VVS Vojens

  • VVS Vojens - Få 2-3 gratis prægtige tilbud
  • Få nemt 24 % rabat på grundige vvs mænd
  • Billig vvs - Indsend din opgave på ca 8 minutter

Lokale vejnavne
Vojens

Rønnestien
Kraftmosevej
Tørningvej
Kærager
Mossing-Jensens Vej
Kongshøjvej
Margrethevej
Skibelund Byvej
Stydingvej
Lille Vedbølvej
Vestre Byvej
Maugstrupvej
Nygårdsvej
Tirsvang
Ringgade
Unionvej
M. Nissens Vej
Skovvej
Skydebanevej
Vartenbjergvej

VVS Vojens. Gratis tilbud på billig og god VVS-service

At finde et seriøst VVS firma i Vojens kan være problematisk. Der findes nogle VVS firmaer med et mindre godt ry (også i Vojens). Løsningen er dog lige rundt om hjørnet. Her på internetportalen 3vvstilbud.dk kan du få 3 førsteklasses tilbud fra VVS forretninger i Vojens. Vores tjeneste er endda helt gratis for dig. 28 procents rabat på vvs-regningen - hvis du er heldig!
Vil du vil have et nyt badeværelse, skal der søges om byggetilladelse, hvis der sker indgriben i de bærende konstruktioner eller boligarealet ændres. Der skal ikke søges byggetilladelse, hvis du beholder badeværelset med den grundplan, det har og bare skifter indmaden.
Det vil under alle omstændigheder være en rigtig god ide at gå ind på kommunens tekniske forvaltning og fremlægge byggeplanerne for en byggesagkyndig og der få at vide, om man blot kan gå i gang, anmelde projektet, eller om der skal søges byggetilladelse. Her får du 3 gratis VVS Vojens tilbud.

Krav til vand og vandinstallationer

Vandnormen stiller følgende overordnede krav: Vandinstallationer udføres således, at de ikke giver anledning til fare eller ulemper for personer og husdyr eller til skader på ting, f.eks. andre bygningsdele og installationer samt andre genstande i bygning og tilhørende grundareal.
Ovenstående overordnede krav detaljeres i normen i en række detailkrav, der er nærmere omtalt i det følgende. Det overordnede krav vedrører kun selve vandinstallationen, og for at sikre forsyningsnettet - og dermed andre vandinstallationer - stiller normen yderligere følgende krav:
Ved nyanlæg af installationer skal der, til sikring af vandforsyningsanlægget imod forurening hidrørende fra svigtende tilbagestrømningssikring fra armaturer - vandvarmere, vandbehandlingsanlæg med mere - monteres en kontraventil på fordelingsledningen umiddelbart efter jordledningens indføring i ejendommen.

Du får kun tilbud fra erfarne VVS´ere i Vojens

Oversigt over nogle af de områder en erfaren VVS specialist i Vojens håndterer:
  • Friktionskoefficient for rør
  • Gennemstrømningsvarmer
  • Koldtvandstemperatur
  • Systematisk benyttede tapsteder
  • Varmtvandsmængde til brusebad

Engagerede vvs-firmaer i postnr. 6500

Styding VVS ApS
Tingvejen 30 N
6500 Vojens
CVR: 67143817
www.stydingvvs.dk
Rene´s Varmeservice ApS
Strandelhjørn Bygade 10
6500 Vojens
CVR: 34733651
www.rpvarmeservice.dk
Bruhn VVS & Blik
Dybdalvej 4
6500 Vojens
CVR: 26017475
www.bruhnvvs.dk