Blikkenslager Hellerup

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslager i Hellerup
  • Indsend formularen online på bare 4 min.
  • Spar hutigt 12 procent på en pålidelig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Hellerup tilbud

Lokale vejnavne
Hellerup

Judithsvej
Dessaus Boulevard
Hyrdevej
Løvsangervej
Merianvej
Egebjerg Alle
Gardes Alle
Baldrianvej
Dagvej
Gammel Vartov Vej
Ammentorpsvej
Blidahpark
Ole Olsens Alle
Carolinevej
Agavevej
Gjørlingsvej
Kildegårdsvej
Frimodtsvej
Eggersvej
Norgesmindevej

Spar 22% på en blikkenslager Hellerup til VVS-arbejde

I Danmark har vi tit den indstilling, at mange håndværkere forlanger en tårnhøj timepris. Der er derfor en del, som benytter sig af ufaglært arbejdskraft for at spare lidt penge. Det kan hurtigt vise sig at blive dyrere til sidst, hvis opgaven skal laves forfra på grund af lav erfaring fra den amatør, der udfører jobbet.
Danske blikkenslagere arbejder løbende på at begrænse den opfattelse og for at få kunderne til kun at hyre godkendte håndværkere, når en blikkenslageropgave skal udføres. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en professionel blikkenslager til at klare opgaven - heller ikke i Hellerup :-)
Et synligt tegn på, om fugtigheden er i orden, får man også ved at holde øje med husets termoruder. Begynder de at dugge på indersiden, gælder det om at få ventileret stuerne. Den enkleste og mest effektive form for ventilation er ca. 5 minutters udluftning af stuerne for åbne døre og vinduer to gange daglig.

Installation af sparebruser

En sparebruser nedsætter vandgennemstrømningen samtidig med at komfortniveauet opretholdes for brugeren. Sparebruseren fungerer ved at der enten er indbygget en modstand i brusehovedet eller monteret en regulator, hvilket giver en nedsættelse af vandgennemstrømningen.
De to typer fungerer på samme måde. For at kompensere for den mindre vandstrøm, iblandes der luft i vandstrømmen, hvilket giver en fornemmelse af en kraftigere vandstråle end den bruseren egenlig giver. Iblandingen foregår i brusehovedet. Da der iblandes kold luft i vandet, vil vandtemperaturen nedsættes, og der skal derfor iblandes lidt mere varmt vand end normalt.
Da sparebruseren nedsætter vandstrømmen, vil brugen under alle omstændigheder medføre et mindre vand- og energiforbrug. Sparebruserne er ofte indrettet så tilkalkning ikke forekommer. Bruseren installeres som normal hånd- eller stangbruser.

Vælg den rette uddannede fagmand til opgaven

Liste med et udvalg af områder, hvor det ofte vil være en god ide, at få hjælp fra en blikkenslager.
  • Afløb og lignende installationer
  • Beklædning af tage med kobber
  • Eftersyn af gaskedler
  • Falsede dækninger på tag
  • Gulvvarme

Få 3 Blikkenslager Hellerup tilbud


Eksempel på lokal blikkenslager i Hellerup

Tech-VVS
Henningsens Alle 20
2900 Hellerup
CVR: 27317391
Hjemmeside
R. B. Madsen
Carolinevej 3
2900 Hellerup
CVR: 26270480
Hjemmeside
Gramether & Larsen Aps Vvs
Ahlmanns Alle 2
2900 Hellerup
CVR: 26869528
Hjemmeside