Blikkenslager Støvring

  • Modtag gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Støvring
  • Udfyld skemaet på under 4 min.
  • Spar op til 12 pct på en reel blikkenslager

Postnummer 9530
vejnavne

Gammel Viborgvej
Højdedraget
Linde Alle
Kr. Østergårdsvej
Mastruphøj
Råkildevej
Ved Bjerget
Ølandsparken
Degnevang
Mastrupvej
Grangårdsvej
Bakkevej
Ny Møllevej
Østervænget
Borupsalle
Gammel Skolevej
Til Kirken
Vestre Alle
Halvøen
Hobrovej

Blikkenslager Støvring, tilbud på VVS-arbejde spar 31%

Indhent gratis de stærkeste tilbud på din vvs-opgave i Støvring hos grundige vvs´ere. På 2-3 hverdage kontakter de 3 bedst egnede vvs firmaer dig med deres skarpe pristilbud. Det er ofte rigtig svært, selv at få kontakt med en lokal godkendt vvs-mand i Støvring.
Hjemme i privaten kan du sammenligne alle de modtagne blikkenslagertilbud og derefter vælge det, du foretrækker. Du kan spare mange penge (i nærheden af 11 pct) med 3 liflige profitable tilbud. Opret din blikkenslageropgave i kontaktformularen på mindre end 7½ minut (så kort tid tager det).
De kan enten være fremstillet af ubehandlet eller galvaniseret støbejern, messing eller rødgods, som er en messinglignende legering. Blødstøbte fittings og jernrør skrues sammen med pakgarn og pakfedt eller med teflon tape (paktape). Jernrørs gevindender samles ved hjælp af blødstøbte fittings. Skal kobberrør loddes sammen, anvendes lodde-fittings.

Varmgalvaniserede ståltagrender

Et ret nyt tagrendeprodukt er varmgalvaniserede ståltagrender. Dvs. at de er rustbeskyttet med en overflade af zink. Man skulle tro, at de derfor ville anløbe eller patinere i lighed med zinkrenderne, men det er ikke tilfældet. Stålrender vedbliver at se nye ud i meget længere tid.
Som zinkrender samles stålrender med silikonelim. Da produktet er så relativt nyt, er det vanskeligt at sige noget om dets langtidsholdbarhed. men skal vurderes at have en levetid som zink i denne sammenhæng. Det er dog værd at bemærke. at stålrender ikke anbefales til kystklimazoner, hvor der kan være saltpåvirkninger.
Producenterne tilbyder heller ikke så lang garanti som på zink- eller plastrender, og det vil da også være sådan at stålet blottes med ubeskyttede snitflader, når en rende eller et rør saves over for at blive afkortet. Det kan ikke nægtes, at plasttagrender er blevet umådelig populære.

En certificeret blikkenslager løser mange typer af opgaver

Det er et alsidigt arbejde at være blikkenslager i Støvring - se bare her:
  • Eftersyn af varmevekslere
  • Energioptimering
  • Faldrørsrensning
  • Fugeopgaver i badeværelser
  • Gulvvarmeservice

3 blikkenslagere fra 9530 Støvring

Elkjærs VVS
Hjedsbækvej 71 A
9530 Støvring
CVR: 13521379
Tlf. 98374302
Bones Blik Og Montage
Bæveren 98
9530 Støvring
CVR: 37612375
Sørup VVS Service Aps
Ingerdalsvej 13
9530 Støvring
CVR: 27135129
www.sorupvvs.dk