Blikkenslager Egedal

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Egedal
  • Indsend skemaet online på kun seks min.
  • Spar hutigt 10 pct på en effektiv blikkenslager

Eksempler på
2765 vejnavne

Præstetoften
Rådhuslunden
Lillesø
Kløvervej
Bakkevej
Askeåsen
Nybølle Gadekærsvej
Rugvej
Æblevangen
Kongevænget
Porsemosen
Horsekær
Ledøje Søndre Gade
Edelgavevej
Hasselkær
Pilekær
Kong Eriks Have
Krokushaven
Gadebrøndsvej
Kong Haralds Park

Blikkenslager Egedal ➽ Spar penge på vvs opgave tilbud

På dette site kan vi skaffe dig et rigtig godt skræddersyet tilbud på din aktuelle blikkenslageropgave i Egedal kommune. Vi sender dig 3 uforpligtende blikkenslagertilbud som du kan gennemse i ro og mag.
En blikkenslager Egedal kommune rådgiver gerne om forskellige løsningsmuligheder så alt kommer til at forløbe helt perfekt. Derudover kan du få en serviceaftale i form af en årlig servicegennemgang af dine VVS-installationer, så de holder endnu længere.
Hvad ville De sige til hvert år at få pjasket 5000 liter vand rundt i hjemmet? Nej vel, det er ikke nogen behagelig tanke. Ikke desto mindre er det, hvad en gennemsnitsfamilie oplever, men heldigvis bliver det meste af vandet hurtigt hældt ud igen. Hvert døgn afgiver fire familiemedlemmer tilsammen omkring 15 liter vand til den omgivende luft, dels gennem huden og udåndingsluften, dels under de daglige gøremål som madlavning.

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger

Varmtvandsforbrug i 1-3 boliger: Vandvarmere, der i en helårsbolig forsyner flere tapsteder fordelt på forskellige rum, bør kunne tilfredsstille de viste tappeprogrammer, gentaget hver tolvte time. To og tre boliger kan beregnes som to. hhv. tre gange helårsboligen men let reduceret med hensyn til samtidighed for varmtvandsforbruget.
I bygninger med flere lejligheder med kun et badeværelse i hver, er antallet af normallejligheder proportionalt med antallet af beboere i de enkelte lejligheder, dog følges nogle minimumsregler. Bestemmelse af antallet af normallejligheder kan ske ved beregning eller på baggrund af målt varmtvandsforbrug. Antallet af normallejligheder er normalt ikke det samme som det virkelige antal lejligheder.

Find det billigste tilbud i dag

Bor du i Egedal kommune, kan vi finde et godt og billigt blikkenslagerfirma til din VVS opgave:
  • Ledøje
  • Smørum
  • Veksø
  • Slagslunde
  • Ganløse

Eksempler på blikkenslagere i postnummer 2765

Jk Holding, Smørum IVS
Blommevangen 2
2765 Måløv
CVR: 38107003
4H VVS ApS
Skebjergvej 20
2765 Smørum
CVR: 37323306
www.4h-vvs.dk
Svend Aage Nielsen
Haretoften 1, Ledøje
2765 Smørum
CVR: 50341119
Tlf. 44972047