Blikkenslager Brøndby strand

  • Få 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Brøndby strand
  • Udfyld skemaet online på bare ni min.
  • Spar ca 15 % på en pålidelig blikkenslager

Eksempler på veje
i postnummer 2660

Holstedparken
Kettehøjvej
Bjerrelund
Syrenstien
Kildelunden
Flintelunden
Brøndbyvester Boulevard
Søholtparken
Pilevangen
Maglelund
Tybjergparken
Monsunvej
Kærlunden
Hallingparken
Elmevang
Tranumparken
Kærhaven
Ahornvang
Albjergparken
Grønnesti

Blikkenslager Brøndby Strand? Få 3 tilbud fra fagmænd

Få 3 uforpligtende tilbud på en blikkenslageropgave i Brøndby Strand. Vi tilbyder at indhente tilbud på din blikkenslageropgave fra kompetente blikkenslagere i Brøndby Strand. Før blikkenslagerne kan give et retvisende blikkenslagertilbud, kommer de gerne ud og besigtiger opgaven gratis.
Intet er for stort og intet er for småt. Vores tilknyttede team af faglærte blikkenslagere og lærlinge udfører alle former for VVS-arbejder i Brøndby Strand. Både opgaver for private, virksomheder, andels- og ejerforeninger, boligforeninger samt kunder, som har en abonnementsordning.
Rengøring af tagrenden: Kontroller, at vandet løber passende hurtigt fra, når proppen fjernes. Skil om nødvendigt nedløbet ad. Der kan sagtens klumpe visne blade sammen i knæk og bøjninger. Kraven forneden skal også løftes, og rotteristen inspiceres og renses.

Blikkenslagerne producerede kaffekander

Under Struensee blev det påbudt at alle huse i byerne skulle være forsynet med tagrender og nedløbsrør. Og udbudet af husgerad fra blikkenslagerne blev større: temaskiner, kaffekander, spande, vandfade og meget andet til hjemnet.
Men fagets virkefelt var begrænset af, at det kun måtte anvende sort- og hvidblik. Efter at lavene var ophævet, tog man andre materialer i anvendelse som zink, kobber og messing. Lamper og kogeapparater til petroleum dukkede op for hurtigt at forsvinde igen, da gassen blev taget i brug.
I slutningen af 1800-tallet kom der et byggeboom i alle storbyerne; der blev brug for masser af tagrender og nedløbsrør, tagdækning med zink og skifer, og samtidig skulle alt det nymodens installeres: gas, rindende vand, wc og bad. Der var nok at tage fat på, faget ændrede karakter, og blikkenslageren kunne efter en prøve kalde sig gas- og vandmester.

Modtag 3 kvalitetstilbud i dag

Brug kun de bedste mærker på markedet til din bolig:
  • Børma
  • Isover
  • TermoTek
  • Vailant
  • Westerbergs

3 blikkenslagere i postnr. 2660

Leif Larsen Ventilation A/S
Tjørnevangen 10
2660 Brøndby Strand
CVR: 11777945
www.llv.dk
Arne Frostholm VVS ApS
Monsunvej 11
2660 Brøndby Strand
CVR: 37513245
Tlf. 29920287
IR VVS
Tybjergparken 70
2660 Brøndby Strand
CVR: 35006591
www.ir-vvs.dk