Blikkenslager Hillerød

  • Få gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Hillerød
  • Indsend formularen på bare syv min.
  • Spar omkring 27 pct på en engageret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Hillerød → 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

12. november 2018. Her på 3vvstilbud.dk kommer du hurtigt og helt gratis i kontakt med kvalitetssikrede og billige blikkenslagere i Hillerød området. Indsend din blikkenslageropgave på få minutter til os og bliv kontaktet af maksimalt tre blikkenslager Hillerød firmaer med skarpe og konkurrencedygtige tilbud.
På den måde står du udelukkende med tilbud i hånden fra blikkenslagere i Hillerød, der kan tilbyde lige præcis det, du efterspørger. Brug ca 8½ minut på at udfylde webskemaet - så påtager vi os at finde 3 velegnede blikkenslager Hillerød firmaer til dig på ganske få dage. Få 20% i god rabat på en dygtig lokal blikkenslager!
Forebyggende behandling af håndvask og toilet: Porcelæn foretrækkes til al badeværelsessanitet, bl.a. fordi det er et stærkt og robust materiale, der er let at vedligeholde. Men det er vigtigt at vælge rengøringsmidler med den rette kemi.

Vandmålerstørrelser

Vandmålerstørrelsen fastsættes under hensyntagen til målenøjagtighed og til et rimeligt lavt tryktab i måleren. Vejledningen i DS 439 angiver, at tryktabet i måleren ikke må overstige 40 kPa ved den dimensionsgivende vandstrøm, hvilket svarer til, at den dimensionsgivende vandstrøm ikke overstiger 65% af målerens nominelle værdi. Det bør dog bemærkes, at myndighederne selv bestemmer den målerstørrelse og -type, som benyttes til forbrugsafregning til forsyningsselskabet.
Vingehjulsmåleren er den mest udbredte installerede måler hos mindre forbrugere. Måleren findes både i tørløberudførelse og vådløberudførelse. Svagheden ved denne målertype er, at små vandstrømme, afhængigt af målerstørrelsen, kan passere måleren uden at blive målt. Vådløberen har dog større følsomhed end tørløberen.

Find din godkendte fagmand her

Uanset hvor i Hillerød kommune du har bopæl, kan vi finde et dygtigt blikkenslagerfirma, der kan løse din VVS opgave:
  • Hammersholt
  • Freerslev
  • Alsønderup
  • Nødebo
  • Harløse

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3400 Hillerød

Aut. VVS-installatør Anders Hansen
Gadevangsvej 48
3400 Hillerød
CVR: 32693121
Hjemmeside
Schønes Vvs & Ventilation
Tamsborgvej 15, 1. tv.
3400 Hillerød
CVR: 36238240
Hjemmeside
Harløse VVS
Harløsevej 172
3400 Hillerød
CVR: 44551411
Hjemmeside