Blikkenslager Støvring

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Støvring
  • Indsend formularen online på kun 6 min.
  • Spar nemt 21 procent på en seriøs blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Støvring tilbud

Vi dækker også disse
veje i Støvring

Gartnervej
Estrupvej
Gammel Viborgvej
Hobrovej
Rådyret
Støvringvej
Hagensvej
Hermesvej
Vestre Primærvej
Hulvejen
Hornumgårdvej
Bakkevej
Jernbanegade
Haases Gaard
Solparken
Tingager
Lyngvej
Fabriksvej
Møllevej
Kronhjorten

Blikkenslager Støvring, tilbud på VVS-arbejde spar 31%

Vi har her på 3vvstilbud.dk samlet en hel række blikkenslagere inden for alle de emner som blikkenslagerfaget omfatter. Du vil derfor udelukkende blive kontaktet af blikkenslagere fra Støvring med stor kompetence indenfor netop det felt, som din blikkenslageropgave hører ind under.
Din blikkenslageropgave formidles til alle de relevante blikkenslagere, vi samarbejder med i Støvring og maksimalt tre firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at at afgive et førsteklasses blikkenslagertilbud.
De kan enten være fremstillet af ubehandlet eller galvaniseret støbejern, messing eller rødgods, som er en messinglignende legering. Blødstøbte fittings og jernrør skrues sammen med pakgarn og pakfedt eller med teflon tape (paktape). Jernrørs gevindender samles ved hjælp af blødstøbte fittings. Skal kobberrør loddes sammen, anvendes lodde-fittings.

Varmgalvaniserede ståltagrender

Et ret nyt tagrendeprodukt er varmgalvaniserede ståltagrender. Dvs. at de er rustbeskyttet med en overflade af zink. Man skulle tro, at de derfor ville anløbe eller patinere i lighed med zinkrenderne, men det er ikke tilfældet. Stålrender vedbliver at se nye ud i meget længere tid.
Som zinkrender samles stålrender med silikonelim. Da produktet er så relativt nyt, er det vanskeligt at sige noget om dets langtidsholdbarhed. men skal vurderes at have en levetid som zink i denne sammenhæng. Det er dog værd at bemærke. at stålrender ikke anbefales til kystklimazoner, hvor der kan være saltpåvirkninger.
Producenterne tilbyder heller ikke så lang garanti som på zink- eller plastrender, og det vil da også være sådan at stålet blottes med ubeskyttede snitflader, når en rende eller et rør saves over for at blive afkortet. Det kan ikke nægtes, at plasttagrender er blevet umådelig populære.

En certificeret blikkenslager løser mange typer af opgaver

Det er et alsidigt arbejde at være blikkenslager i Støvring - se bare her:
  • Eftersyn af varmevekslere
  • Energioptimering
  • Faldrørsrensning
  • Fugeopgaver i badeværelser
  • Gulvvarmeservice

Få 3 Blikkenslager Støvring tilbud


Lokal blikkenslager fra 9530

Sørup VVS Service Aps
Ingerdalsvej 13
9530 Støvring
CVR: 27135129
Hjemmeside
Sumas Maskinforretning A/S
Hjortholmvej 14
9530 Suldrup
CVR: 27657397
Hjemmeside
Elkjærs VVS
Hjedsbækvej 71 A
9530 Støvring
CVR: 13521379
Hjemmeside