VVS Bagsværd

  • VVS Bagsværd - Få 2-3 gratis brugbare tilbud
  • Få ca 22 pct rabat på anerkendte vvs fagmænd
  • Billig vvs - Bestil gratis 3 uforpligtende tilbud

Lokale veje
Bagsværd

Bakkesvinget
Langemosevej
Godtgemt
Sigmundsvej
Gråpilevej
Tværledet
Klirevænget
Kurvej
Bagsværddal
Frøstjernevej
Helmsvej
Pinievej
Gammelmosevej
Bondemarken
Smørmosevej
Bagsværd Hovedgade
Krogmosevej
Hørmarken
Thorbjørnsvej
Nydamsvej

VVS Bagsværd - Spar 24% på en VVS ekspert

Det kan være en udfordring at finde en troværdig, kompetent og ikke mindst billig VVS Bagsværd specialist. Løsningen er dog nær - her på 3vvstilbud.dk kan du - helt gratis - få tre gode og billige tilbud på professionelt VVS arbejde i Bagsværd. Udfyld skemaet på under 6 min.
Med henblik på beskyttelse af installationen bør forsyningsledninger og ledninger i jord gennemskylles efter arbejder på disse (f.eks. reparation og anboring). I princippet kunne disse urenheder fanges i snavssamlere og filtre, før de giver anledning til problemer.
Ved anvendelse af snavssamlere og filtre optræder der imidlertid andre gener. Hvis snavssamlere skal kunne fjerne de urenheder, der kan gøre ventiler utætte, skal de være ret fintmaskede, og de får derfor mere karakter af filtre, som normalt ikke anvendes i en drikkevandsinstallation.

Installation af nyt blandingsbatteri

Passer de eksisterende forskruninger ikke til det nye blandingsbatteri, monteres et nyt sæt på rørenderne. Lige forskruninger, der ikke kan skrues fast med tang fra ydersiden, uden at man beskadiger gevindene, har indvendigt en sekskantet profil, så du kan spænde forskruningen fast på røret med en stor unbrakonøgle.
På excentriske forskruninger kan du derimod få greb om ydersiden med en svensknøgle eller papegøjetang (polygribtang) under monteringen. For at opnå en tæt samling skal forskruningens 1/2 tomme gevind bevikles med paktape modsat skrueretningen inden fastspænding til røret.
Vær opmærksom på, at ved brug at paktape må du ikke efterfølgende løsne samlinger. Gør du det, skal gevindene bevikles med tape på ny.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

En lokal VVS mand fra Bagsværd kan hjælpe dig med de fleste vvs-opgaver:
  • Ekspansion
  • Gasvandvarmere
  • Kedelunits
  • Ledninger i bygning
  • Overløb

Udvalgte vvs-firmaer fra postnummer 2880

Ole Buus
Bondehavevej 6
2880 Bagsværd
CVR: 52921953
Tlf. 21307220
Steenberg Tag og VVS
Jægergangen 21
2880 Bagsværd
CVR: 27629741
Tlf. 39669915
Buur VVS og Kloak
Grævlingestien 13
2880 Bagsværd
CVR: 33596405
www.buurvvs.dk