Blikkenslager Skævinge

  • Bestil 3 gratis tilbud på blikkenslager i Skævinge
  • Indsend formularen på under tre min.
  • Spar ca 32 % på en anerkendt blikkenslager

Eksempler på
vejnavne i 3320

Hovedgaden
Strøvej
Mosestien
Sportsvej
Skævingevej
Skovbakkevej
Præstehøjvej
Kildevej
Regnholmvej
Gadevænget
Nygade
Grimstrupvej
Hulvejen
Holmegårdsvænget
Krogtoften
Lindevej
Rolighedsvej
Brydetoften
Krohaven
Strølillevej

Blikkenslager Skævinge ➔ VVS-arbejde ➔ Spar 30%

Sammenlign let priser på blikkenslagerarbejde online og tjen omkring 30% i attraktiv rabat. Hjemme i din sofa kan du bedømme blikkenslagerbuddene og efterfølgende udvælge det bedst egnede. Indhent gratis den bedste pris på din blikkenslageropgave her - oven i købet med mega god rabat.
Få troværdig hjælp til løsning af de udsatte blikkenslageropgaver til yderst skæppeskønne priser. På meget kort tid skaffer vi gratis 3 skræddersyede tilbud på flot blikkenslagerarbejde. Udvælg et af blikkenslagerbuddene og få lige ved 30 pct i herlig rabat på din blikkenslageropgave.
Rengøring af badeværelset: Når hårdt vand tørrer ind på en flade, efterlader det en mat kalkplet bestående af mineraler og salte. Denne aflejring gentages ved brug, og kalkpletterne vokser til en ru belægning, som bliver mere og mere modtagelig for snavs og yderligere aflejringer.

Eksempel på badeværelse i en ny bolig

Kalciumsilikatpladerne er opsat uden knasfuger, så pladerne har plads til at bevæge sig. Væggene er udført på etage- eller terrændæk inden udstøbning af betongulvet. Tilslutningen til ydervæg og loft er udført med teleskopsamling. I dørhullet er udstøbt opkant, så niveauet af klinkerne, der danner underkarm i døren, mindst er i niveau med gulvet i den øvrige bolig.
Det opretstående badekar er forsænket. Det opretstående badekar er forsynet med brusevinger. Vingerne er forbundet med det yderste pladelag på væggen med et samlebeslag, der kan optage tolerancer ved indbygningen og tilslutte vingerne vandtæt til væggen.
Modtag 1. klasses hjælp til udførelse af de udestående vvsopgaver til yderst solide priser. Det er nemt at spare penge på en reel og arbejdsvillig vvs-mand i 3320 Skævinge.

Modtag 3 skarpe tilbud i dag

Blikkenslagerfirmaer dækker normalt mange forskellige områder inden for blikkenslagerfaget bl.a. i kraft af flere ansatte blikkenslagere med forskellige specialer f.eks.
  • Aluminiumfacader
  • Beklædning af tage med zink
  • Eftersyn af oliekedler
  • Installation af naturgas
  • Klimaanlæg

Aktuelle blikkenslagere i postnr. 3320

CVM-Teknik IVS
Gersehaven 31
3320 Skævinge
CVR: 37149624
Tlf. 28408346
SSVVS ApS
Markebækvej 3
3320 Skævinge
CVR: 38339354
www.ssvvs.dk
Bosse Bliktud
Baunehøjen 15
3320 Skævinge
CVR: 33913737
Tlf. 53540168