Blikkenslager Korsør

  • Få gratis 2-3 tilbud fra blikkenslager i Korsør
  • Udfyld formularen på kun ni minutter
  • Spar op til 15 procent på en troværdig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Korsør - Modtag 3 tilbud på VVS-service

12. november 2018. Leder du efter en blikkenslager i Korsør så læs endelig videre her. Vi tilbyder nemlig at finde dig de 3 mest kvalificerede blikkenslagere i Korsør til netop din blikkenslageropgave. Vores samarbejdspartnere er alle godkente blikkenslagere og de kigger gerne forbi og besigtiger din blikkenslageropgave.
Arbejdet udføres altid i høj kvalitet med byens bedste service. Når du vælger en af vores blikkenslager Korsør firmaer, kan du være sikker på, at du får hvad du betaler for og lidt til. Blikkenslagerne assisterer gerne med råd og vejledning, og afleverer altid et skriftligt tilbud forinden opgaven påbegyndes.
Erfaringer fra især 5-års eftersyn af nye badeværelser viser en række skader, og svigt som på længere sigt vil kunne føre til skader. Dette gælder navnlig badeværelser med lette konstruktioner. De efterfølgende eksempler er planlagt og projekteret med henblik på at undgå svigt og skader i fremtiden.

Tilledning af vandværksvand

Tilledningen af vandværksvand styres via en magnetventil som aktiveres af den automatiske styreenhed når vandstanden i regnvandstanken når en vis minimumsdybde. Tilledningen af vandværksvand skal ske enten via et luftgreb eller via en påfyldningscisterne.
På vandværksledningen skal der desuden placeres en vandmåler, således at forbruget af vandværksvand kan registreres. I forbindelse med denne vandmåler installeres normalt ligeledes en kontraventil.
Ved hver nybygget husstand skal der efter nuværende lovgivning installeres en kontraventil ved stikledningen gående fra hovedledningen til den enkelte husstand, som ligeledes sidder i forbindelse med en vandmåler, således at den enkelte husstands samlede vandforbrug kan måles. Dette skal give en ekstra sikkerhed mod forurening af det offentlige vandforsyningsnet.

Det er nemt at få 3 tilbud på blikkenslagerarbejde

Det er et temmelig varieret job at være blikkenslager. Her er 5 eksempler på blikkenslager arbejdsopgaver fra en helt normal arbejdsdag:
  • Brændekedler
  • Installation af varmepumper
  • Stokerkedler
  • Udskiftning af toiletter
  • Varmepumpemontering

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4220 Korsør

Timmerman Service & VVS
Jens Baggesens Gade 7
4220 Korsør
CVR: 15726903
Hjemmeside
JH Montage Korsør
Tyreengen 12
4220 Korsør
CVR: 37334049
Hjemmeside
Halsskov Blikkenslagerforretning
Søbrinken 23
4220 Korsør
CVR: 34844577
Hjemmeside