Blikkenslager Hillerød

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Hillerød
  • Udfyld tekstskemaet på ca ni minutter
  • Spar let 27 pct på en energisk blikkenslager

Eksempler på
vejnavne Hillerød

Kappelskovvej
Nonnebuen
Kapelvej
Klostervej
Odderdamsvej
Helsevej
Landsvinget
Kulsvier Huse
Helsingørsgade
Løvspringet
Køgemestervej
Kingosvej
Møllevej
Jørgen Poulsens Have
Nordbakken
Isterødvejen
Nysøgårdsvej
Hovsmedevej
Mathilde Parken
Lykkesholmvej

Blikkenslager Hillerød → 3 gratis tilbud på VVS-arbejde

Her på 3vvstilbud.dk kommer du hurtigt og helt gratis i kontakt med kvalitetssikrede og billige blikkenslagere i Hillerød området. Indsend din blikkenslageropgave på få minutter til os og bliv kontaktet af maksimalt tre blikkenslager Hillerød firmaer med skarpe og konkurrencedygtige tilbud.
Det er lynhurtigt at anvende førnævnte tilbudsportal og blikkenslagerne laver alle typer af blikkenslageropgaver hvor som helst i Hillerød - og i resten af kongeriget. Netportalen 3vvstilbud.dk er en både let og nyttig web blikkenslagertjeneste, der garanterer at opsnuse gennemarbejdede tilbud på blikkenslagerarbejde. På 3vvstilbud.dk sparer du penge (op til 28 procent) på 3 favorable supergode pristilbud.
Forebyggende behandling af håndvask og toilet: Porcelæn foretrækkes til al badeværelsessanitet, bl.a. fordi det er et stærkt og robust materiale, der er let at vedligeholde. Men det er vigtigt at vælge rengøringsmidler med den rette kemi.

Vandmålerstørrelser

Vandmålerstørrelsen fastsættes under hensyntagen til målenøjagtighed og til et rimeligt lavt tryktab i måleren. Vejledningen i DS 439 angiver, at tryktabet i måleren ikke må overstige 40 kPa ved den dimensionsgivende vandstrøm, hvilket svarer til, at den dimensionsgivende vandstrøm ikke overstiger 65% af målerens nominelle værdi. Det bør dog bemærkes, at myndighederne selv bestemmer den målerstørrelse og -type, som benyttes til forbrugsafregning til forsyningsselskabet.
Vingehjulsmåleren er den mest udbredte installerede måler hos mindre forbrugere. Måleren findes både i tørløberudførelse og vådløberudførelse. Svagheden ved denne målertype er, at små vandstrømme, afhængigt af målerstørrelsen, kan passere måleren uden at blive målt. Vådløberen har dog større følsomhed end tørløberen.

Find din godkendte fagmand her

Uanset hvor i Hillerød kommune du har bopæl, kan vi finde et dygtigt blikkenslagerfirma, der kan løse din VVS opgave:
  • Hammersholt
  • Freerslev
  • Alsønderup
  • Nødebo
  • Harløse

Find de bedste blikkenslagere

Aut. VVS-installatør Anders Hansen
Gadevangsvej 48
3400 Hillerød
CVR: 32693121
www.gronvvs.dk
Dansk Teknikservice ApS
Høgevej 8
3400 Hillerød
CVR: 32069215
www.danskteknikservice.dk
Schønes Vvs & Ventilation
Tamsborgvej 15, 1. tv.
3400 Hillerød
CVR: 36238240
www.facebook.com/1421585088135173/