VVS Hedensted

  • VVS Hedensted - Få gratis op til 3 herlige tilbud
  • Få op til 12 % rabat på faguddannede vvs mænd
  • Billig vvs - Du får tilbud fra faguddannede firmaer

Eksempler på
vejnavne Hedensted

Tonysalle
Kløvervej
Humlehaven
Valenciavej
Blæsbjergvej
Toruplunden
Præstebrovej
Skiltemagervej
Bredalvej
Glarmestervej
Grønningen
Bygmarken
Haralds Plads
Nederholmsvej
Båstrup Kirkevej
Mosevænget
Spettrupvej
Nybogade
Ved Bækken
Mimersvej

VVS Hedensted - VVS arbejde - VVS service - Få 3 tilbud

Det behøver ikke at koste en formue at få en godkendt VVS installatør til at løse din VVS opgave - heller ikke i Hedensted :-) Vores gruppe af VVS Hedensted fagmænd kan klare alle VVS opgaver. De tilbyder den rigtige løsning hver gang. Indsend din opgave og få 2-3 gennemarbejdede tilbud.
Spar nemt mange penge (lige ved 30 %) med 3 solide eftertragtede tilbud. Brug os i dag og spar penge på en autoriseret og dygtig fagmand i 8722 Hedensted. Det er tidsbesparende at anvende førnævnte vvs-portal og vvs´erne udfører alle former for vvs-opgaver i hele Hedensted - og i det øvrige land.
Udvælg et af vvstilbuddene og få henved 30 procent i frisk rabat på din vvs´eropgave. Vi sparer dig for tid og penge (rundt regnet 30 %) med 3 eminente flotte vvs-tilbud. Inden for to-tre hverdage kontakter de tre mest kompetente vvs-firmaer dig med deres stærke pristilbud.

Forebyggelse af korrosionsskader i varmtvandsanlæg

Langt de fleste anlæg for varmtvandsproduktion er udført med beholdere af stål, og der har i tidens løb været konstateret mange korrosionsskader både i beholdere og i tilsluttede varmtvandsinstallationer.
Skaderne har været så hyppige, at man i dag må konstatere, at stålbeholdere altid skal udføres med en korrosionsbeskyttelse. For beholdere af rustfrit stål og af kobber (kobberforede stålbeholdere), gælder følgende:
Såfremt der anvendes de rigtige legeringer, og såfremt samlinger (svejsninger) udføres korrekt, opnås en god korrosionsbestandighed. Plastrør er i det væsentlige modstandsdygtige over for alle normalt forekommende vandtyper.

Sanitet dækker mange funktioner i din dagligdag

Hele Hedensted kommune er omfattet af vores netværk af erfarne vvs håndværkere:
  • Juelsminde
  • Hjortsvang
  • Stauby
  • Tørring
  • Korning

3 vvs-firmaer fra 8722 Hedensted

Projekt Vvs IVS
Dalbyvej 23
8722 Hedensted
CVR: 38468081
Hauges smedie
Troldhøjvej 21
8722 Hedensted
CVR: 19898830
Tlf. 75893486
VVS Gården
Grønnevang 34
8722 Hedensted
CVR: 31584779
Tlf. 75895455