VVS Billund

  • VVS Billund - Få 3 gratis hammerfede tilbud
  • Få nemt 24 % rabat på engageret vvs mand
  • Billig vvs - Udfyld formularen online i dag

Få 3 VVS Billund tilbud

Vejnavne i
postnummer 7190

Solsortvej
Hølvej
Bænkebideren
Kærhusvej
Egevænget
Tværvej
Løvlundvej
Sdr. Elkærvej
Granlundvej
Nimbusvej
Hans Jensensvej
Elkjærhøjevej
Firhøjevej
Tøndebåndet
Bogfinkevej
Krog Skolevej
Hinnumvej
Løvlund Stationsvej
Snurretoppen
Bygager

VVS Billund → VVS-service → Få 3 gratis tilbud

Få gratis og nemt 3 attraktive tilbud fra VVS specialister i Billund. Spar op imod 30% på regningen og lad os udføre hele arbejdet med at indhente 3 konkurrencedygtige VVS tilbud til dig. Du får udelukkende tilbud fra kvalitetskontrollerede VVS Billund fagmænd og sparer let 20-22 procent på en billig blikkenslager.
Nogle VVS opgaver må du selv udføre i hjemmet. Andre opgaver skal der en autoriseret VVS installatør til. Det drejer sig fx om alle former for indgreb i den faste, eksisterende vand- og afløbsinstallation i boligen, alle former for arbejde på gasinstallationer samt nye VVS-installationer i boligen.
Lægges den nye håndvask ned i køkkenbord, lægges fugemassen mellem bordet og vasken, inden vasken lægges ned i bordet. Til sidst tilsluttes vasken til afløbet og blandingsbatteriet til koldt og varmt vand. Er afløbet ført til et gulvafløb, skal der ikke være vandlås under håndvasken.

Sikring imod tilbagestrømning

Vacuumventiler anbringes direkte på tilgangsledningen i et T-stykke, hvis højde over overkanten af installationsgenstanden (eventuelt overløbet efter samme kriterier som angivet under luftgab) er mindst 300 mm.
Lavere monteringshøjde tillades kun i sammenbyggede armaturer, hvor særlig typegodkendelse foreligger. I stedet for vacuumventiler ved de enkelte installationsgenstande, kan der anbringes en fælles vacuumventil for hver opgående fordelingsledning.
Det er dog her en forudsætning, at afgreningen på den opgående fordelingsledning er anbragt i en højde af mindst 300 mm over armaturernes overkant. En åben rørafbryder er en rørdel til hvis indre luften har permanent adgang, og den kan f.eks. være udformet efter ejektorprincippet.

Her får du 3 tilbud fra pålidelige VVS firmaer

Uanset hvor i Billund kommune du bor, kan vi levere 3 tilbud fra professionelle vvs mænd:
  • Risbøl
  • Sønder-Omme
  • Donslund
  • Filskov
  • Askær

Få 3 VVS Billund tilbud


Aktuel vvs fra postnummer 7190

Billund Varme & Sanitet A/S
Montanavej 1B
7190 Billund
CVR: 29407320
Hjemmeside
​Billund VVS-Teknik ApS
Smedevej 9
7190 Billund
CVR: 10910900
Hjemmeside
Randbøldal VVS
Vesterløkke 2
7190 Bredsten
CVR: 58468517
Hjemmeside