VVS Sønderborg

  • VVS Sønderborg - Få 2-3 gratis skræddersyede tilbud
  • Få ca 11 % rabat på velegnet vvs fagmand
  • Billig vvs - Nye muligheder med 3 perfekte tilbud

Få 3 VVS Sønderborg tilbud

Lokale vejnavne
Sønderborg

Mågen
Klingade
Lavbrinkevej
Primulavej
Mosevej
Krogvejen
Ottemosevej
Nørreløkke
Konkylievej
Istedvej
Mejeritoften
Højsvej
Lundsø
Lerbjergparken
Margretheparken
Lambjergskovvej
Oversøvej
Ludwig Marburgers Vej
Pindsvinekrattet
Lindevej

VVS Sønderborg? Løs vvs problemer med 3 tilbud

Skal du bruge en VVS specialist i Sønderborg så læs videre her. Vi tilbyder at finde de 3 mest velegnede VVS mænd i Sønderborg til netop din VVS opgave. VVS mændene hjælper gerne med råd og vejledning, og giver altid et skriftligt tilbud inden opgaven påbegyndes.
Drømmer du om et nyt badeværelse, så lav en tegning først. Toilet, håndvask, bruseniche, badekar og hvad der ellers skal være plads til, klippes ud i pap i samme målestoksforhold. Og så er det ellers bare med at komme i gang med indretningen. Her får du 3 gratis VVS Sønderborg tilbud.
Der skal ifølge bygningsreglementet være 110 cm plads foran toilet, håndvask, bruseniche og badekar. Badeværelsets størrelse kan jo ikke blive større end den plads, man har til rådighed. Husk at det skal være muligt at tilslutte vand, varme, el, afløb, aftræk og tilførsel af frisk luft. Lav en liste med de ting, der skal bruges, og få en pris fra byggemarkedet eller hvor tingene skal købes.

Det effektive varmtvandsbeholdervolumen

Det man har brug for at vide er ikke, hvor stor beholderen er, men hvor meget brugsvand af en vis temperatur, der kan tappes fra den. Ved langvarige tapninger kan vandets afgangstemperatur ændre sig, og man må derfor præcisere følgende.
Når det effektive beholdervolumen skal angives, skal det være kendt, hvor lav en afgangstemperatur, der kan accepteres. Underskrides denne temperatur kan man sige, at det effektive volumen er udtømt. Når vandets afgangstemperatur varierer, kan man ikke nøjes med at måle det aftappede volumen.
Jo varmere vandet er, desto flere liter varmt brugsvand kan det blive til, når det blandes med koldt vand ved tapstedet til den ønskede temperatur. Man får derfor et bedre mål for beholderens effektive volumen ved at se på energien eller varmemængden i det aftappede volumen, hvilket kan benævnes varmtvandsbeholderens effektive energiindhold.

Vi hjælper dig med at få løst dine VVS problemer i Sønderborg

VVS virksomheder i Sønderborg kommune servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Kirke Hørup
  • Rinkenæs
  • Fynshav
  • Egernsund
  • Vester Sottrup

Få 3 VVS Sønderborg tilbud


Eksempel på lokal vvs i Sønderborg

Nybøl Smede & Maskinværksted A/S
Skolevænget 8 B, Nybøl
6400 Sønderborg
CVR: 16309974
Hjemmeside
Blikkenslager Torben Jacobsen
Søndervang 4
6400 Sønderborg
CVR: 26666570
Hjemmeside
Blikkenslagerfirmaet Bent Hansen
Kastanie Allé 15
6400 Sønderborg
CVR: 29105472
Hjemmeside