VVS Tølløse

  • VVS Tølløse - Få gratis 3 billige tilbud
  • Få hutigt 12 % rabat på energiske vvs mænd
  • Billig vvs - Spar nemt op til 20%

4340 Tølløse
vejnavne

Pilevej
Glæemosevej
Rødkælkevej
Violvej
Vangevej
Digemosevej
Mosevænget
Nørreled
Algestrupvej
Præstemarken
Tåstrupvej
Frihedshåbsvej
Vinkelhusene
Solparken
Snerlevej
Grønnebjærgvej
Egevej
Sadelmagervej
Soderup Kirkevej
Søskrænten

VVS installatør i Tølløse? Få 3 gratis lokale vvs tilbud

Opgavens størrelse er underordnet. Hvis du har en VVS opgave, som du skal have løst - så har du netop taget det første skridt i den rigtige retning. Vi tilbyder nemlig at skaffe 3 VVS tilbud fra aut. og billige VVS håndværkere i Tølløse. Indsend din VVS opgave til os og lad os gøre resten af arbejdet. Med 3 aktuelle tilbud kan du opnå en rabat på 25-30%.
Når børn kommer i teenagealderen, indtræder der ofte en periode med låste døre - ikke mindst badeværelsedøren. Normalt bruger teenagere megen tid på deres udseende og hygiejne, og på den måde bruger de ofte megen tid på badeværelset.
Derfor kan det være en god ide at overveje to badeværelser eller et adskilt badeværelse og toilet, så man kan fordele sig flere steder på en travl morgen i familien. Bestil gratis 3 VVS Tølløse tilbud og spar med lethed over 20 procent på blikkenslagerregningen.

Autoriseret arbejde på vandhaner

Reglerne for, hvad man selv må udføre af udskiftninger og reparationer af vandhaner, er blevet lempet betydeligt de senere år. Hvor det tidligere kun var tilladt at udskifte hanernes defekte pakninger, er det i dag også lovligt for boligejeren at forny sine vandarmaturer.
Det er dog under forudsætning af, at der i tilledningerne er monteret stopventiler til afbrydelse af vandet. Derimod må man ikke selv trække rør, flytte haner eller etablere nye tappesteder i huset.
På togrebs-blandingsbatterier kan det være svært umiddelbart at se, hvilken af armaturets haner der er utæt, når det drypper fra tuden. Det kan man finde ud at ved først at lukke for tilførslen af koldt vand på rørets stopventil.

Betal ikke mere end nødvendigt for VVS service

Det er et varieret job at være vvs mand. Her er fem eksempler på arbejdsopgaver fra en helt almindelig arbejdsdag:
  • Bimåler
  • Formstykker
  • Kalkudfældning
  • Luftgab
  • PEM-rør

Her er de bedste vvs-firmaer

Tølløse tag & facade
Hjertebjærgparken 22
4340 Tølløse
CVR: 31641365
Tlf. 22466368
Folmer's VVS A/S
Stestrup Bjærg 21
4340 Kirke Eskilstrup
CVR: 20677643
Tlf. 59180290
MR Varmeteknik IVS
Tjørnedevej 1
4340 Tølløse
CVR: 38132598
Tlf. 61733933