VVS Nørresundby

  • VVS Nørresundby - Få gratis 3 bundsolide tilbud
  • Få nemt 31 pct rabat på pålidelige vvs mænd
  • Billig vvs - Vi har åbent døgnet rundt

Lokale veje
Nørresundby

Stenholm
Mølleageren
Øster Strandvej
Prinsessegade
Lindholm Brygge
Stigsborgvej
Kjeldsens Alle
Hjørringvej
Bøgildsmindevej
Engvej
Sundsholmen
Hedelund
Nysøparken
Gammel Østergade
Solsiden
Kortegårdsvej
Tagholm
Strandgade
Korsagervej
Røgildsvej

VVS mand Nørresundby. Få 3 tilbud på VVS-arbejde

Her får du gratis og uforpligtende kontakt med professionelle og billige VVS mænd i Nørresundby. Indtast din VVS opgave og bliv kontaktet af VVS Nørresundby fagmænd med 3 stærke VVS tilbud. Med det rette tilbud kan du spare tæt på 34 procent i forhold til normalprisen.
Størstedelen af drikkevand og andet brugsvand indvindes i Danmark fra grundvandet. Dette sker i de fleste tilfælde ved boringer, som det kommunale eller private vandværk har. Herfra pumpes vandet til et vandværk. På Vandværket behandles vandet, inden det pumpes videre ud til de enkelte huse.
Langt de fleste steder er der kun tale om at ilte vandet og fjerne uønskede stoffer som f.eks. jern og mangan. Drikkevandet skal overholde en række kvalitetskrav, hvorfor der jævnligt udtages vandprøver, som kontrolleres og godkendes af miljømyndighederne. Der er krav til farve, lugt og en lang række forskellige stoffer.

Overfladebehandling af beholder med svumning

Svumning med cementmørtel er den eneste form for overfladebehandling, der ikke kræver særlig godkendelse. Svumningen kan således også udføres på gamle beholdere.
Svumningen kan udføres med cement med ca. 30 pct. vand (konsistens som tyk fløde) og udføres bedst i flere lag indtil der er nået en lagtykkelse pâ ca. 2 mm. Inden svumningen skal løs rust fjernes, og under arbejdets udførelse og den efterfølgende afhærdning skal beholderen være kold. Beholdere skal forsynes med magnesiumanode eller elektrolyseanlæg.
I de senere år er det blevet almindeligt, at specielt små beholdere forsynes med en indvendig beskyttelse med glasemalje, der fastbrændes ved en temperatur på 800-850°C. Emaljelagets tykkelse er normalt ca. 0,25 mm.

Du får 3 tilbud fra erfarne VVS teknikere

Aut. VVS installatører i Nørresundby hjælper deres kunder med mange forhold f.eks:
  • Kalkudfældning
  • Ledningsindføring
  • Opblandingstillæg
  • Trykvariation
  • Vingehjulsmåler

Få kontakt til de bedste vvs-firmaer

Bo-Vent Entreprise A/S
Bouet Møllevej 15
9400 Nørresundby
CVR: 29226288
www.bo-vententreprise.dk
Nørresundby VVS Entreprise ApS
Garvergade 14
9400 Nørresundby
CVR: 30595130
www.nrsb-vvs.dk
Nørhalne VVS
Bygaden 11, Nørhalne
9400 Vadum
CVR: 15382597
www.norhalne-vvs.dk