Blikkenslager Brøndby strand

  • Modtag 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Brøndby strand
  • Udfyld skemaet online på bare tre min.
  • Spar ca 24 pct på en faguddannet blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Brøndby strand tilbud

Vi dækker også
postnummer 2660

Gurrelund
Matrosvej
Bækkelunden
Holmesøvej
Guldborgvej
Kildelunden
Hasselvang
Kastanie Allé
Bøgevang
Markvej
Øster Allé
Elmevang
Lagesminde Allé
Albjergparken
Rorgængervej
Birke Allé
Lindevang
Tranumparken
Bovang
J.Petersens Vej

Blikkenslager Brøndby Strand? Få 3 tilbud fra fagmænd

Få 3 uforpligtende tilbud på en blikkenslageropgave i Brøndby Strand. Vi tilbyder at indhente tilbud på din blikkenslageropgave fra kompetente blikkenslagere i Brøndby Strand. Før blikkenslagerne kan give et retvisende blikkenslagertilbud, kommer de gerne ud og besigtiger opgaven gratis.
Intet er for stort og intet er for småt. Vores tilknyttede team af faglærte blikkenslagere og lærlinge udfører alle former for VVS-arbejder i Brøndby Strand. Både opgaver for private, virksomheder, andels- og ejerforeninger, boligforeninger samt kunder, som har en abonnementsordning.
Rengøring af tagrenden: Kontroller, at vandet løber passende hurtigt fra, når proppen fjernes. Skil om nødvendigt nedløbet ad. Der kan sagtens klumpe visne blade sammen i knæk og bøjninger. Kraven forneden skal også løftes, og rotteristen inspiceres og renses.

Blikkenslagerne producerede kaffekander

Under Struensee blev det påbudt at alle huse i byerne skulle være forsynet med tagrender og nedløbsrør. Og udbudet af husgerad fra blikkenslagerne blev større: temaskiner, kaffekander, spande, vandfade og meget andet til hjemnet.
Men fagets virkefelt var begrænset af, at det kun måtte anvende sort- og hvidblik. Efter at lavene var ophævet, tog man andre materialer i anvendelse som zink, kobber og messing. Lamper og kogeapparater til petroleum dukkede op for hurtigt at forsvinde igen, da gassen blev taget i brug.
I slutningen af 1800-tallet kom der et byggeboom i alle storbyerne; der blev brug for masser af tagrender og nedløbsrør, tagdækning med zink og skifer, og samtidig skulle alt det nymodens installeres: gas, rindende vand, wc og bad. Der var nok at tage fat på, faget ændrede karakter, og blikkenslageren kunne efter en prøve kalde sig gas- og vandmester.

Modtag 3 kvalitetstilbud i dag

Brug kun de bedste mærker på markedet til din bolig:
  • Børma
  • Isover
  • TermoTek
  • Vailant
  • Westerbergs

Få 3 Blikkenslager Brøndby strand tilbud


Udvalgt blikkenslager fra postnummer 2660

Føniks VVS ApS
Daruplund 65
2660 Brøndby Strand
CVR: 36423978
Hjemmeside
Leif Larsen Ventilation A/S
Tjørnevangen 10
2660 Brøndby Strand
CVR: 11777945
Hjemmeside
Dansk Kloak Tv
Skolevang 15
2660 Brøndby Strand
CVR: 27111173
Hjemmeside