige gøremål som madlavning.

💧Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger

Gratis tilbud: Vores landsdækkende netværk af blikkenslagere står til din disposition
Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger: Vandvarmere, der i en helårsbolig forsyner flere tapsteder fordelt på forskellige rum, bør kunne tilfredsstille de viste tappeprogrammer, gentaget hver tolvte time. To og tre boliger kan beregnes som to. hhv. tre gange helårsboligen men let reduceret med hensyn til samtidighed for varmtvandsforbruget.
I bygninger med flere lejligheder med kun et badeværelse i hver, er antallet af normallejligheder proportionalt med antallet af beboere i de enkelte lejligheder, dog følges nogle minimumsregler. Bestemmelse af antallet af normallejligheder kan ske ved beregning eller på baggrund af målt varmtvandsforbrug. Antallet af normallejligheder er normalt ikke det samme som det virkelige antal lejligheder.

Find det billigste tilbud i dag

Blikkenslager Egedal tilbud: Håndværkerprojekter udføres i Egedal kommune
Vi tilråder, at man bruger en håndværker, der er omfattet af DS Garanti via DS Håndværk & Industri, der er et sikkerhedsnet til kunder. Bor du i Egedal kommune, kan vi finde et godt og billigt blikkenslagerfirma til din VVS opgave:
 • Ledøje
 • Smørum
 • Veksø
 • Slagslunde
 • Ganløse

2-3 tilbud på billig Egedal blikkenslager - Spar mindst 30 procent

Lad prekvalificerede og fleksible eksperter i Egedal ordne blikkenslageropgaven. Bestil gratis de bedste tilbud på dit blikkenslagerproblem i Egedal ved solide blikkenslagere. Hjemme kan du helt fredsommeligt gennemlæse buddene og siden udpege et af dem.
Det er nu og da ganske problematisk, selv at finde en lokal 1. klasses blikkenslager i Egedal. Beslut dig for et af blikkenslagerbuddene og få i nærheden af 30% i knaldgod rabat på din blikkenslageropgave. Autoriserede blikkenslagerfirmaer anbefaler kun at holde sig til godkendte navne som f.eks.:
 • BWT
 • BayWa
 • Westerbergs
 • Damixa
 • Lintech

Her ses et overblik over varer, der benyttes af professionelle:
 • BWT
 • BayWa
 • Westerbergs
 • Damixa
 • Lintech
Vore partnere opfylder din ønsker med nøgleord som gode materialer, saglig rådgivning og knaldgod service. En energisk specialist kan montere stokerkedler på relativ kort tid.

3 tilbud på Egedal blikkenslager - Send webskemaet

Vi har ekspertise til at håndtere alle VVS-behov for vores kunder. Vi installerer, reparerer eller udskifter følgende for både vores bolig- og erhvervskunder.

- trykregulatorer
- badekar
- vandhaner
- frosne vandrør
- garbage afhændelser
- gasudslip
- Tilbageløbsspærre installation
- drinking fountain reparationer / ombytning
- home winterizations
- flager varmt vand dispensers
- recirkulationspumper
- gasledninger
- ice maker lines
- udvendigt slangevandhaner
- brusere
- dræn
- sump pumper
- spildevandssprøjterpumper
- toiletreparationer / udskiftning
- videoinspektioner
- vandfiltrering
- vandvarmere (tankfri og regelmæssig)
- vandblødgøringsanlæg
- hele husrørledninger

Her er blot nogle af fordelene ved en tankfri vandvarmer:
Omkostninger - Det koster mindre at bruge en tankfri vandvarmer. I stedet for at bruge energi til at holde vandet varmt hele dagen, selvom du ikke bruger det, opvarmer en tankfri enhed vandet straks, når du har brug for det. Det betyder, at du bruger mindre vand, der venter på at komme til den rette temperatur og mindre energi for at få varmt vand.
Størrelse - Tankfri varmtvandsberedere er mindre end traditionelle enheder, da de ikke behøver at holde en vandtank. De er nemme at passe ind i trange rum eller placeres ude af vejen i nye hjem.
Ingen gas - tankfri varmtvandsberedere behøver ikke naturgas for at kunne fungere. En tankfri enhed kan være ideel til en hytte, små rum eller et fritidshus i et område, der ikke har adgang til naturgas. De har heller ikke de dampe, der er forbundet med naturgas, hvilket gør dem mere sikre.
Levetid - Tankfri varmtvandsberedere har tendens til at overgå deres traditionelle modstykker med 5 til 10 år. Fordi de ikke behøver at holde en tank fyldt med vand, er der mindre chance for rust og korrosion og mindre samlet slitage på enheden.

Licenseret VVS
I henhold til afsnit 14 i vandværkereglementet (WWO) skal en person ikke konstruere, installere, ændre eller fjerne brandtjeneste eller indvendig service, medmindre vandmyndigheden (WA) har givet skriftlig tilladelse hertil. En person, der overtræder ovenstående krav, begår en lovovertrædelse. WA kan give skriftlig tilladelse til autoritetens eget initiativ eller på ansøgning af en licenseret rørlægger *. Derudover fastsættes det i § 15 i WWO, at en person, der ikke er en udpeget person, må ikke udføre opførelse, installation, vedligeholdelse, ændring, reparation eller fjernelse af brandtjeneste eller indenfor service (dvs. specificerede VVS-værker).
WA kan fravige kravet om tilladelse i henhold til afsnit 14 i WWO i tilfælde af ændringer i brandtjeneste eller indenfor service, som efter hans mening er af mindre art. Endvidere kan en person, der ikke er en udpeget person, i henhold til afsnit 15 i WWO udføre specificerede VVS-værker, hvis værkerne er ændringer eller reparationer til en brandtjeneste eller indenfor service, som ifølge WA er af en mindreårig natur.
Det er i forbrugerens / agentens interesse, at i tilfælde af tvivl om at underrette WA om hans hensigt, så WA kan give råd til forbrugeren / agenten.
En licenseret blikkenslager er en person, der er licenseret under Waterworks Ordinance til at opbygge, installere, vedligeholde, ændre, reparere eller fjerne brandtjenester eller indenfor tjenester.

Udpeget person betyder:
en licenseret blikkenslager;
en registreret VVS-medarbejder
en registreret VVS-medarbejder (foreløbig)
en person, der udfører specifikke VVS-værker, arbejder under instruktion og tilsyn af en licenseret blikkenslager eller registreret VVS-medarbejder eller
en offentlig myndighed bemyndiget af WA.

Eksempler på koncentrerede blikkenslagere på Egedal


Hedensted VVS

Kong Eriks Have 9
2765 Smørum
CVR: 29898820
Tlf. 20728242💧Blikkenslager Egedal