Blikkenslager Furesø

  • Modtag gratis 3 tilbud fra blikkenslager i Furesø
  • Indsend skemaet online på kun seks minutter
  • Spar ca 23 procent på en potentiel blikkenslager

Eksempler på veje
fra Furesø

Uggeløse Bygade
Stenhusvej
Mejeribakken
Pilevangen
Engmosen
Ganløsevej
Poppelalle
Bastrupvej
Uggeløsevej
Stensøvej
Smedevangen
Hillerødvej
Ringbjerget
Mødekærgårdsvej
Uvelsevej
Lyngbakken
Kirkevangen
Kærhøjgårdsvej
Vrålyngen
Lynge Søpark

Blikkenslager Furesø ➤ VVS-arbejde ➤ Få 3 tilbud her

Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille 3 blikkenslagertilbud fra seriøse blikkenslagere i Furesø kommune. Det er 100 procent gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud og det står dig frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne blikkenslagertilbud - der er ingen tvang. Få 23-24% i vvs rabat.
Udfyld onlineformularen på kun 5 minutter i dag og få to-tre skarpe tilbud - gratis og hurtigt på din blikkenslageropgave i Furesø kommune ligegyldigt om opgaven er lille eller stor. Du kan opnå en rabat på op til 27 procent på en blikkenslager i Furesø kommune ved at bruge vores gratis online tilbudstjeneste.
I nyere WC modeller er vandlåsen indbygget i toilettet, så der kun er jævne og blanke porcelænsoverflader at gøre rent. En anden måde at komme lettere om ved rengøringen på er ved at vælge et væghængt toilet. Det er en elegant, men også noget dyrere løsning.

Sikring af drikkevand

DS 1717 angiver tilbagestrømningssikringer udformet med reference til en mediumkategori svarende til risikoen. De anvendelige sikringsmetoder svarende til den aktuelle mediumkategori fremgår af DS 1717, hvor der introduceres en række nye anordninger, som ikke hidtil har været kendt og anvendt i Danmark.
I DS 1717 er opstillet en vejledende tabel til at bestemme mediumkategorier, hvor der kræves sikring. Tabellen er ikke entydig, eftersom den indeholder en række angivne eksempler på væskeblandinger, der kræver sikring enten efter kategori 3 eller 4.
På nuværende tidspunkt er der ikke i Danmark opstillet en liste med mærkningsregler for kemiske stoffer, der har en LD 50 - værdi mindre end eller lig med 200 mg/kg, og der er derfor i øjeblikket en usikkerhed i bestemmelsen af den nøjagtige sikringsmetode for disse kategorier. I tvivlstilfælde anbefales at kontakte den lokale myndighed.

Seriøst udført håndværk

Vi tilbyder at skaffe 3 gratis tilbud fra aut. blikkenslagere overalt i Furesø kommune:
  • Hareskovby
  • Jonstrup
  • Bregnerød
  • Fiskebæk
  • Stavnsholt

Tilfældige blikkenslagere fra 3540 Furesø

Dema Tech ApS
Møllebakken 10
3540 Lynge
CVR: 32653022
www.dematech.dk
Becko VVS A/S
Bøllemosevej 12, Uvelse
3540 Slangerup
CVR: 73314313
www.beckovvs.dk
Nordkant Vvs ApS
Mødekærgårdsvej 8
3540 Lynge
CVR: 39051370
www.nordkantvvs.dk