Blikkenslager Skævinge

  • Modtag gratis 3 tilbud på blikkenslager i Skævinge
  • Indsend formularen online på mindre end otte minutter
  • Spar nemt 25 pct på en professionel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Skævinge tilbud

Eksempler på
Skævinge vejnavne

Skåret
Jernbanevej
Strøvej
Dyrelunden
Bremertoften
Østervangen
Krogvej
Østervej
Amtsvejen
Rosenkildevej
Gadevænget
Krohaven
Rosenalle
Rugårdsvej
Pilevej
Kaj Sommers Vej
Solparken
Gersehaven
Kildemosevej
Hvilegårdsparken

Blikkenslager Skævinge ➔ VVS-arbejde ➔ Spar 30%

Skal du bruge en billig og samtidig dygtig blikkenslager i Skævinge? Så har du fundet den rigtige side. På 3vvstilbud.dk kan du - hurtigt og gratis - få 3 favorable henvendelser fra lokale blikkenslagere i Skævinge, der gerne vil hjælpe dig med blikkenslageropgaven - og det er ikke så dyrt som du tror.
Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og modtag en fast attraktiv pris på din blikkenslager Skævinge opgave. De pålidelige blikkenslagere udfører blikkenslageropgaven med fokus på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder at gøre hele arbejdet og du får mindst 14% i rabat.
Rengøring af badeværelset: Når hårdt vand tørrer ind på en flade, efterlader det en mat kalkplet bestående af mineraler og salte. Denne aflejring gentages ved brug, og kalkpletterne vokser til en ru belægning, som bliver mere og mere modtagelig for snavs og yderligere aflejringer.

Eksempel på badeværelse i en ny bolig

Kalciumsilikatpladerne er opsat uden knasfuger, så pladerne har plads til at bevæge sig. Væggene er udført på etage- eller terrændæk inden udstøbning af betongulvet. Tilslutningen til ydervæg og loft er udført med teleskopsamling. I dørhullet er udstøbt opkant, så niveauet af klinkerne, der danner underkarm i døren, mindst er i niveau med gulvet i den øvrige bolig.
Det opretstående badekar er forsænket. Det opretstående badekar er forsynet med brusevinger. Vingerne er forbundet med det yderste pladelag på væggen med et samlebeslag, der kan optage tolerancer ved indbygningen og tilslutte vingerne vandtæt til væggen.
Få gratis 3 blikkenslager tilbud. Det er gratis og du får et godt sammenligningsgrundlag. Hvis du ikke vil bruge tilbuddene, er du ikke forpligtet til det. Med et godt tilbud kan du spare op til 25 procent. Udfyld webformularen på fem minutter og beskriv opgaven.

Modtag 3 skarpe tilbud i dag

Blikkenslagerfirmaer dækker normalt mange forskellige områder inden for blikkenslagerfaget bl.a. i kraft af flere ansatte blikkenslagere med forskellige specialer f.eks.
  • Aluminiumfacader
  • Beklædning af tage med zink
  • Eftersyn af oliekedler
  • Installation af naturgas
  • Klimaanlæg

Få 3 Blikkenslager Skævinge tilbud


Tilfældig blikkenslager fra 3320

Bosse Bliktud
Baunehøjen 15
3320 Skævinge
CVR: 33913737
Hjemmeside
Mipodan Miljø Og Energi
Strøvej 27
3320 Skævinge
CVR: 35831665
Hjemmeside
SSVVS ApS
Markebækvej 3
3320 Skævinge
CVR: 38339354
Hjemmeside