Blikkenslager Furesø

  • Modtag 2-3 gratis tilbud på blikkenslager i Furesø
  • Indsend formularen på bare tre minutter
  • Spar op til 14 procent på en rutineret blikkenslager

Få 3 Blikkenslager Furesø tilbud

Postnummer 3540
vejnavne

Vassingerød Bygade
Bastrupvej
Slangerupvej
Egevangen
Nordkranvej
Stensøvej
Møllebakken
Ahornvej
Æblebakken
Smedevangen
Lynghøjvej
Pilevangen
Birkekrogen
Hvedemarken
Gjerdesager
Nyvangsvej
Tofteengen
Uvelsevej
Golfvej
Kærhøjgårdsvej

Blikkenslager Furesø ➤ VVS-arbejde ➤ Få 3 tilbud her

Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille 3 blikkenslagertilbud fra seriøse blikkenslagere i Furesø kommune. Det er 100 procent gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud og det står dig frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne blikkenslagertilbud - der er ingen tvang. Få 23-24% i vvs rabat.
Udfyld onlineformularen på kun 5 minutter i dag og få to-tre skarpe tilbud - gratis og hurtigt på din blikkenslageropgave i Furesø kommune ligegyldigt om opgaven er lille eller stor. Du kan opnå en rabat på op til 27 procent på en blikkenslager i Furesø kommune ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste.
I nyere WC modeller er vandlåsen indbygget i toilettet, så der kun er jævne og blanke porcelænsoverflader at gøre rent. En anden måde at komme lettere om ved rengøringen på er ved at vælge et væghængt toilet. Det er en elegant, men også noget dyrere løsning.

Sikring af drikkevand

DS 1717 angiver tilbagestrømningssikringer udformet med reference til en mediumkategori svarende til risikoen. De anvendelige sikringsmetoder svarende til den aktuelle mediumkategori fremgår af DS 1717, hvor der introduceres en række nye anordninger, som ikke hidtil har været kendt og anvendt i Danmark.
I DS 1717 er opstillet en vejledende tabel til at bestemme mediumkategorier, hvor der kræves sikring. Tabellen er ikke entydig, eftersom den indeholder en række angivne eksempler på væskeblandinger, der kræver sikring enten efter kategori 3 eller 4.
På nuværende tidspunkt er der ikke i Danmark opstillet en liste med mærkningsregler for kemiske stoffer, der har en LD 50 - værdi mindre end eller lig med 200 mg/kg, og der er derfor i øjeblikket en usikkerhed i bestemmelsen af den nøjagtige sikringsmetode for disse kategorier. I tvivlstilfælde anbefales at kontakte den lokale myndighed.

Seriøst udført håndværk

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra aut. blikkenslagere overalt i Furesø kommune:
  • Hareskovby
  • Jonstrup
  • Bregnerød
  • Fiskebæk
  • Stavnsholt

Få 3 Blikkenslager Furesø tilbud


Aktuel blikkenslager fra postnummer 3540

JTP Blikkenslageri ApS
Smedevangen 9
3540 Lynge
CVR: 31602688
Hjemmeside
Dema Tech ApS
Møllebakken 10
3540 Lynge
CVR: 32653022
Hjemmeside
Delta - Prosal Aps
Vassingerødvej 89 C
3540 Lynge
CVR: 31151457
Hjemmeside