Blikkenslager Hellerup

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslager i Hellerup
  • Udfyld tilbudsformularen på bare 8 min.
  • Spar let 26 pct på en engageret blikkenslager

Vi dækker også
postnummer 2900

Phistersvej
Hellerupvej
Agavevej
Bengtasvej
Merianvej
Lindorffs Alle
Løvsangervej
Barsehøj
Onsgårdsvej
Nerievej
Holck Winterfeldts Alle
Bekkasinvej
Ammentorpsvej
Bregnegårdsvej
Aurehøjvej
Grumstrupsvej
Charlottenlundvej
Lille Strandvej
Bøgevej
Ole Olsens Alle

Spar 22% på en blikkenslager Hellerup til VVS-arbejde

I Danmark har vi tit den indstilling, at mange håndværkere forlanger en tårnhøj timepris. Der er derfor en del, som benytter sig af ufaglært arbejdskraft for at spare lidt penge. Det kan hurtigt vise sig at blive dyrere til sidst, hvis opgaven skal laves forfra på grund af lav erfaring fra den amatør, der udfører jobbet.
Danske blikkenslagere arbejder løbende på at begrænse den opfattelse og for at få kunderne til kun at hyre godkendte håndværkere, når en blikkenslageropgave skal udføres. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en professionel blikkenslager til at klare opgaven - heller ikke i Hellerup :-)
Et synligt tegn på, om fugtigheden er i orden, får man også ved at holde øje med husets termoruder. Begynder de at dugge på indersiden, gælder det om at få ventileret stuerne. Den enkleste og mest effektive form for ventilation er ca. 5 minutters udluftning af stuerne for åbne døre og vinduer to gange daglig.

Installation af sparebruser

En sparebruser nedsætter vandgennemstrømningen samtidig med at komfortniveauet opretholdes for brugeren. Sparebruseren fungerer ved at der enten er indbygget en modstand i brusehovedet eller monteret en regulator, hvilket giver en nedsættelse af vandgennemstrømningen.
De to typer fungerer på samme måde. For at kompensere for den mindre vandstrøm, iblandes der luft i vandstrømmen, hvilket giver en fornemmelse af en kraftigere vandstråle end den bruseren egenlig giver. Iblandingen foregår i brusehovedet. Da der iblandes kold luft i vandet, vil vandtemperaturen nedsættes, og der skal derfor iblandes lidt mere varmt vand end normalt.
Da sparebruseren nedsætter vandstrømmen, vil brugen under alle omstændigheder medføre et mindre vand- og energiforbrug. Sparebruserne er ofte indrettet så tilkalkning ikke forekommer. Bruseren installeres som normal hånd- eller stangbruser.

Vælg den rette uddannede fagmand til opgaven

Der er mange fejl, mangler, reparationer og udbedringer i hjemmet, hvor det er en god ide, at få professionel assistance fra en blikkenslager.
  • Afløb og lignende installationer
  • Beklædning af tage med kobber
  • Eftersyn af gaskedler
  • Falsede dækninger på tag
  • Gulvvarme

Engagerede blikkenslagere fra postnummer 2900

Harley P Sørensen Aut. VVS Installatør
Taffelbays Alle 1 A
2900 Hellerup
CVR: 33250517
R. B. Madsen
Carolinevej 3
2900 Hellerup
CVR: 26270480
Gramether & Larsen Aps Vvs
Ahlmanns Alle 2
2900 Hellerup
CVR: 26869528
www.grametheroglarsen.dk