VVS Vallensbæk strand

  • VVS Vallensbæk strand - Få gratis op til 3 billige tilbud
  • Få hutigt 33 procent rabat på professionelle vvs mænd
  • Billig vvs - Håndværksarbejde tilbydes - gratis og uforpligtende

Veje i postnummer 2665

Løvenborgvej
Højstrupvej
Søvej
Strandhaven
Selsøvej
Krabben
Bregentvedvej
Gaunøvej
Ny Mæglergårds Alle
Havbovej
Klintsøvej
Spættebo
Valbo Alle
Vallensbæk Strandvej
Lyngvej
Vejlegårdsparken
Ved Strandparken
Svanholmvej
Tandrupvej
Stærebo

VVS Vallensbæk Strand. Indhent 3 gode VVS tilbud

Her på 3vvstilbud.dk kan du få 3 gode VVS tilbud fra godkendte og billige VVS mænd i Vallensbæk Strand med speciale i netop din type opgaver. Det er endda helt gratis og uforpligtende. Du udfylder blot formularen på under fem minutter og fortæller, hvad din VVS opgave går ud på.
Et maksimum på i alt 3 VVS firmaer modtager dine kontaktoplysninger, så du undgår at blive kimet ned af 42 VVS Vallensbæk Strand firmaer, der alle gerne vil have fat i din opgave. Opret din VVS opgave online nu og beskriv kort sagen. Herefter er blot at læne sig tilbage og vente på, at håndværkerne kontakter dig.
Boblebad findes endnu kun i de færreste huse. Men det kan forvandle et almindeligt badeværelse til familiens private kursted. Oprindelig var boblebadene meget store og ofte i atypiske former. De krævede derfor ualmindelig god plads. De nyere modeller findes også i mindre størrelser - faktisk helt ned i almindelig standardstørrelse for badekar.

Fejlfinding på et toilet, der løber

Start fejlfindingen med at fjerne låget fra cisternen og tjek, om vandet står så højt, at det løber ud gennem overløbsrøret. Når cisternen er fyldt op med vand, skal flyderen stå en smule lavere end overløbskanten. Løber vandet ud i skålen gennem overløbsrøret, skal fejlen findes i enten indløbsventilen eller flyderen.
Er vandstanden derimod i orden, eller løber cisternen tom for vand, skyldes det en defekt bundventil. Før du begynder at adskille og reparere cisternen, skal du huske at lukke for vandtilførslen til wc´et og tømme cisternen for vand.
l de tilfælde, hvor reparationen består i udskiftning af en defekt pakning, bør den nye pakning efter montering smøres med en smule hanefedt (silikone fedt) for at bevare sin smidighed længst muligt.

Udfyld kontaktformularen allerede i dag

Få 3 gode tilbud fra autoriserede VVS virksomheder - uanset hvor du bor i Vallensbæk kommune:
  • Horsbred
  • Vallensbæk Nordmark
  • Svanholm
  • Vallensbæk landsby
  • Vejlegård

Prekvalificerede vvs-firmaer fra postnr. 2665

Bjerring VVS
Margrethevænget 15
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 30367146
Tlf. 40205902
Bjerring VVS
Margrethevænget 15
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 30367146
Tlf. 40205902
Smeden VVS A/S
Gisselfeldvej
2665 Vallensbæk Strand
CVR: 16346497
www.smedenvvs.dk