Blikkenslager Hjørring

  • Få gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Hjørring
  • Indsend formularen på under 4 min.
  • Spar omkring 29 % på en 1. klasses blikkenslager

Vi dækker også disse
veje i Hjørring

Stenurtvej
Tøtmosen
Vildsundvej
Slugten
Søndermarken
Ullsvej
Spangkærparken
Røllikevej
Vagthøjvej
Sverigesvej
Tørholmsvej
Skovrenden
Aage Holms Vej
Tagholmvej
Vester Thirupvej
Sandrenden
Skrænten
Sandmarken
Valmuevej
Tønsbergvej

Billig Blikkenslager Hjørring. Få 3 gratis VVS tilbud

Udnytter du udbudssiden 3murertilbud.nu, får du lige ved 14% i flot rabat på blikkenslagerarbejdet. Autoriserede velrenommerede blikkenslagere kan få løst opgaven i dag. Det er ret indviklet at montere varmevekslere selv - bestil i stedet tre holdbare tilbud.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i blikkenslagerbranchen. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder VVS-service og professionelt blikkenslager Hjørring arbejde. Alle er medlem af Danske Blikkenslageres garantiordning i kraft af den kvalitet, som de yder.
Rør til gasinstallationer skal hårdloddes ved 600-700 grader, som kræver brug af både gas og ilt. Men det er arbejder, man bør overlade til fagfolk. Inden rør og fittings loddes sammen, skal rørenderne være pudset fuldstændig rene og blanke med ståluld. Derefter påføres de flusmiddel (loddefedt), som ætser overfladen og giver loddetinnet bedre vedhæftning.

Godkendelse af materialer til vandinstallationer

Alt vand- og afløbsmateriel skal principielt være godkendt. Godkendelsen, der gives af Boligministeriet, går på fabrikatet i den forelagte udførelse - ikke på materiale eller konstruktion. Man kan altså ikke tale om godkendte materialer, men kun om godkendte produkter.
Godkendelser offentliggøres i form af godkendelsesblade, som automatisk tilstilles alle regioner og kommuner. Det er også muligt for andre at abonnere på disse blade, hvilket i stor udstrækning udnyttes af branchen.
Godkendelser har hidtil været behandlet af Boligministeriets VA-godkendelsessekretariat, men i forbindelse med etableringen af det indre marked vil der ske nogle ændringer. For produkter, som er dækket af en CEN-standard, vil godkendelse ske som en certificering i henhold til standarden

Vi sender din opgave i udbud

Erfarne blikkenslagerfirmaer i Hjørring arbejder over hele byen - og også i resten af Nordjylland for den sags skyld:
  • Skibsby
  • Hæstrup Mølleby
  • Løkken
  • Bagterp
  • Sindal

Blikkenslagere Hjørring eksempel:

Hæstrup VVS
Hæstrupvej 114
9800 Hjørring
CVR: 11771106
www.haestrupvvs.dk
Bagterp VVS ApS
Halvorsmindevej 121
9800 Hjørring
CVR: 10029759
www.bagterpvvs.dk
Hjørring Rørteknik A/S
Vandværksvej 38
9800 Hjørring
CVR: 27759602
www.hrtas.dk