VVS Faxe

  • VVS Faxe - Få gratis 2-3 billige tilbud
  • Få nemt 17 procent rabat på certificeret vvs fagmand
  • Billig vvs - Der er penge at spare (21 procent)

Få 3 VVS Faxe tilbud

Postnummer 4640
vejnavne

Ny Strandvej
Vibevej
Sækkehusvej
Blæsenborg
Bagerstræde
Knudsvej
Søndergårdsvej
Gyldenhøjvej
Tokkerupvej
Krageborgvej
Birkevej
Hovbygade
Jesper Olsens Vej
Kattesundet
Maglemosen
Lygtevej
Vesterskovvej
Nordhøjvej
Maltvej
Parkvej

VVS Faxe. Få gratis 3 supertilbud på 24-36 timer

Vores tilknyttede dygtige samarbejdspartnere i Faxe har lang erfaring med både små og store VVS opgaver. Uanset størrelsen på din opgave bør du få 3 tilbud på VVS opgaven, så du har et godt sammenligningsgrundlag. Få derfor 3 konkurrencedygtige VVS Faxe tilbud allerede i dag med en pæn rabat.
Toilettet er nok det mest uundværlige element. Det fås i mange udgaver og er normalt fremstillet af porcelæn. Det kan stå på gulvet eller hænge på væggen, og cisternen kan sidde på toilettet eller være skjult i væggen. Den almindeligste toiletmodel står på gulvet, har synlige rørtilslutninger og tilslutning til afløb i gulvet.
Man bør også overveje, om der skal være mulighed for, at kørestolsbrugere kan benytte badeværelset. Handicap der bør tages hensyn til kan være bevægelseshæmmede, astma, overfølsomhed, hudproblemer, balance, inkontinens med flere.

Lavtryksvacuumventiler

Lavtryksvacuumventiler installeres mellem en ventil og den derefter følgende rørlednings frie udløb. Ventilerne kan f.eks. være indbygget i gaffelstykker for brusere eller de kan være selvstændige armaturer.
I højtryksvacuumventiler er luftindsugningsåbningerne lukket, når ledningen står under tryk. Højtryksvacuumventiler kan tåle fuldt ledningstryk, og de kan derfor installeres før tapventilen. Vandstrømsregulatorer til dette formål findes på markedet svarende til de forskellige forudsatte vandstrømme.
De har et ret stort tryktab (50-200 kPa ved den påregnede vandstrøm) og for at begrænse risikoen for overstrømning f.eks. i blandearmaturer bør der anbringes kontraventiler i armaturtilgang. Vandstrømsregulatorer skal VA-godkendes.

Lad vvs folkene konkurrere om opgaven

Vores netværk af erfarne VVS firmaer dækker hele Faxe kommune:
  • Roholte
  • Tureby
  • Stubberup
  • Bjerrede
  • Smerup

Få 3 VVS Faxe tilbud


Eksempel på lokal Faxe vvs

DBF VVS og Byg
Bagerstræde 5
4640 Faxe
CVR: 37895598
Hjemmeside
Birk VVS
Egedevej 30
4640 Faxe
CVR: 25507568
Hjemmeside
Træpillefyren Syd/Øst
Tokkerupvej 3
4640 Faxe
CVR: 36310863
Hjemmeside